Alle functies en mogelijkheden van Secusoft

Werkzaamheden aanmelden bij politie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Werkzaamheden aanmelden bij politie

Het aanmelden van jouw beveiligingswerkzaamheden bij het team Korpscheftaken van de betreffende politie-eenheid kan flink wat extra papierwerk met zic... lees verder »

Mutaties voor handhavers, boa's en toezichthouders

Tijdens je werkzaamheden als boa of handhaver dien je je inzet achteraf te verantwoorden middels een mutatie. In geval van gebruikt geweld bijvoorbeel... lees verder »

Proces-verbaal opmaken en verzenden

De module Proces-verbaal van Secusoft is een eenvoudige manier voor toezichthouders, handhavers en boa's om een officieel proces-verbaal op te stellen... lees verder »

Mijn bedrijven splitst jouw bv's

De module 'Mijn bedrijven' maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om meerdere bv's in jouw Secusoft account te beheren. In de beveiligingsbranche ... lees verder »

Webbased software zonder installeren

Het gebruiken van Secusoft is heel eenvoudig. Installatie van programma's is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een ... lees verder »

Nauwgezet leveranciersmanagement

Met name voor beveiligingsbedrijven met keurmerken of ISO-certificaten is de module "Leveranciers" erg handig. Elke leverancier werkt op een andere w... lees verder »

Mobiele surveillance rapporten

Een rapportage wordt in de beveiligingsbranche opgemaakt om voorvallen en bijzonderheden te registreren. Dat is in de wereld van de mobiele surveillan... lees verder »

Mobiele surveillance templates

De mobiele surveillance templates zijn de vaste routelijsten, of rijlijsten, met controlepunten die de medewerkers van de mobiele surveillance moeten ... lees verder »

Standaardopmerkingen toevoegen/wijzigen

Secusoft houdt rekening met de wensen van de beveiligers, omdat wij weten dat zij graag efficiënt werken. Een aantal keren per dienst dezelfde tekst ... lees verder »

Mobiele surveillance taken

In Secusoft werken we allang niet meer met carbon-doordrukbriefjes of met mappen vol instructies. Hier heb je alle informatie en benodigdheden voor he... lees verder »

Mobiele surveillance auto_s

Met de module "Mobiele surveillance auto's" heb je in Secusoft al jouw bedrijfswagens op één plek, in een helder overzicht. Elke auto voeg je apar... lees verder »

Uren import Excel

Met "Uren import Excel" kun je een Excel urenlijst importeren. Dit kun je gebruiken ter controle of alle diensten al in het rooster staan, of je kunt ... lees verder »

Uren CSV export - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uren CSV export

Met deze handige module kun je in Secusoft beveiligingssoftware vanuit het rooster verschillende, zelf in te delen, tabellen maken. Vervolgens kun je ... lees verder »

Uitrusting/kleding voor registratie bedrijfskleding

In de beveiliging is het dragen van de juiste werkkleding zeer belangrijk. Voor de herkenbaarheid, maar ook voor de veiligheid van de beveiligingsmede... lees verder »

Type calamiteiten, contracten, onkosten en rondes

Met de 'type' lijstjes in Secusoft heb je een adequaat en actueel overzicht van alle voorkomende soorten calamiteiten, contracten (arbeidsovereenkomst... lees verder »

Type bestanden

Je hebt binnen Secusoft de mogelijkheid bestanden toe te voegen, en deze te sorteren in verschillende soorten (of types) bestanden. Voor de indeling v... lees verder »

Log rooster

Met Secusoft vind je in het "Log rooster" een overzicht van alle diensten inclusief datum en tijdstip van handelingen zoals toevoegen, wijzigen of ver... lees verder »

Diensten groepen of types toevoegen

Inzet/Diensten groepen en Inzet/Diensten types zijn beide lijstjes die je zelf kan indelen. Verschillende soorten groepen die je kunt toevoegen zijn... lees verder »

Bestandsbeheer

Hier kun je allerlei bestanden toevoegen in verschillende groepen, zoals bedrijfsdocumenten, certificeringen, diploma's, klantgegevens, of andere zelf... lees verder »

Inkoopfacturenoverzicht

Als je op zoek bent naar een plek om al jouw inkoopfacturen te uploaden en te koppelen aan de betreffende leverancier, dan kun je terecht bij de modul... lees verder »

Bedrijfsmiddelenregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bedrijfsmiddelenregistratie

Met Secusoft is het omschrijven en registreren van bedrijfsmiddelen goed geregeld met de module "Bedrijfsmiddelen". Met name voor beveiligingsbedrijve... lees verder »

Toezichtsrapport multi-inzetbaar

Het toezichtsrapport in Secusoft is ontworpen voor de rapportage van verschillende type controles. Met het toezichtsrapport kan op handige en efficië... lees verder »

Uitgebreid rapport

Een uitgebreid dienstrapport is een uitgebreide manier van rapporteren waarbij de beveiliger naast het tijdstip en de gebeurtenis, ook nog informatie ... lees verder »

Klantenportaal - Secusoft, dé software voor beveiligers

Klantenportaal

Login voor klanten Hier kun je een login aanmaken voor klanten en kun je de klant toegang geven tot de rapportages, alarmbonnen, facturen en offertes.... lees verder »

Klantinstructies

In sommige gevallen heeft een klant of opdrachtgever specifieke instructies voor de beveiligers. Die worden hier getoond. De klant kan ze zelf toevoeg... lees verder »

Onkostendeclaraties

Optie ‘Onkostendeclaraties’ is een onderdeel van de financiële administratie module binnen Secusoft planning software. De onkostendeclaratie maak... lees verder »

Dienstoverdracht - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstoverdracht

Naast alle andere uitgebreide rapportages kent Secusoft ook een ‘Dienstoverdracht’ module. Met deze module is het mogelijk om een overdrachtsrappo... lees verder »

Personeelshandboek

De module Personeelshandboek is speciaal ontworpen om teksten en documenten die belangrijk zijn voor de medewerkers inzichtelijk te maken. Denk hierb... lees verder »

Tijdregistratie/urenregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Tijdregistratie/urenregistratie

Tijdregistratie medewerkers Secusoft maakt het gebruik voor zijn gebruikers doorlopend makkelijker en overzichtelijker. Voor een correcte urenregistr... lees verder »

Snel berichten sturen dankzij de mailgroepen

Met de module mailgroepen kun je vooraf een selectie ontvangers maken. Naast een selectie uit de lijst met medewerkers kun je ook 20 externe mailadres... lees verder »

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen

Snel en efficiënt werken betekent je doel bereiken met zo min mogelijk klikken en zo min mogelijk typwerk. Daarom is het binnen Secusoft mogelijk om ... lees verder »

Classificaties en indeling in groepen medewerkers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Classificaties en indeling in groepen medewerkers

Dankzij een slimme module genaamd Classificaties is het met Secusoft mogelijk om medewerkers onder te verdelen in verschillende groepen. Deze groepen ... lees verder »

API-koppelingen en integratie met andere software

Tegenwoordig zijn bijna alle softwarepakketten voorzien van een zogenaamde API (application programming interface). Hiermee kan de software communicer... lees verder »

Tarieven beveiligingsdiensten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Tarieven beveiligingsdiensten

Binnen de software van Secusoft kun je eenvoudig de vaste tarieven instellen en ook de speciale tarieven en prijsafspraken per klant/opdrachtgever. Di... lees verder »

Surveillance combirapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij t... lees verder »

Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer h... lees verder »

Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport die je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 20 fo... lees verder »

Piketrapport voor standbydienst of telefoondienst

Het piketrapport is een eenvoudig mutatierapport voor standbydiensten, telefoondiensten, centralisten of piketdiensten. Dit rapport is, in tegenstelli... lees verder »

Calamiteitenrapporten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Calamiteitenrapporten

Het calamiteitenrapport is een kant-en-klare rapportage die direct naar de opdrachtgever gemaild kan worden. Dit rapport is wezenlijk anders dan een n... lees verder »

Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever

Het efficiënt werken begint met een goed georganiseerde indeling van jouw klanten en opdrachten. Binnen Secusoft kun je dit geheel naar wens inrichte... lees verder »

Opdrachtgevers

De module opdrachtgevers is onmisbaar binnen Secusoft en is standaard inbegrepen bij alle abonnementen. Bijna alle andere modules zijn hieraan gekoppe... lees verder »

Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC-tags en QR-codes - Secusoft, dé software voor beveiligers

Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC-tags en QR-codes

Tijdregistratie met QR-codes (met gps) De module QR/NFC heeft meerdere mogelijkheden om een nauwkeurige tijdregistratie vast te leggen. De eenvoudigs... lees verder »

Evenementenbeveiliging

Met de module evenementen kun je heel efficiënt en overzichtelijk de beveiliging voor grote en kleine evenementen organiseren. In de Secusoft softwa... lees verder »

Sleutellijst voor keyholders

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten en zo keyholder zijn en... lees verder »

Bezoekersregistratie goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bezoekersregistratie goed geregeld

Een goed administratief systeem voor beveiligers met een portiers- of receptiefunctie is onmisbaar voor de accurate registratie van de bezoekers. Het ... lees verder »

Automatische toeslagen

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met Secusoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens de voor die werknemer geldende ca... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer je bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als je per medewerker ziet wat d... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de kla... lees verder »

Bijlagen bij rapport toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bijlagen bij rapport toevoegen

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan... lees verder »

Alle personeelsgegevens op één plek

Digitaal personeelsdossier In Secusoft kun je alle denkbare gegevens van de medewerkers opslaan. De software beschikt over vele velden voor onder ande... lees verder »

Offertesysteem/overeenkomsten

Secusoft heeft een ingebouwd systeem waarmee je eenvoudig en snel offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen opstelt. Kort en bondig, met een d... lees verder »

Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke m... lees verder »

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven - Secusoft, dé software voor beveiligers

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in pd... lees verder »

Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de bev... lees verder »

HRM/POL Rapporten

Human Resources Management (HRM) Rapporten Het is in de Secusoft software mogelijk om verslagen op te slaan van: Beoordelingsgesprekken/functioneri... lees verder »

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het beveiligings... lees verder »

Specifiek rapport/dienstrapportage - Secusoft, dé software voor beveiligers

Specifiek rapport/dienstrapportage

Met de online software van Secusoft kun je met je inlogcode een dienstrapport maken. Er zijn meerdere indelingen mogelijk maar het meest gebruikte rap... lees verder »

Routelijsten voor mobiele surveillance

Speciaal voor de mobiele surveillance hebben we verschillende handige functionaliteiten in Secusoft gebouwd voor het ondersteunen van het surveillance... lees verder »

Interne berichten naar medewerkers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Interne berichten naar medewerkers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je nie... lees verder »

Alarmopvolging en alarmbonnen

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van Secusoft! Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van in... lees verder »

Online rooster en planningsprogramma voor de beveiliging

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het online rooster zetten en alvast vo... lees verder »

Automatische berekening kilometers en reiskosten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische berekening kilometers en reiskosten

Reiskosten berekening met behulp van de TriOpSys Koppeling Volgens artikel 52 van de cao voor de particuliere beveiligingsbranche moet de reiskostenv... lees verder »

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging - Secusoft, dé software voor beveiligers

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging

Met Secusoft is het mogelijk de planning van het te beveiligen evenement nauwkeurig beheersen. Zo kun je alle gegevens van het evenement invoeren, zoa... lees verder »

Elke medewerker een eigen login - Secusoft, dé software voor beveiligers

Elke medewerker een eigen login

Online medewerkersportaal voor beveiligingsbedrijven. Met Secusoft kun je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf zelf voor elke beveiliger/medewerke... lees verder »

Secusoft integreert premies voor statische bewaking - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft integreert premies voor statische bewaking

18 november 2021 - Dat Secusoft al een poos niet alleen in Nederland wordt gebruikt, wist je waarschijnlijk al. Wij hebben klanten in Curaçao, Suriname en België. De regels zijn v... lees verder »

Goed voorbereid het nieuwe jaar in - Secusoft, dé software voor beveiligers

Goed voorbereid het nieuwe jaar in

11 november 2021 - Het loopt tegen het einde van 2021 en dat betekent dat veel ondernemers de balans opmaken. Wat ging er afgelopen jaar goed, wat kan beter? De kans is groot dat ji... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.