Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport dat je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 20 foto's worden toegevoegd, bijvoorbeeld als je onregelmatigheden hebt aangetroffen zoals niet afgesloten deuren, geblokkeerde nooduitgangen of andere onveilige situaties.

Tijdstip aankomst en tijdstip vertrek worden zo voor de klant inzichtelijk en ook de eventuele onregelmatigheden. Het type ronde kan ook worden ingevuld zoals begeleiding sluiting, brand- en sluitronde, opening pand, binnen-/buitenronde etc. Per rapport kun je invullen of er zichtbare schade is geconstateerd en of er hulpdiensten of andere personen aanwezig waren.

Het ronderapport voorkomt discussies

Het adequaat invullen van de waarnemingen tijdens een controleronde is zeer belangrijk. Hiermee leg je vast dat gevaarlijke situaties of onregelmatigheden daadwerkelijk gezien zijn door de beveiliger en er wordt vastgelegd welke actie de beveiliger heeft ondernomen. Indien een opdrachtgever zelf de situatie moet oplossen en dit niet doet met alle gevolgen van dien, dan voorkom je hiermee de discussie: "de beveiliger heeft dit nooit gemeld".

Voordelen:

  • Adequate verslaglegging van je waarnemingen als beveiliger
  • Snel en duidelijk melden van onregelmatigheden bij de opdrachtgever
  • Ronderapport direct mailen naar de opdrachtgever
  • Eenvoudig 20 foto's toevoegen per ronderapport

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.