Bedrijfsmiddelenregistratie

Met Secusoft is het omschrijven en registreren van bedrijfsmiddelen goed geregeld met de module "Bedrijfsmiddelen". Met name voor beveiligingsbedrijven met keurmerken als VEB of ISO-certificaten is deze functie erg handig, de omschrijving en registratie van uitgifte van bedrijfsmiddelen is namelijk een noodzakelijk onderdeel wanneer een bedrijf in de beveiligingsbranche een erkend veiligheidskeurmerk wil dragen.

Je hebt met deze module je bedrijfsmiddelen in één oogopslag inzichtelijk. Je ziet direct hoeveel zaklampen, telefoons, oortjes, persoonlijke beschermings- en communicatiemiddelen en meer je hebt. Ook zie je direct bij `uitgifte` waar - of bij wie - elk product zich op dat moment bevindt.

Het is bij het registreren en omschrijven van specifieke items, zoals mobiele telefoons, tevens mogelijk om unieke gegevens zoals IMEI en PUK-code in te vullen. Zo heb je deze belangrijke gegevens altijd bij de hand.

Je kunt bij elk item desgewenst foto's toevoegen.

Voordelen:

  • Je bedrijfsmiddelen nauwkeurig omschreven, en te registreren als algemeen of specifiek item
  • Gekoppelde gegevens, zoals een IMEI- of PUK-code heb je met Secusoft altijd bij de hand
  • In één overzicht duidelijk waar, of bij welke medewerker, elk product is
  • Registratie van (uitgifte van) jouw bedrijfsmiddelen is hiermee volgens de norm van erkende veiligheidskeurmerken in de beveiligingsbranche

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Waar is mijn tracker?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.