Ronderapportage

Het ronderapport is een speciaal rapport die je per controle/sluitronde kunt invullen en direct naar de klant kunt mailen. Per rapport kunnen er 20 foto's worden toegevoegd, bijvoorbeeld als je onregelmatigheden hebt aangetroffen zoals niet afgesloten deuren, geblokkeerde nooduitgangen of andere onveilige situaties.

Tijdstip aankomst en tijdstip vertrek worden zo voor de klant inzichtelijk en ook de eventuele onregelmatigheden. Het type ronde kan ook worden ingevuld zoals begeleiding sluiting, brand- en sluitronde, opening pand, binnen-/buitenronde etc. Per rapport kun je invullen of er zichtbare schade is geconstateerd en of er hulpdiensten of andere personen aanwezig waren.

Het ronderapport voorkomt discussies

Het adequaat invullen van de waarnemingen tijdens een controleronde is zeer belangrijk. Hiermee leg je vast dat gevaarlijke situaties of onregelmatigheden daadwerkelijk gezien zijn door de beveiliger en er wordt vastgelegd welke actie de beveiliger heeft ondernomen. Indien een opdrachtgever zelf de situatie moet oplossen en dit niet doet met alle gevolgen van dien, dan voorkom je hiermee de discussie: "de beveiliger heeft dit nooit gemeld".

Voordelen:

  • Adequate verslaglegging van je waarnemingen als beveiliger
  • Snel en duidelijk melden van onregelmatigheden bij de opdrachtgever
  • Ronderapport direct mailen naar de opdrachtgever
  • Eenvoudig 20 foto's toevoegen per ronderapport

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.