Toezichtsrapport multi-inzetbaar

Het toezichtsrapport in Secusoft is ontworpen voor de rapportage van verschillende type controles. Met het toezichtsrapport kan op handige en efficiënte wijze het naleven van de COVID-19-maatregelen worden gerapporteerd aan de opdrachtgever.

Triplog voor high risk waardetransporten

Voor beveiligers in de transportbegeleiding is het toezichtsrapport een handige module voor het aanmaken en opslaan van een triplog, bijvoorbeeld van een high risk waardetransport. De lograpporten zijn in Secusoft tevens inzichtelijk voor de opdrachtgever, indien deze toegang heeft tot het klantenportaal.
QR/NFC-scans voor de betreffende opdrachtgever die zijn geregistreerd tijdens de dienst worden hier automatisch getoond.

Voordelen:

  • Een handige module voor het aanmaken van COVID-19/coronamaatregelen controlerapporten
  • Eén plek voor al je bevindingen van toezicht/controle transportbegeleiding
  • Automatische koppeling van QR/NFC-registraties binnen deze dienst

De functie toezichtsrapport is een flexibel systeem dat eventueel uitgebreid kan worden. Bij Secusoft denken we graag mee met onze gebruikers in de particuliere beveiligingsbranche. Ben jij op zoek naar een manier om specifieke inspectierapporten vast te leggen, maar kom je er zelf niet uit? Neem dan een contact met ons op, wij horen graag jouw mening over onze rapportagesoftware. Samen komen we er zeker uit.

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.