Alle functies en mogelijkheden van Secusoft

Automatische overzichten

Automatische overzichten is een module waarmee je op vaste intervallen automatisch overzichten ontvangt. Bijv. met alle nieuw toegevoegde... lees verder »

Dagrapportages

Wanneer je met meerdere medewerkers een 24 uurs- of weekdienst vervult, is het noodzakelijk dat je samen werkt aan een rapportage voor de klant. Met... lees verder »

Checkpointregistratiesoftware - Secusoft, dé software voor beveiligers

Checkpointregistratiesoftware

Kom jij als beveiliger op veel verschillende locaties, en is het wenselijk dat je kunt aantonen waar je bent geweest? Met Secusoft... lees verder »

Importeer personen via Excel

Werk je als beveiliger in een opvangcentrum, dan kan het registreren van personen een tijdrovende klus zijn. Daarom maakt Secusoft het mogelijk om... lees verder »

Webformulieren maken en verzenden - Secusoft, dé software voor beveiligers

Webformulieren maken en verzenden

Met Secusoft wordt het steeds eenvoudiger te voldoen aan de plichten die worden gesteld als je houder bent, of wilt worden, van een certificaat zoals... lees verder »

Persoonsregistraties voor tijdelijke opvang bij crises en vluchtelingen

De module `Persoonsregistraties` biedt jou als beveiliger de mogelijkheid om personen die in een tijdelijke opvang verblijven te registreren, en... lees verder »

Ontzegging of winkelverbod opleggen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging of winkelverbod opleggen

Heb jij als beveiliger of winkelsurveillant wel eens iemand de toegang moeten ontzeggen? Met de module Ontzeggingen doe je dat snel en eenvoudig in... lees verder »

Vakantieuren bekijken en muteren

Het bijhouden van de vakantieuren van alle medewerkers kan een ingewikkelde taak zijn, maar niet met Secusoft. Wij automatiseren een aantal zaken... lees verder »

Checklist aan rapportages toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Checklist aan rapportages toevoegen

Er zijn maar weinig mensen die níet van lijstjes houden. Het gebruiken van een checklist is efficiënt, nauwkeurig, werkt snel(ler) en zorgt ervoor... lees verder »

Werkzaamheden aanmelden bij politie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Werkzaamheden aanmelden bij politie

Het aanmelden van jouw beveiligingswerkzaamheden bij het team Korpscheftaken van de betreffende politie-eenheid kan flink wat extra papierwerk met... lees verder »

Mutaties voor handhavers, boa's en toezichthouders

Tijdens je werkzaamheden als boa of handhaver dien je je inzet achteraf te verantwoorden middels een mutatie. In geval van gebruikt geweld... lees verder »

Proces-verbaal opmaken en verzenden

De module Proces-verbaal van Secusoft is een eenvoudige manier voor toezichthouders, handhavers en boa's om een officieel proces-verbaal op te... lees verder »

Mijn bedrijven splitst jouw bv's - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mijn bedrijven splitst jouw bv's

De module `Mijn bedrijven` maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om meerdere bv's in jouw Secusoft account te beheren. In de... lees verder »

Webbased software zonder installeren

Het gebruiken van Secusoft is heel eenvoudig. Installatie van programma's is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en... lees verder »

Nauwgezet leveranciersmanagement

Met name voor beveiligingsbedrijven met keurmerken of ISO-certificaten is de module "Leveranciers" erg handig. Elke leverancier werkt op een andere... lees verder »

Mobiele surveillance rapporten

Een rapportage wordt in de beveiligingsbranche opgemaakt om voorvallen en bijzonderheden te registreren. Dat is in de wereld van de mobiele... lees verder »

Mobiele surveillance templates

De mobiele surveillance templates zijn de vaste routelijsten, of rijlijsten, met controlepunten die de medewerkers van de mobiele surveillance moeten... lees verder »

Standaardopmerkingen toevoegen/wijzigen

Secusoft houdt rekening met de wensen van de beveiligers, omdat wij weten dat zij graag efficiënt werken. Een aantal keren per dienst dezelfde tekst... lees verder »

Mobiele surveillance taken

In Secusoft werken we allang niet meer met carbon-doordrukbriefjes of met mappen vol instructies. Hier heb je alle informatie en benodigdheden voor... lees verder »

Mobiele surveillance auto's

Met de module "Mobiele surveillance auto's" heb je in Secusoft al jouw bedrijfswagens op één plek, in een helder overzicht. Elke auto voeg je... lees verder »

Uren import Excel - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uren import Excel

Met "Uren import Excel" kun je een Excel urenlijst importeren. Dit kun je gebruiken ter controle of alle diensten al in het rooster staan, of je kunt... lees verder »

Uren CSV export - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uren CSV export

Met deze handige module kun je in Secusoft beveiligingssoftware vanuit het rooster verschillende, zelf in te delen, tabellen maken. Vervolgens kun je... lees verder »

Uitrusting/kleding voor registratie bedrijfskleding

In de beveiliging is het dragen van de juiste werkkleding zeer belangrijk. Voor de herkenbaarheid, maar ook voor de veiligheid van de... lees verder »

Type alarmen, calamiteiten, contracten, onkosten en rondes

Met de 'type` lijstjes in Secusoft heb je een adequaat en actueel overzicht van alle voorkomende soorten alarmen, calamiteiten, contracten... lees verder »

Type bestanden

Je hebt binnen Secusoft de mogelijkheid bestanden toe te voegen, en deze te sorteren in verschillende soorten (of types) bestanden. Voor de indeling... lees verder »

Log rooster

Met Secusoft vind je in het "Log rooster" een overzicht van alle diensten inclusief datum en tijdstip van handelingen zoals toevoegen, wijzigen of... lees verder »

Diensten groepen of types toevoegen

Inzet/Diensten groepen en Inzet/Diensten types zijn beide lijstjes die je zelf kan indelen. Verschillende soorten groepen die je kunt toevoegen... lees verder »

Bestandsbeheer

Hier kun je allerlei bestanden toevoegen in verschillende groepen, zoals bedrijfsdocumenten, certificeringen, diploma's, klantgegevens, of andere... lees verder »

Inkoopfacturenoverzicht

Als je op zoek bent naar een plek om al jouw inkoopfacturen te uploaden en te koppelen aan de betreffende leverancier, dan kun je terecht bij de... lees verder »

Bedrijfsmiddelenregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bedrijfsmiddelenregistratie

Met Secusoft is het omschrijven en registreren van bedrijfsmiddelen goed geregeld met de module "Bedrijfsmiddelen". Met name voor... lees verder »

Toezichtsrapport multi-inzetbaar

Het toezichtsrapport in Secusoft is ontworpen voor de rapportage van verschillende type controles. Met het toezichtsrapport kan op handige en... lees verder »

Uitgebreid rapport

Een uitgebreid dienstrapport is een uitgebreide manier van rapporteren waarbij de beveiliger naast het tijdstip en de gebeurtenis, ook nog informatie... lees verder »

Klantenportaal - Secusoft, dé software voor beveiligers

Klantenportaal

Binnen Secusoft heb je de mogelijkheid om jouw klanten inzage te geven in de opdrachten die je voor hen uitvoert. Maak eenvoudig een klantenportaal... lees verder »

Klantinstructies

In sommige gevallen heeft een klant of opdrachtgever specifieke instructies voor de beveiligers. Die worden hier getoond. Het gaat om instructies... lees verder »

Onkostendeclaraties

Optie ‘Onkostendeclaraties’ is een onderdeel van de financiële administratie module binnen Secusoft planning software. De onkostendeclaratie... lees verder »

Dienstoverdracht - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstoverdracht

Naast alle andere uitgebreide rapportages kent Secusoft ook een ‘Dienstoverdracht’ module. Met deze module is het mogelijk om een... lees verder »

Personeelshandboek

De module Personeelshandboek is speciaal ontworpen om teksten en documenten die belangrijk zijn voor de medewerkers inzichtelijk te maken. Denk... lees verder »

Tijdregistratie/urenregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Tijdregistratie/urenregistratie

Tijdregistratie medewerkers Secusoft maakt het gebruik van de software doorlopend makkelijker en overzichtelijker. Voor een correcte urenregistratie... lees verder »

Snel berichten sturen dankzij de mailgroepen

Met de module mailgroepen kun je vooraf een selectie ontvangers maken. Naast een selectie uit de lijst met medewerkers kun je ook 20 externe... lees verder »

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Zelf aan te passen voorkeuren en instellingen

Snel en efficiënt werken betekent je doel bereiken met zo min mogelijk klikken en zo min mogelijk typwerk. Daarom is het binnen Secusoft mogelijk om... lees verder »

Classificaties en indeling in groepen medewerkers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Classificaties en indeling in groepen medewerkers

Dankzij een slimme module genaamd Classificaties is het met Secusoft mogelijk om medewerkers onder te verdelen in verschillende groepen. Deze groepen... lees verder »

API-koppelingen en integratie met andere software

Tegenwoordig zijn bijna alle softwarepakketten voorzien van een zogenaamde API (application programming interface). Hiermee kan de software... lees verder »

Tarieven beveiligingsdiensten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Tarieven beveiligingsdiensten

Binnen de software van Secusoft kun je eenvoudig de vaste tarieven instellen en ook de speciale tarieven en prijsafspraken per klant/opdrachtgever.... lees verder »

Surveillance combirapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij... lees verder »

Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer... lees verder »

Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport dat je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 20... lees verder »

Piketrapport voor standbydienst of telefoondienst

Het piketrapport is een eenvoudig mutatierapport voor standbydiensten, telefoondiensten, centralisten of piketdiensten. Dit rapport is, in... lees verder »

Calamiteitenrapporten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Calamiteitenrapporten

Het calamiteitenrapport is een kant-en-klare rapportage die direct naar de opdrachtgever gemaild kan worden. Dit rapport is wezenlijk anders dan een... lees verder »

Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever

Het efficiënt werken begint met een goed georganiseerde indeling van jouw klanten en opdrachten. Binnen Secusoft kun je dit geheel naar wens... lees verder »

Opdrachtgevers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Opdrachtgevers

De module opdrachtgevers is onmisbaar binnen Secusoft en is standaard inbegrepen bij alle abonnementen. Bijna alle andere modules zijn hieraan... lees verder »

Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC-tags en QR-codes - Secusoft, dé software voor beveiligers

Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC-tags en QR-codes

Registratiemogelijkheden met NFC-tags De moderne mobiele prikklok werkt via een NFC-tag die je kunt uitlezen met elke smartphone, zonder dat daar... lees verder »

Evenementenbeveiliging

Met de module evenementen kun je heel efficiënt en overzichtelijk de beveiliging voor grote en kleine evenementen organiseren. In de Secusoft... lees verder »

Sleutellijst voor keyholders

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten en zo keyholder zijn... lees verder »

Bezoekersregistratie goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bezoekersregistratie goed geregeld

Een goed administratief systeem voor beveiligers met een portiers- of receptiefunctie is onmisbaar voor de accurate registratie van de bezoekers. Het... lees verder »

Automatische toeslagenberekening beveiligers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische toeslagenberekening beveiligers

Wij hebben goed nieuws voor alle planners in de beveiliging. Met Secusoft worden toeslagen van beveiligers automatisch berekend. Dat gebeurt per... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer je bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als je per medewerker ziet wat... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de... lees verder »

Bijlagen bij rapport toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bijlagen bij rapport toevoegen

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien.... lees verder »

Alle personeelsgegevens op één plek

Digitaal personeelsdossier In Secusoft kun je alle denkbare gegevens van de medewerkers opslaan. De software beschikt over vele velden voor onder... lees verder »

Offertesysteem/overeenkomsten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Offertesysteem/overeenkomsten

Secusoft heeft een ingebouwd systeem waarmee je eenvoudig en snel offertes, overeenkomsten en opdrachtbevestigingen opstelt. Kort en bondig, met een... lees verder »

Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke... lees verder »

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven - Secusoft, dé software voor beveiligers

Factuurprogramma voor beveiligingsbedrijven

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuurprogramma ingebouwd waarmee je eenvoudig en snel facturen opstelt en deze direct in... lees verder »

Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de... lees verder »

HRM/POL Rapporten

Human Resources Management (HRM) Rapporten Het is in de Secusoft software mogelijk om verslagen op te slaan... lees verder »

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het... lees verder »

Specifiek rapport/dienstrapportage - Secusoft, dé software voor beveiligers

Specifiek rapport/dienstrapportage

Als beveiliger dien je tijdens elke dienst een dienstrapport op te maken, waarin je incidenten en gebeurtenissen meldt. Ook als er geen... lees verder »

Routelijsten voor mobiele surveillance

Speciaal voor de mobiele surveillance hebben we verschillende handige functionaliteiten in Secusoft gebouwd voor het ondersteunen van het... lees verder »

Interne berichten naar medewerkers - Secusoft, dé software voor beveiligers

Interne berichten naar medewerkers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je... lees verder »

Alarmopvolging en alarmbonnen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alarmopvolging en alarmbonnen

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van Secusoft! Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van... lees verder »

Online rooster en planningsprogramma voor de beveiliging - Secusoft, dé software voor beveiligers

Online rooster en planningsprogramma voor de beveiliging

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het online rooster zetten en alvast... lees verder »

Automatische berekening kilometers en reiskosten - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische berekening kilometers en reiskosten

Reiskosten berekening met behulp van de TriOpSys Koppeling Volgens artikel 52 van de cao voor de particuliere beveiligingsbranche moet de... lees verder »

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging - Secusoft, dé software voor beveiligers

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging

Met Secusoft is het mogelijk de planning van het te beveiligen evenement nauwkeurig beheersen. Zo kun je alle gegevens van het evenement invoeren,... lees verder »

Elke medewerker een eigen login - Secusoft, dé software voor beveiligers

Elke medewerker een eigen login

Online medewerkersportaal voor beveiligingsbedrijven. Met Secusoft kun je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf zelf voor elke... lees verder »

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.