Alle functies en mogelijkheden van Secusoft

Onkostendeclaraties

Optie ‘Onkostendeclaraties’ is een onderdeel van de financiële administratie module binnen Secusoft planning software. De onkostendeclaratie maak... lees verder »

Onkostendeclaraties

Optie ‘Onkostendeclaraties’ is een onderdeel van de financiële administratie module binnen Secusoft planning software. De onkostendeclaratie maak... lees verder »

Dienstoverdracht - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstoverdracht

Naast alle andere uitgebreide rapportages kent Secusoft ook een ‘Dienstoverdracht’ module. Met deze module is het mogelijk om een overdrachtsrappo... lees verder »

Personeelshandboek

De module Personeelshandboek is speciaal ontworpen om teksten en documenten die belangrijk zijn voor de medewerkers inzichtelijk te maken. Denk hierb... lees verder »

Tijdregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Tijdregistratie

Tijdregistratie medewerkers Secusoft maakt het gebruik voor zijn gebruikers doorlopend makkelijker en overzichtelijker. Voor een correcte tijdregistr... lees verder »

Snel berichten sturen dankzij de mailgroepen

*** Deze module is nog deels in de maak *** Met de module mailgroepen kun je vooraf een selectie ontvangers maken. Naast een selectie uit de lijst met... lees verder »

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen

Snel en efficiënt werken betekent je doel bereiken met zo min mogelijk klikken en zo min mogelijk typewerk. Daarom is het binnen Secusoft mogelijk om... lees verder »

Classificaties en indeling in groepen medewerkers

Dankzij een slimme module genaamd "classificaties" is het bij Secusoft mogelijk om medewerkers onder te verdelen in verschillende groepen. Deze groep... lees verder »

API koppelingen en integratie met andere software

Tegenwoordig zijn bijna alle softwarepakketten voorzien van een zogenaamde API (application programming interface). Hiermee kan de software communicer... lees verder »

Tarieven beveiligingsdiensten

Binnen de software van Secusoft kun je eenvoudig de vaste tarieven instellen en ook de speciale tarieven en prijsafspraken per klant/opdrachtgever. Di... lees verder »

Surveillancerapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij t... lees verder »

Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer h... lees verder »

Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport die je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 20 fo... lees verder »

Piketrapport voor standbydienst of telefoondienst

Het piketrapport is een eenvoudig mutatierapport voor standbydiensten, telefoondiensten, centralisten of piketdiensten. Dit rapport is, in tegenstelli... lees verder »

Calamiteitenrapporten

Het calamiteitenrapport is een kant-en-klare rapportage die direct naar de opdrachtgever gemaild kan worden. Dit rapport is wezenlijk anders dan een n... lees verder »

Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever

Het efficiënt werken begint met een goed georganiseerde indeling van jouw klanten en opdrachten. Binnen Secusoft kun je dit geheel naar wens inrichte... lees verder »

Opdrachtgevers

De module opdrachtgevers is onmisbaar binnen Secusoft en is standaard inbegrepen bij alle abonnementen. Bijna alle andere modules zijn hieraan gekoppe... lees verder »

Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC tags en QR codes

Tijdregistratie met QR codes (met GPS) De module QR/NFC heeft meerdere mogelijkheden om een nauwkeurige tijdregistratie vast te leggen. De eenvoudigs... lees verder »

Evenementenbeveiliging

Met de module evenementen kun je heel efficiënt en overzichtelijk de beveiliging voor grote en kleine evenementen organiseren. In de Secusoft softwa... lees verder »

Sleutellijst voor keyholders

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten en zo keyholder zijn en... lees verder »

Bezoekersregistratie

Een goed administratief systeem voor de beveiligers met een portiers- of receptiefunctie erkent de noodzaak van een accurate registratie van de bezoek... lees verder »

Automatische toeslagen

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met Secusoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende C... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer je bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als je per medewerker ziet wat d... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de kla... lees verder »

Bijlagen bij rapport toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bijlagen bij rapport toevoegen

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan... lees verder »

Alle personeelsgegevens op één plek

Digitaal personeelsdossier In Secusoft kun je alle denkbare gegevens van de medewerkers opslaan. De software beschikt over vele velden voor onder ande... lees verder »

Offertesysteem/overeenkomsten

Secusoft heeft een ingebouwd systeem waarmee je eenvoudig en snel offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen opstelt. Kort en bondig, met een d... lees verder »

Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke m... lees verder »

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in PD... lees verder »

Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de bev... lees verder »

HRM/POL Rapporten

Human Resources Management (HRM) Rapporten Het is in de Secusoft software mogelijk om verslagen op te slaan van: Beoordelingsgesprekken/functioneri... lees verder »

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het beveiligings... lees verder »

Specifiek rapport/dienstrapportage

Met de online software van Secusoft kun je met je inlogcode een dienstrapport maken. Er zijn meerdere indelingen mogelijk maar het meest gebruikte rap... lees verder »

Routelijsten voor mobiele surveillance

Speciaal voor de mobiele surveillance hebben we verschillende handige functionaliteiten in Secusoft gebouwd voor het ondersteunen van het surveillance... lees verder »

Interne berichten naar medewerkers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je nie... lees verder »

Alarmopvolging en alarmbonnen

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van Secusoft! Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van in... lees verder »

Online rooster en planningsprogramma

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het rooster zetten en alvast vooruit p... lees verder »

Automatische berekening kilometers en reiskosten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische berekening kilometers en reiskosten

Reiskosten berekening met behulp van de TriOpSys Koppeling Volgens artikel 52 van de CAO voor de particuliere beveiligingsbranche moet de reiskostenv... lees verder »

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging - Secusoft, dé software voor beveiligers

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging

Met Secusoft is het mogelijk de planning van het te beveiligen evenement nauwkeurig beheersen. Zo kun je alle gegevens van het evenement invoeren, zoa... lees verder »

Elke medewerker een eigen login

Online medewerkersportaal voor beveiligingsbedrijven. Met Secusoft kun je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf zelf voor elke beveiliger/medewerke... lees verder »

Ondernemers in de beveiligingsbranche vieren de Dag van de Ondernemer 2020 - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemers in de beveiligingsbranche vieren de Dag van de Ondernemer 2020

19 november 2020 - MKB Nederland heeft sinds 2016 elke derde vrijdag van de maand november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Nederland telde afgelopen januari maar liefst... lees verder »

Uitgelichte functie: Documenten inzichtelijk voor medewerkers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uitgelichte functie: Documenten inzichtelijk voor medewerkers

13 november 2020 - In deze post willen we graag één van de vele handige functionaliteiten van Secusoft uitlichten, namelijk het uploaden van documenten. Wist je dat je bij bijna ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.