Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wilt u als eigenaar van het beveiligingsbedrijf het liefste altijd dezelfde beveiligingsbeambten op een vaste post zetten, maar in de praktijk kan dat niet altijd.

Daarom is het van belang dat er duidelijke werkinstructies zijn zodat er meerdere beveiligers de vaste objecten kunnen bezetten. Met name voor receptiediensten, portiersdiensten, nachtportiers of hotelbewaking is dit een handige tool.

Met SecuSoft kunt u per opdrachtgever duidelijke digitale werkinstructies maken en uitprinten, indien nodig. Elke medewerker kan de instructies inzien via zijn/haar gebruikersaccount.

Dit is een vorm van communicatie tussen beveiligers op objectniveau. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van specifieke controles, procedures voor het ontvangen of controleren van bezoekers en medewerkers. Controle op technische processen en specifieke uitzonderingen zoals toegangsverbod voor bepaalde personen.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.