De prijs van ons systeem

De prijs van ons systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Gebruikerslicentie
SecuSoft gebruikt u in de vorm van een gebruikerslicentie. U heeft slechts één licentie nodig per beveiligingsbedrijf en u kunt dan zelf bepalen welke werknemers er kunnen inloggen. Hieraan is geen limiet verbonden, maar de standaardlicentie geldt voor een maximum van 100 werknemers.

Voor het ongelimiteerd gebruiken van het systeem tot 100 werknemersaccounts met alle beschikbare modules betaalt u slechts € 135,00 excl. btw per maand.

De eenmalige kosten voor de setup zijn € 100,00 excl. btw. Hiervoor maken wij een database voor u aan, installeren uw digitale werkomgeving, en sluiten een SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding voor u af. Via uw eigen domeinnaam (https://bedrijfsnaam.secusoft.nl/) kunt u vervolgens inloggen en SecuSoft gaan gebruiken.

Wij zorgen continu voor updates, vernieuwingen en de laatste technologie qua internetbeveiliging. Natuurlijk kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen voor hulp en ondersteuning.

Gratis testaccount maken
Wilt u zelf eens kijken wat SecuSoft allemaal te bieden heeft? Maak een gratis testaccount aan.
Ga naar deze beveiligde pagina: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

Tevredenheidsgarantie
Bent u niet tevreden over het systeem of werkt het voor uw bedrijf niet zoals u had verwacht? Als u binnen 30 dagen na het in gebruik nemen van SecuSoft uw gebruikerslicentie opzegt betalen wij u het hele maandbedrag plus de helft van de betaalde setupkosten terug.

Geen verrassingen
Het gebruik van SecuSoft is niet gebonden aan vaste contracten met lang lopende termijnen. SecuSoft is maandelijks opzegbaar per 1e van de maand, zonder opzegtermijn. Simpel en zonder verrassingen!

Vragen?
Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp:
085-1300760
06-45466932
info@secusoft.nl

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.