Duidelijke werkinstructies per opdrachtgever

Bij sommige opdrachtgevers zijn er specifieke taken en werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Natuurlijk wil je als eigenaar van het beveiligingsbedrijf het liefste altijd dezelfde beveiligingsbeambten op een vaste post zetten, maar in de praktijk kan dat niet altijd.

Daarom is het van belang dat er duidelijke werkinstructies zijn zodat er meerdere beveiligers de vaste posten kunnen bezetten. Met name voor receptiediensten, portiersdiensten, nachtportiers of hotelbewaking is dit een handige tool.

Met Secusoft kun je per opdrachtgever duidelijke digitale werkinstructies maken en, indien nodig, uitprinten. Elke medewerker kan de instructies inzien via zijn/haar gebruikersaccount.

Bovendien kun je in Secusoft ook algemene werkinstructies toevoegen en hiermee het beleid en eisen communiceren naar jouw beveiligers. Denk aan de algemene eisen van aanvang en einde werktijd, ziek melden, te laat komen of hoe je uniform eruit dient te zien, gedragsregels, telefoongebruik etc. Kortom, alle Do's en Don't's voor de beveiliger kan je hierin kwijt.

Voordelen:

  • Handige werkinstructies per opdrachtgever
  • Algemeen beleid en huisregels
  • Er zijn foto's/documenten per instructie toe te voegen
  • Alle werkinstructies overzichtelijk in een lijst met titel en opdrachtgever
  • Zoeken op inhoud en tekst mogelijk via de zoekfunctie

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.