Inkoopfacturenoverzicht

Als je op zoek bent naar een plek om al jouw inkoopfacturen te uploaden en te koppelen aan de betreffende leverancier, dan kun je terecht bij de module "Inkoopfacturen" in Secusoft. Elke ontvangen factuur kunt je tevens bijvoegen als bestand in JPG, Excel, Word of pdf. Zo heb je altijd je bedrijfsuitgaven overzichtelijk.

Je kunt de inkoopfacturen filteren op `betaald`, en `openstaand`. Je ziet in het overzicht ook direct voor wanneer de factuur betaald dient te worden.

De module "Inkoopfacturen" geeft jou als eigenaar van een beveiligingsbedrijf een handig overzicht van je kosten, aan de hand van inkoopfacturen die jij hebt geüpload. Je ziet onderaan, in een printbaar overzicht, jouw inkoop excl. btw, en de door jou betaalde btw. Ook zie je jouw omzet excl. btw, en wat je aan btw ontvangen hebt. Het netto resultaat, en het te betalen btw-bedrag wordt voor je berekend en kun je direct printen, of opslaan als pdf-bestand voor je boekhouding of eigen administratie.

Voordelen:

  • Al jouw te betalen en betaalde facturen op een rij
  • Elke inkoopfactuur is gekoppeld aan een leverancier, zodat je direct ziet wat er bij wie openstaat
  • Je btw-omzet in een printbaar bestand, op te slaan in pdf voor jouw boekhouder of eigen administratie

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.