Specifiek rapport/dienstrapportage

Met de online software van Secusoft kun je met je inlogcode een dienstrapport maken. Er zijn meerdere indelingen mogelijk maar het meest gebruikte rapport is het specifiek rapport. De dienstrapportage kan op een overzichtelijke pagina uitgeprint worden en direct digitaal naar de klant worden gestuurd. Ook is het mogelijk de klant zelf inzicht te geven middels het klantenportaal.

Elk dienstrapport kan gekoppeld worden aan een opdrachtgever en er kunnen eenvoudig 3 foto's of documenten toegevoegd worden.

Specifiek rapport
Dienstrapportage waarbij er in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan. Lees hier wat het specifiek rapport (HSR) dient te bevatten.

Bij specifiek rapport wordt de tijdnotatie automatisch in het juiste formaat gezet en de mutaties komen automatisch in chronologische volgorde (tijdstip). Het object/opdrachtgever wordt automatisch geselecteerd als er een dienst voor de werknemer in het rooster staat voor deze opdrachtgever en dag/tijd.

Wij hebben een instructievideo opgenomen over het aanmaken van een dienstrapport. Deze vind je op ons YouTube-kanaal.

Uitgebreid rapport
In het uitgebreide rapport kan er naast het tijdstip en gebeurtenis ook nog eens informatie ingevuld worden over wie de melder is, wat de ondernomen actie is en er is nog ruimte voor aanvullende opmerkingen. lees meer over uitgebreid rapport »

Dienstrapport front desk
Een dienstrapport front desk is bijzonder handig voor diensten waarbij er een overdracht is van de kassa. Ook kan hier worden afgevinkt of de checklist is afgewerkt. Dit is belangrijk voor (nacht)portiersdiensten in hotels. lees meer over dienstrapport front desk »

Voordelen:

  • Verschillende layouts
  • Direct 20 foto's toe te voegen
  • Direct het rapport mailen naar de opdrachtgever (indien daar de rechten voor zijn)
  • Elk rapport makkelijk te zien via een printbare pagina
  • Duidelijk overzicht met rapportnummer (ID), opdrachtgever en naam beveiliger

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.