De prijs van ons systeem

De prijs van ons systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Gebruikerslicentie
SecuSoft gebruikt u in de vorm van een gebruikerslicentie. U heeft slechts één licentie nodig per beveiligingsbedrijf en u kunt dan zelf bepalen welke werknemers er kunnen inloggen. Hieraan is geen limiet verbonden, maar de standaardlicentie geldt voor een maximum van 100 werknemers.

Voor het ongelimiteerd gebruiken van het systeem tot 100 werknemersaccounts met alle beschikbare modules betaalt u slechts € 135,00 excl. btw per maand.

De eenmalige kosten voor de setup zijn € 100,00 excl. btw. Hiervoor maken wij een database voor u aan, installeren uw digitale werkomgeving, en sluiten een SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding voor u af. Via uw eigen domeinnaam (https://bedrijfsnaam.secusoft.nl/) kunt u vervolgens inloggen en SecuSoft gaan gebruiken.

Wij zorgen continu voor updates, vernieuwingen en de laatste technologie qua internetbeveiliging. Natuurlijk kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen voor hulp en ondersteuning.

Gratis testaccount maken
Wilt u zelf eens kijken wat SecuSoft allemaal te bieden heeft? Maak een gratis testaccount aan.
Ga naar deze beveiligde pagina: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

Tevredenheidsgarantie
Bent u niet tevreden over het systeem of werkt het voor uw bedrijf niet zoals u had verwacht? Als u binnen 30 dagen na het in gebruik nemen van SecuSoft uw gebruikerslicentie opzegt betalen wij u het hele maandbedrag plus de helft van de betaalde setupkosten terug.

Geen verrassingen
Het gebruik van SecuSoft is niet gebonden aan vaste contracten met lang lopende termijnen. SecuSoft is maandelijks opzegbaar per 1e van de maand, zonder opzegtermijn. Simpel en zonder verrassingen!

Vragen?
Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp:
085-1300760
06-45466932
info@secusoft.nl

Visiteren of fouilleren, wat is het verschil? - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Visiteren of fouilleren, wat is het verschil?

Visiteren wordt regelmatig verward met fouilleren, deze twee begrippen worden vaak onderling verwisseld terwijl ze beduidend van elkaar verschillen. Wat mag wel en niet bij visiteren? Visiteren bete... lees verder »

WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: Hoveling Security & Research

Welkom bij SecuSoft: Hoveling Security & Research! Wij van SecuSoft Software voor Beveiligingsbedrijven hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Hoveling Security &am... lees verder »