De prijs van ons systeem

De prijs van ons systeem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Gebruikerslicentie
SecuSoft gebruikt u in de vorm van een gebruikerslicentie. U heeft slechts één licentie nodig per beveiligingsbedrijf en u kunt dan zelf bepalen welke werknemers er kunnen inloggen. De standaardlicentie geldt voor een maximum van 100 actieve werknemers.

Voor het gebruiken van het systeem tot 100 actieve werknemersaccounts met alle beschikbare modules betaalt u slechts € 135,00 excl. btw per maand. U en uw werknemers kunnen SecuSoft ongelimiteerd gebruiken en zo vaak inloggen als u wilt.

Heeft u meer dan 100 medewerkers? Dan kost dit per maand € 25 excl. btw per 50 medewerkers extra.

De éénmalige kosten voor de setup zijn € 100,00 excl. btw. Hiervoor maken wij een database voor u aan, installeren uw digitale werkomgeving, en zorgen wij voor een beveiligde verbinding met een eigen werknemersportaal. Via uw eigen domeinnaam (https://bedrijfsnaam.secusoft.nl/) kunt u vervolgens inloggen en SecuSoft gaan gebruiken.

Wij zorgen continu voor updates, vernieuwingen en de laatste technologie qua internetbeveiliging. Natuurlijk kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen voor hulp en ondersteuning.

Gratis testaccount maken
Wilt u zelf eens kijken wat SecuSoft allemaal te bieden heeft? Maak een gratis testaccount aan.
Ga naar deze beveiligde pagina: https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken

Tevredenheidsgarantie
Bent u niet tevreden over het systeem of werkt het voor uw bedrijf niet zoals u had verwacht? Als u binnen 30 dagen na het in gebruik nemen van SecuSoft uw gebruikerslicentie opzegt betalen wij u het hele maandbedrag plus de helft van de betaalde setupkosten terug.

Geen verrassingen
Het gebruik van SecuSoft is niet gebonden aan vaste contracten met langlopende termijnen. SecuSoft is maandelijks opzegbaar per 1e van de maand, zonder opzegtermijn. Simpel en zonder verrassingen!

Vragen?
Bel, mail of stuur een bericht via Whatsapp:
085-1300760
06-45466932
info@secusoft.nl

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.