Proces-verbaal opmaken en verzenden

De module Proces-verbaal van Secusoft is een eenvoudige manier voor toezichthouders, handhavers en boa's om een officieel proces-verbaal op te stellen. Het is daarbij mogelijk deze te voorzien van een standaard inleidende tekst, met eventueel dynamische tags voor je naam, rang of verbalisantennummer.

Geadviseerd wordt om het proces-verbaal direct ter plaatse op te maken voor een nog nauwkeuriger verslaglegging van het gebeurde, en de toevoeging van de exacte locatie d.m.v. de `gps-locatie ophalen`-knop.

Het is mogelijk met een druk op de `Nu`-button de actuele tijd in te vullen bij aanvang, einde of bevindingen. Ook kun je aan het proces-verbaal bestanden zoals foto's of andere documenten toevoegen.

Extra: standaardtekst en standaardopmerkingen
Via het master account is het daarnaast mogelijk om via de Instellingen een standaard inleidende tekst aan te maken. Deze kan worden voorzien van dynamische tags, zoals [naam], [korps], [verbalisantnr], [nrvanakte] of anderszins. Bijvoorbeeld:

Ik [naam], [korps], tevens buitengewoon opsporingsambtenaar, akte van beëdiging [nrvanakte], verbalisantennummer [verbalisantnr] verklaar het volgende:

Je zult nu zien dat bij het aanmaken van een nieuw Proces-verbaal deze standaardtekst al is ingevuld.

Tevens kun je via het master account standaardopmerkingen toevoegen. Dat scheelt typwerk bij het opmaken van soortgelijke processen-verbaal.

Na digitale ondertekening en waarheidsverklaring kan het proces-verbaal worden opgeslagen, en indien gewenst direct worden gemaild naar de opdrachtgever.

In dienst van
Werk je als verbalisant niet in dienst van de opdrachtgever, maar doe je verslag als extern rapporteur? Dan is het mogelijk om als zodanig te worden aangemerkt. In dat geval krijgt het proces-verbaal afsluitend een extra notie.

Voordelen:

  • Verslaglegging direct omgezet in proces-verbaal
  • Wordt voorzien van naam verbalisant en datum, tijd en plaats
  • Standaard inleidende tekst met dynamische tags is mogelijk
  • Bevindingen snel met één muisklik toegevoegd
  • Ruimte voor toevoegen extra gebeurtenissen
  • Informatie direct mailen naar leidinggevende

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.