Vakantieuren bekijken en muteren

Het bijhouden van de vakantieuren van alle medewerkers kan een ingewikkelde taak zijn, maar niet met Secusoft. Wij automatiseren een aantal zaken voor je, waardoor je sneller en gemakkelijker het overzicht behoudt, en waarmee je eenvoudig vakantieuren af- en bijboekt.

Alle jaarlijkse vakantieuren in één keer bijboeken
Met de module Vakantieuren zie je in één oogopslag of de jaarlijkse vakantieuren zijn bijgeboekt, en is dit niet gebeurd of nog niet gebeurd voor alle medewerkers, dan selecteer je simpelweg de medewerker(s) voor wie je de jaarlijkse vakantieuren wilt bijboeken en met één muisklik is dat gebeurd.

Zijn er bijzonderheden of aandachtspunten, dan zie je dit in het overzicht in een opvallende rode tekst.

Vakantieurenoverzicht per medewerker per jaar
Deze module biedt je ook inzicht in het aantal bij- en afgeboekte vakantieuren per medewerker, per jaar. Je kunt het zoekfilter gebruiken om te zoeken op naam, jaartal en mutatiesoort. Zo kun je dus vanuit het rooster vakantieuren muteren.

Vakantieuren vrije dag automatisch afgeboekt
Plan je een medewerker in onder `Verlof/vakantie`, dan vraagt de slimme software van Secusoft direct hoeveel uren je wilt afboeken. Dit wordt vervolgens van het vakantieurentotaal van de betreffende medewerker afgetrokken, wat je weer terugziet in het vakantieurenoverzicht.

Handmatige vakantieuren bijboeken n.a.v. afspraken
Ook wanneer er bijzondere afspraken zijn gemaakt met een medewerker voor extra vakantieuren, kun je dat hier invullen. Bijvoorbeeld wanneer de medewerker een bepaald aantal jaren werkzaam is in de branche, en daarom recht heeft op extra vakantieuren. Deze bepaling vind je ook terug in de cao Particuliere beveiliging.

De voordelen:

  • Alle vakantieuren inzichtelijk per medewerker, per jaar
  • Praktische zoekfunctie voor filteren van resultaten
  • Eenvoudig en snel bijboeken jaarlijkse vakantieuren
  • Dienst Vakantie/verlof schrijft het gewenste aantal vakantieuren direct af

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.