Specifiek rapport/dienstrapportage

Met de online software van Secusoft kun je met je inlogcode een dienstrapport maken. Er zijn meerdere indelingen mogelijk maar het meest gebruikte rapport is het specifiek rapport. De dienstrapportage kan op een overzichtelijke pagina uitgeprint worden en direct digitaal naar de klant worden gestuurd.

Elk dienstrapport kan gekoppeld worden aan een opdrachtgever en er kunnen eenvoudig 3 foto's of documenten toegevoegd worden.

Specifiek rapport
Dienstrapportage waarbij er in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan. Lees hier wat het specifiek rapport (HSR) dient te bevatten.

Uitgebreide rapport
In het uitgebreide rapport kan er naast het tijdstip en gebeurtenis ook nog eens informatie ingevuld worden over wie de melder is, wat de ondernomen actie is en er is nog ruimte voor aanvullende opmerkingen.

Eenvoudig rapport
Het eenvoudige rapport wordt gebruikt bij korte omschrijvingen die op één regel passen. Het rapport is onderverdeeld in 2 kolommen, kolom met tijdstippen en kolom met gebeurtenissen. Voor snelle en korte rapportages is dit een efficiënte manier.

Voordelen:

  • Verschillende layouts
  • Direct 20 foto's toe te voegen
  • Direct het rapport mailen naar de opdrachtgever (indien daar de rechten voor zijn)
  • Elk rapport makkelijk te zien via een printbare pagina
  • Duidelijk overzicht met rapportnummer (ID), opdrachtgever en naam beveiliger

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.