Downloads en diverse handleidingen

Secusoft is een web based programma, wat inhoudt dat je niets hoeft te downloaden om gebruik te maken van de software. Maak een account aan en gebruik de software direct op je computer, laptop, tablet of telefoon, eventueel met behulp van de Secusoft app.

Op deze Downloads-pagina vind je praktische downloads zoals handleidingen, de Secusoft ISO certificaten, onze gps-policy en het Secusoft communicatieprotocol.

Snel starten handleiding voor veiligheidsprofessionals

Snel starten handleiding voor veiligheidsprofessionals - Secusoft, dé software voor beveiligers

In de handleiding voor beveiligers hebben wij de meest gebruikte functies door veiligheidsprofessionals op een rijtje gezet, elk voorzien van een korte uitleg. Zo ontdek je hoe je inlogt, waar je je rooster kunt zien, hoe je rapportages aanmaakt en meer.

Klik hier voor de Snel starten handleiding voor veiligheidsprofessionals.

Snel starten handleiding voor management

Snel starten handleiding voor management - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wij hebben een handleiding geschreven voor planners en eigenaren van beveiligingsbedrijven die beginnen te werken met Secusoft getiteld: Snel starten handleiding voor management. Hierin komen de basisinstellingen aan bod en wordt op praktische wijze uitgelegd hoe je de software eenvoudig kunt instellen.

Klik hier voor de Snel starten handleiding voor management.

Handleiding eerste keer inloggen

Handleiding eerste keer inloggen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Deze handleiding is geschreven voor alle gebruikers van Secusoft die voor de eerste keer gaan inloggen. Hoe log je in? Waar vind je de Secusoft-app en hoe stel je deze in? In de handleiding lopen we de stappen met je door, zodat je direct kunt beginnen.

Klik hier voor de Handleiding eerste keer inloggen.

Handleiding Klantenportaal

Handleiding Klantenportaal - Secusoft, dé software voor beveiligers

Deze handleiding is geschreven voor de klanten die van een beveiligingsbedrijf een inlog hebben gekregen om live mee te kijken met alle rapportages, werkinstructies en dienstrooster. Hoe log je in? Waar kun je werkinstructies toevoegen en waar vind je zaken als tijdregistratie en facturen? In de handleiding lopen we de praktische functies van het klantenportaal stap voor stap met je door, zodat je direct kunt beginnen.

Klik hier voor de Handleiding Klantenportaal.

Stappenplan Opsplitsen account met meerdere bv's

Stappenplan Opsplitsen account met meerdere bv's - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dit stappenplan is geschreven voor de ondernemers die meerdere bv's in één account hebben in Secusoft. Na het toevoegen van een extra bv wordt jouw aanvraag goedgekeurd door Secusoft en daarna kun je jouw account indelen en opsplitsen in 2 verschillende bv's. In dit stappenplan zie je welke handelingen je moet uitvoeren om hier optimaal gebruik van te maken.

Klik hier voor het stappenplan.

Gebruikershandleiding Secusoft app

Gebruikershandleiding Secusoft app - Secusoft, dé software voor beveiligers

Deze gebruikershandleiding beschrijft de installatie en het gebruik van de Secusoft app. Deze app is gratis in gebruik, en kun je downloaden in de Play Store (Android) en de App Store (iOS).

Klik hier voor Secusoft app-gebruikershandleiding.

Meerdere Secusoftaccounts aan elkaar koppelen

Meerdere Secusoftaccounts aan elkaar koppelen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Werk je voor meerdere werkgevers met Secusoft? Koppel dan eenvoudig jouw verschillende Secusoftaccounts aan elkaar. Ook is het mogelijk om bij 2 werkgevers tegelijk ingelogd te zijn op één mobiel apparaat. Hoe dat gaat zie je hier.

Ons ISO 9001 certificaat

Ons ISO 9001 certificaat - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet aan alle gestelde eisen omtrent kwaliteitsmanagement en mag zich daarmee houder van het ISO 9001 certificaat noemen! Uniek in de branche, maak dit ons drievoudig ISO gecertificeerd.

Bekijk hier ons ISO 9001 certificaat.

Ons ISO 27001 certificaat

Ons ISO 27001 certificaat - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging en mag zich daarmee houder van het ISO 27001 certificaat noemen! Dit certificaat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat een bedrijf kan behalen.

Bekijk hier ons ISO 27001 certificaat.

Ons ISO 27701 certificaat

Ons ISO 27701 certificaat - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet tevens aantoonbaar aan alle eisen die specifiek omtrent privacybescherming worden gesteld. Onze software is hiervoor onderscheiden met het ISO 27701 certificaat, een privacyuitbreiding van ISO 27001.

Bekijk hier ons ISO 27701 certificaat.

Onze GPS-policy

Onze GPS-policy - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet aan de hoogste veiligheidseisen op het gebied van dataopslag. In onze GPS-policy geven wij uitleg over het opslaan van GPS-gegevens van de medewerkers die Secusoft gebruiken via de app of browser.

Bekijk hier onze GPS-policy.

Ons communicatieprotocol

Ons communicatieprotocol - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft deelt geen bedrijfsspecifieke informatie met medewerkers, tenzij anders aangegeven door de bij ons bekende contactpersoon van het bedrijf. Het is in principe ook niet de bedoeling dat medewerkers ons bellen met informatieverzoeken.

Bekijk hier ons communicatieprotocol.

Het Secusoft YouTubekanaal

Het Secusoft YouTubekanaal - Secusoft, dé software voor beveiligers

Op ons YouTubekanaal hebben wij een aantal instructievideo's geplaatst. Hier zie je o.a. hoe je meerdere Secusoft-accounts aan elkaar kunt koppelen, hoe het instellen van 2-stapsverificatie in zijn werk gaat en hoe je met onze software eenvoudig een calamiteitenrapport opmaakt.

Ga naar ons YouTubekanaal.

Uitbreiding Surveillance combirapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Uitbreiding Surveillance combirapport

2 juli 2024 - De module `Surveillance combirapport` is geschikt voor veiligheidsprofessionals in de mobiele surveillance, die tijdens een dienst meerdere objecten of controles moeten uitvoeren. Secusoft biedt... lees verder »

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.