Vakantieuren bekijken en muteren

Het bijhouden van de vakantieuren van alle medewerkers kan een ingewikkelde taak zijn, maar niet met Secusoft. Wij automatiseren een aantal zaken voor je, waardoor je sneller en gemakkelijker het overzicht behoudt, en waarmee je eenvoudig vakantieuren af- en bijboekt.

Alle jaarlijkse vakantieuren in één keer bijboeken
Met de module Vakantieuren zie je in één oogopslag of de jaarlijkse vakantieuren zijn bijgeboekt, en is dit niet gebeurd of nog niet gebeurd voor alle medewerkers, dan selecteer je simpelweg de medewerker(s) voor wie je de jaarlijkse vakantieuren wilt bijboeken en met één muisklik is dat gebeurd.

Zijn er bijzonderheden of aandachtspunten, dan zie je dit in het overzicht in een opvallende rode tekst.

Vakantieurenoverzicht per medewerker per jaar
Deze module biedt je ook inzicht in het aantal bij- en afgeboekte vakantieuren per medewerker, per jaar. Je kunt het zoekfilter gebruiken om te zoeken op naam, jaartal en mutatiesoort. Zo kun je dus vanuit het rooster vakantieuren muteren.

Vakantieuren vrije dag automatisch afgeboekt
Plan je een medewerker in onder `Verlof/vakantie`, dan vraagt de slimme software van Secusoft direct hoeveel uren je wilt afboeken. Dit wordt vervolgens van het vakantieurentotaal van de betreffende medewerker afgetrokken, wat je weer terugziet in het vakantieurenoverzicht.

Handmatige vakantieuren bijboeken n.a.v. afspraken
Ook wanneer er bijzondere afspraken zijn gemaakt met een medewerker voor extra vakantieuren, kun je dat hier invullen. Bijvoorbeeld wanneer de medewerker een bepaald aantal jaren werkzaam is in de branche, en daarom recht heeft op extra vakantieuren. Deze bepaling vind je ook terug in de cao Particuliere beveiliging.

De voordelen:

  • Alle vakantieuren inzichtelijk per medewerker, per jaar
  • Praktische zoekfunctie voor filteren van resultaten
  • Eenvoudig en snel bijboeken jaarlijkse vakantieuren
  • Dienst Vakantie/verlof schrijft het gewenste aantal vakantieuren direct af

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.