Digitaal kloksysteem en tijdregistratie met NFC-tags en QR-codes

Registratiemogelijkheden met NFC-tags

De moderne mobiele prikklok werkt via een NFC-tag die je kunt uitlezen met elke smartphone, zonder dat daar een app voor nodig is. Bij het uitlezen van een NFC-tag worden er voorgeprogrammeerde instructies uitgevoerd. Elke tag heeft een eigen unieke traceerbare identiteit. Een NFC-tag is niet meer dan een chip met een antenne, veelal verwerkt in een sticker, pasje of sleutelhanger. Deze zijn ook verkrijgbaar in een weerbestendige uitvoering voor buitenmontage.

Waar koop ik NFC-tags?
Je kunt NFC-tags in principe overal kopen, bijvoorbeeld bij Bol.com, Amazon of bij NFC-Nederland. Alle NTAG's van het type 213 en hoger zijn geschikt voor gebruik. Maak je gebruik van Secusoft, dan kunnen wij de levering van tags voor je verzorgen, bijvoorbeeld op een bord met jouw logo, of in de vorm van een weerbestendige tiewrap. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

NFC-chip programmeren

Het programmeren van en NFC-chip vereist geen specialistische kennis, en kun je met behulp van Secusoft eenvoudig zelf doen. Hier hebben wij een praktische instructievideo over gemaakt, waarin we stap voor stap laten zien hoe de nieuwe chip programmeert. Vind je dit lastig om te doen, dan verzorgen wij dit uiteraard graag voor je. Wil jij deze vorm van urenregistratie gaan gebruiken voor jouw particuliere beveiligingsbedrijf, of werk je in de publieke sector en ben je op zoek naar manier om uren accuraat te registreren? Dan is NFC-tijdregistratie dé uitkomst.

Voordelen van NFC-tags:

 • Lage kosten, geen apparatuur nodig
 • Tijdregistratie voor aanvang en einde dienst
 • Te gebruiken als checkpoint voor controlerondes
 • Ook te programmeren voor andere functies
 • Zelf te programmeren of door ons te laten programmeren
 • Geschikt voor bijna alle smartphones
 • Om te gebruiken zijn er geen apps of software nodig, alleen een 4G of WiFi-verbinding

Tijdregistratie met QR-codes (met gps)

De module QR/NFC heeft meerdere mogelijkheden om een nauwkeurige tijdregistratie vast te leggen. De eenvoudigste manier is via een QR-code. Met een paar klikken genereert Secusoft een QR-code met daarboven jouw logo. Deze QR-code kun je zelf in verschillende formaten uitprinten en eventueel plastificeren. Met een zelfklevende Sticky Bag lamineerhoes kun je die overal opplakken.

Zodra de medewerker de QR scant met zijn/haar smartphone, wordt (na het inloggen) direct de tijd en gps-locatie geregistreerd, gekoppeld aan de medewerker en opdrachtgever. De medewerker ziet direct na het inloggen eventuele bijzonderheden of werkinstructies die bij deze locatie horen.

Voordelen van de tijdregistratie met QR-codes:

 • Lage/geen kosten, geen apparatuur nodig en zelf te printen
 • Eenvoudige en eigentijdse manier van tijdregistratie, geen prikklok of 'tikklok` meer nodig
 • Betrouwbaar en snel op te zetten
 • Een “eigen” QR-code met bedrijfslogo, ook te plastificeren
 • Registreert tevens gps-locatie
 • Gekoppeld aan de medewerker en opdrachtgever
 • Om te gebruiken zijn er geen apps of software nodig, alleen een 4G of WiFi-verbinding

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

15 februari 2024 - Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.