De prijs van ons systeem

De prijs van ons systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Gebruikerslicentie
SecuSoft gebruik je in de vorm van een gebruikerslicentie. Je hebt slechts één licentie nodig per beveiligingsbedrijf en je kunt dan zelf bepalen welke werknemers er kunnen inloggen. Hieraan is geen limiet verbonden, maar de standaardlicentie geldt voor een maximum van 100 werknemers.

Voor het ongelimiteerd gebruiken van het systeem tot 100 werknemersaccounts met alle beschikbare modules betaal je slechts € 135,00 excl. btw per maand.

De eenmalige kosten voor de setup zijn € 100,00 excl. btw. Hiervoor maken wij een database voor je aan, installeren jouw digitale werkomgeving, en sluiten een SSL-certificaat voor een beveiligde verbinding voor je af. Via je eigen domeinnaam (https://bedrijfsnaam.secusoft.nl/) kun je vervolgens inloggen en SecuSoft gaan gebruiken.

Wij zorgen continu voor updates, vernieuwingen en de laatste technologie qua internetbeveiliging. Natuurlijk kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen voor hulp en ondersteuning.

Gratis testaccount maken
Wil je zelf eens kijken wat SecuSoft allemaal te bieden heeft? Maak een gratis testaccount aan.
Ga naar deze beveiligde pagina: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

Tevredenheidsgarantie
Ben je niet tevreden over het systeem of werkt het voor jouw bedrijf niet zoals je had verwacht? Als je binnen 30 dagen na het in gebruik nemen van SecuSoft je gebruikerslicentie opzegt betalen wij je het hele maandbedrag plus de helft van de setupkosten terug.

Geen verrassingen
Het gebruik van SecuSoft is niet gebonden aan vaste contracten met lang lopende termijnen. SecuSoft is maandelijks opzegbaar per 1e van de maand, zonder opzegtermijn. Simpel en zonder verrassingen!

Vragen?
Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp:
085-1300760
06-45466932
info@secusoft.nl

Welkom bij SecuSoft: ZSecurity! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: ZSecurity!

We hebben wederom een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf ZSecurity maakt vanaf nu ook gebruik van alle voordelen en gemakken van SecuSoft! ZSecurity is een bedrijf professioneel beve... lees verder »

Nieuw: het combinatierapport - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Nieuw: het combinatierapport

Een surveillant die met een auto controlerondes uitvoert in een bepaalde regio of op een bepaalde locatie (bijvoorbeeld een industrieterrein) wordt een mobiele surveillant genoemd. Hij of zij voert co... lees verder »