Surveillance combirapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij te houden. Vaste routelijsten/objectlijsten kunnen automatisch worden ingeladen en alle alarmmeldingen die tussendoor komen kunnen worden ingevoegd.

Zaken zoals aantal gereden kilometers, kilometerstanden, schade aan dienstauto en incomplete inventaris kunnen worden gerapporteerd.

Surveillance combirapport
Indien er voor één opdrachtgever tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten worden gedaan, dan kunnen alle waarnemingen, tijdstippen en rapportages in één combirapport worden gezet. Dit rapport kan direct worden gemaild naar de opdrachtgever en die kan helder en duidelijk zien op welke tijdstippen de surveillant bij welke objecten ter plaatse is geweest.
Bijvoorbeeld: Je hebt een groot bouwbedrijf als klant met 5 bouwlocaties die elk 3x per nacht moeten worden gecontroleerd. Dit kun je in één combirapport zetten en aan het einde van de dienst als één rapport versturen.

Voordelen:

  • Goed overzicht van alle handelingen en taken tijdens de surveillancedienst
  • Inzicht in gereden kilometers, schade en inventaris
  • Eenvoudig tot 20 foto's toevoegen aan het rapport
  • Combirapport voor meerdere te controleren objecten voor één opdrachtgever

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.