Proces-verbaal opmaken en verzenden

De module Proces-verbaal van Secusoft is een eenvoudige manier voor toezichthouders, handhavers en boa's om een officieel proces-verbaal op te stellen. Het is daarbij mogelijk deze te voorzien van een standaard inleidende tekst, met eventueel dynamische tags voor je naam, rang of verbalisantennummer.

Geadviseerd wordt om het proces-verbaal direct ter plaatse op te maken voor een nog nauwkeuriger verslaglegging van het gebeurde, en de toevoeging van de exacte locatie d.m.v. de `gps-locatie ophalen`-knop.

Het is mogelijk met een druk op de `Nu`-button de actuele tijd in te vullen bij aanvang, einde of bevindingen. Ook kun je aan het proces-verbaal bestanden zoals foto's of andere documenten toevoegen.

Extra: standaardtekst en standaardopmerkingen
Via het master account is het daarnaast mogelijk om via de Instellingen een standaard inleidende tekst aan te maken. Deze kan worden voorzien van dynamische tags, zoals [naam], [korps], [verbalisantnr], [nrvanakte] of anderszins. Bijvoorbeeld:

Ik [naam], [korps], tevens buitengewoon opsporingsambtenaar, akte van beëdiging [nrvanakte], verbalisantennummer [verbalisantnr] verklaar het volgende:

Je zult nu zien dat bij het aanmaken van een nieuw Proces-verbaal deze standaardtekst al is ingevuld.

Tevens kun je via het master account standaardopmerkingen toevoegen. Dat scheelt typwerk bij het opmaken van soortgelijke processen-verbaal.

Na digitale ondertekening en waarheidsverklaring kan het proces-verbaal worden opgeslagen, en indien gewenst direct worden gemaild naar de opdrachtgever.

In dienst van
Werk je als verbalisant niet in dienst van de opdrachtgever, maar doe je verslag als extern rapporteur? Dan is het mogelijk om als zodanig te worden aangemerkt. In dat geval krijgt het proces-verbaal afsluitend een extra notie.

Voordelen:

  • Verslaglegging direct omgezet in proces-verbaal
  • Wordt voorzien van naam verbalisant en datum, tijd en plaats
  • Standaard inleidende tekst met dynamische tags is mogelijk
  • Bevindingen snel met één muisklik toegevoegd
  • Ruimte voor toevoegen extra gebeurtenissen
  • Informatie direct mailen naar leidinggevende

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.