Facebook pixel

De prijs van ons systeem

De prijs van ons systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Gebruikerslicentie
SecuSoft gebruik je in de vorm van een gebruikerslicentie. Je hebt slechts één licentie nodig per beveiligingsbedrijf en je kunt dan zelf bepalen welke werknemers er kunnen inloggen. Hieraan is geen limiet verbonden, maar de standaardlicentie geldt voor een maximum van 100 werknemers.

Voor het ongelimiteerd gebruiken van het systeem tot 100 werknemersaccounts, met alle beschikbare modules betaal je slechts € 135,00 excl. btw per maand.

De eenmalige kosten voor de setup zijn € 100,00 excl. btw. Hiervoor registreren we een nieuw internetdomein voor de inlogomgeving, installeren we het SecuSoft systeem op onze server en installeren we het SSL-certificaat voor een veilige verbinding. Via de nieuwe domeinnaam kun je vervolgens inloggen en SecuSoft gaan gebruiken.

Wij zorgen continu voor updates, vernieuwingen en de laatste technologie qua internetbeveiliging. Natuurlijk kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen voor hulp en ondersteuning.

Gratis testaccount maken
Wilt je zelf eens kijken wat SecuSoft allemaal te bieden heeft? Maak een gratis testaccount aan.
Ga naar deze beveiligde pagina: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

Tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het systeem of werkt het voor jouw bedrijf niet zoals je had verwacht? Als je binnen 30 dagen na het in gebruik nemen van SecuSoft je gebruikerslicentie opzegt betalen wij je het hele maandbedrag plus de helft van de setupkosten terug.

Geen verrassingen
Het gebruik van SecuSoft is niet gebonden aan vaste contracten met lang lopende termijnen. SecuSoft is maandelijks opzegbaar per 1e van de maand, zonder opzegtermijn. Simpel en zonder verrassingen!

Vragen?
Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp:
085-1300760
06-45466932
info@secusoft.nl

SecuSoft nu ook mobiel beschikbaar - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft nu ook mobiel beschikbaar

We hebben goed nieuws voor alle gebruikers van SecuSoft. Vanaf nu is het systeem namelijk ook te raadplegen én te gebruiken vanaf je mobiele telefoon! Werknemersvoordeel Voor de medewerkers van het ... lees verder »

Nieuwe klant: RSS Security - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Nieuwe klant: RSS Security

Wij zijn blij RSS Security te mogen verwelkomen als nieuwe klant bij SecuSoft! RSS Security in Emmen biedt sinds 2004 beveiliging op maat voor particulieren en bedrijven op landelijk niveau. Maar di... lees verder »