Alle functies en mogelijkheden van Secusoft

Snel berichten sturen dankzij de mailgroepen

*** Deze module is nog deels in de maak *** Met de module mailgroepen kun je vooraf een selectie ontvangers maken. Naast een selectie uit de lijst met... lees verder »

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen

Snel en efficiënt werken betekent je doel bereiken met zo min mogelijk klikken en zo min mogelijk typewerk. Daarom is het binnen Secusoft mogelijk om... lees verder »

Classificaties en indeling in groepen medewerkers

Dankzij een slimme module genaamd "classificaties" is het bij Secusoft mogelijk om medewerkers onder te verdelen in verschillende groepen. Deze groep... lees verder »

API koppelingen en integratie met andere software

Tegenwoordig zijn bijna alle softwarepakketten voorzien van een zogenaamde API (application programming interface). Hiermee kan de software communicer... lees verder »

Tarieven beveiligingsdiensten

Binnen de software van Secusoft kun je eenvoudig de vaste tarieven instellen en ook de speciale tarieven en prijsafspraken per klant/opdrachtgever. Di... lees verder »

Surveillancerapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij t... lees verder »

Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer h... lees verder »

Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport die je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 3 fot... lees verder »

Piketrapport voor standbydienst of telefoondienst

Het piketrapport is een eenvoudig mutatierapport voor standbydiensten, telefoondiensten, centralisten of piketdiensten. Dit rapport is, in tegenstelli... lees verder »

Calamiteitenrapporten

Het calamiteitenrapport is een kant-en-klare rapportage die direct naar de opdrachtgever gemaild kan worden. Dit rapport is wezenlijk anders dan een n... lees verder »

Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever

Het efficiënt werken begint met een goed georganiseerde indeling van jouw klanten en opdrachten. Binnen Secusoft kun je dit geheel naar wens inrichte... lees verder »

Opdrachtgevers

De module opdrachtgevers is onmisbaar binnen Secusoft en is standaard inbegrepen bij alle abonnementen. Bijna alle andere modules zijn hieraan gekoppe... lees verder »

Digitaal kloksysteem met NFC

De moderne mobiele prikklok werkt via een NFC transponder (tag) die je kunt uitlezen met elke smartphone, zonder dat daar een app voor nodig is. Bij ... lees verder »

Evenementenbeveiliging

Met de module evenementen kun je heel efficiënt en overzichtelijk de beveiliging voor grote en kleine evenementen organiseren. In de Secusoft softwa... lees verder »

Sleutellijst voor keyholders

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten en zo keyholder zijn en... lees verder »

Bezoekersregistratie

Een goed administratief systeem voor de beveiligers met een portiers- of receptiefunctie erkent de noodzaak van een accurate registratie van de bezoek... lees verder »

Automatische toeslagen

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met Secusoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende C... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer je bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als je per medewerker ziet wat d... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de kla... lees verder »

Bijlagen bij rapport toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bijlagen bij rapport toevoegen

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan... lees verder »

Alle personeelsgegevens op één plek

In Secusoft kun je alle denkbare gegevens van de medewerkers opslaan. De software beschikt over vele velden voor onder andere de kledingmaten, datum w... lees verder »

Offertesysteem

Secusoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee je eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien... lees verder »

Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke m... lees verder »

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in PD... lees verder »

Dienstrapport 'Hotel/Receptie' - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstrapport 'Hotel/Receptie'

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de bev... lees verder »

Praktijkopleiding (POL) Rapport

Speciaal voor beveiligingsbedrijven die mensen opleiden hebben we het POL Rapport ontwikkeld. Dit is een rapportage die de praktijkopleider invult tij... lees verder »

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het beveiligings... lees verder »

Specifiek rapport/dienstrapportage

Met de online software van Secusoft kun je met je inlogcode een dienstrapport maken. Er zijn meerdere indelingen mogelijk maar het meest gebruikte rap... lees verder »

Routelijsten voor mobiele surveillance

Speciaal voor de mobiele surveillance hebben we verschillende handige functionaliteiten in Secusoft gebouwd voor het ondersteunen van het surveillance... lees verder »

Interne berichten tussen collegabeveiligers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je nie... lees verder »

Alarmopvolging en alarmbonnen

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van Secusoft! Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van in... lees verder »

Online rooster en planningsprogramma

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het rooster zetten en alvast vooruit p... lees verder »

Automatische berekening kilometers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische berekening kilometers

Door gebruik te maken van slimme technieken die via een API-koppeling GoogleMaps raadplegen kan Secusoft automatisch de gereden kilometers berekenen p... lees verder »

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging - Secusoft, dé software voor beveiligers

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging

Met Secusoft is het mogelijk de planning van het te beveiligen evenement nauwkeurig beheersen. Zo kun je alle gegevens van het evenement invoeren, zoa... lees verder »

Elke medewerker een eigen login - Secusoft, dé software voor beveiligers

Elke medewerker een eigen login

Online medewerkersportaal voor beveiligingsbedrijven. Met Secusoft kun je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf zelf voor elke beveiliger/medewerke... lees verder »

Secusoft APP voor Android en iOS - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft APP voor Android en iOS

13 november 2019 - Secusoft heeft recent een groot aantal updates en uitbreidingen van de functionaliteiten ondergaan en wij gaan door met het uitbreiden en ontwikkelen. Wij kunnen ... lees verder »

Respect, man! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Respect, man!

4 november 2019 - “You better respect my mind - cause I’kill you”.* Respect. We hebben het er elke dag over, we roepen het te pas en te onpas, wanneer we boos zijn, wanneer o... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.