Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf het liefste altijd dezelfde beveiligingsbeambten op een vaste post zetten, maar in de praktijk kan dat niet altijd.

Daarom is het van belang dat er duidelijke werkinstructies zijn zodat er meerdere beveiligers de vaste posten kunnen bezetten. Met name voor receptiediensten, portiersdiensten, nachtportiers of hotelbewaking is dit een handige tool.

Met Secusoft kun je per opdrachtgever duidelijke digitale werkinstructies maken en, indien nodig, uitprinten. Elke medewerker kan de instructies inzien via zijn/haar gebruikersaccount.

Bovendien kun je in Secusoft ook algemene werkinstructies toevoegen en hiermee het beleid en eisen communiceren naar jouw beveiligers. Denk aan de algemene eisen van aanvang en einde werktijd, ziek melden, te laat komen of hoe je uniform eruit dient te zien, gedragsregels, telefoongebruik etc. Kortom, alle Do's en Don't's voor de beveiliger kan je hierin kwijt.

Voordelen:

  • Handige werkinstructies per opdrachtgever
  • Algemeen beleid en huisregels
  • Er zijn foto's/documenten per instructie toe te voegen
  • Alle werkinstructies overzichtelijk in een lijst met titel en opdrachtgever
  • Zoeken op inhoud en tekst mogelijk via de zoekfunctie

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.