Specifiek rapport/dienstrapportage

Als beveiliger dien je tijdens elke dienst een dienstrapport op te maken, waarin je incidenten en gebeurtenissen meldt. Ook als er geen bijzonderheden tijdens de dienst zijn voorgevallen, maak je een een dienstrapportage op. Met de online software van Secusoft kun je met je eigen inlogcode een dienstrapport maken, die wordt gekoppeld aan jouw account.

Elk dienstrapport kan gekoppeld worden aan een opdrachtgever en er kunnen eenvoudig 3 foto's of documenten toegevoegd worden. De dienstrapportage kan op een overzichtelijke pagina uitgeprint worden en direct digitaal naar de klant worden gestuurd. Ook is het mogelijk de klant zelf inzicht te geven middels het klantenportaal.

Er zijn meerdere indelingen mogelijk, maar het meest gebruikte rapport is het specifiek rapport.

Specifiek rapport
Dienstrapportage waarbij er in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan. Lees hier wat het specifiek rapport (HSR) dient te bevatten.

Bij specifiek rapport wordt de tijdnotatie automatisch in het juiste formaat gezet en de mutaties komen automatisch in chronologische volgorde (tijdstip). Het object/opdrachtgever wordt automatisch geselecteerd als er een dienst voor de werknemer in het rooster staat voor deze opdrachtgever en dag/tijd.

Wij hebben een instructievideo opgenomen over het aanmaken van een dienstrapport. Deze vind je op ons YouTubekanaal.

Uitgebreid rapport
In het uitgebreide rapport kan er naast het tijdstip en gebeurtenis ook nog eens informatie ingevuld worden over wie de melder is, wat de ondernomen actie is en er is nog ruimte voor aanvullende opmerkingen. lees meer over uitgebreid rapport »

Dienstrapport front desk
Een dienstrapport front desk is bijzonder handig voor diensten waarbij er een overdracht is van de kassa. Ook kan hier worden afgevinkt of de checklist is afgewerkt. Dit is belangrijk voor (nacht)portiersdiensten in hotels. lees meer over dienstrapport front desk »

Voordelen:

  • Verschillende lay-outs
  • Direct foto's toe te voegen
  • Direct het rapport mailen naar de opdrachtgever (indien daar de rechten voor zijn)
  • Elk rapport makkelijk te zien via een printbare pagina
  • Duidelijk overzicht met rapportnummer (ID), opdrachtgever en naam beveiliger

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.