Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wilt u als eigenaar van het beveiligingsbedrijf het liefste altijd dezelfde beveiligingsbeambten op een vaste post zetten, maar in de praktijk kan dat niet altijd.

Daarom is het van belang dat er duidelijk werkinstructies zijn zodat er meerdere beveiligers de vaste objecten kunnen bezetten. Met name voor receptiediensten, portiersdiensten, nachtportiers of hotelbewaking is dit een handige tool.

Met SecuSoft kunt u per opdrachtgever duidelijke digitale werkinstructies maken en uitprinten indien nodig. Elke medewerker kan de instructies inzien via zijn/haar gebruikersaccount.

Dit is een vorm van communicatie tussen beveiligers op objectniveau. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van specifieke controles, procedures voor het ontvangen of controleren van bezoekers en medewerkers. Controle op technische processen en specifieke uitzonderingen zoals toegangsverbod voor bepaalde personen.

Wilt u zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.