Inkoopfacturenoverzicht

Als je op zoek bent naar een plek om al jouw inkoopfacturen te uploaden en te koppelen aan de betreffende leverancier, dan kun je terecht bij de module "Inkoopfacturen" in Secusoft. Elke ontvangen factuur kunt je tevens bijvoegen als bestand in JPG, Excel, Word of pdf. Zo heb je altijd je bedrijfsuitgaven overzichtelijk.

Je kunt de inkoopfacturen filteren op `betaald`, en `openstaand`. Je ziet in het overzicht ook direct voor wanneer de factuur betaald dient te worden.

De module "Inkoopfacturen" geeft jou als eigenaar van een beveiligingsbedrijf een handig overzicht van je kosten, aan de hand van inkoopfacturen die jij hebt geüpload. Je ziet onderaan, in een printbaar overzicht, jouw inkoop excl. btw, en de door jou betaalde btw. Ook zie je jouw omzet excl. btw, en wat je aan btw ontvangen hebt. Het netto resultaat, en het te betalen btw-bedrag wordt voor je berekend en kun je direct printen, of opslaan als pdf-bestand voor je boekhouding of eigen administratie.

Voordelen:

  • Al jouw te betalen en betaalde facturen op een rij
  • Elke inkoopfactuur is gekoppeld aan een leverancier, zodat je direct ziet wat er bij wie openstaat
  • Je btw-omzet in een printbaar bestand, op te slaan in pdf voor jouw boekhouder of eigen administratie

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.