Facebook pixel

Informatie over SecuSoft

Ervaren beveiliger en programmeur

Ervaren beveiliger en programmeur - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Mijn naam is Leo Hoogma, beveiliger sinds 1999 en IT-ondernemer sinds 2003. Ik ben de bedenker en ontwikkelaar van SecuSoft; het online platform voor particuliere beveiligingsbedrijven dat alles kan!

Mijn zeer brede werkervaring in de beveiligingsbranche (zowel de evenementen- en horeca- als objectbeveiliging), de portiersdiensten en mobiele surveillances, maar ook de werkzaamheden op managementniveau die ik met veel plezier heb gedaan, zijn een inspiratiebron geweest om in 2011 te starten met de ontwikkeling van SecuSoft.

De ervaring met alle soorten beveiligingswerk is mijns inziens de grootste kracht van SecuSoft. Als geen ander weet ik, ontwikkelaar van het platform, hoe essentieel informatieverstrekking in de beveiligingsbranche is, en hoe onmisbaar een goed rapportagesysteem is.

Deze ervaring in combinatie met mijn programmeerkennis heeft geresulteerd in SecuSoft. Samen met de beveiligingsbedrijven wordt SecuSoft continu doorontwikkeld. Nieuwe functies en extra mogelijkheden worden naar wens van het beveiligingsbedrijf toegevoegd en beschikbaar gesteld aan de andere gebruikers van SecuSoft.

Doel en achtergrondinformatie

Doel en achtergrondinformatie - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het doel is om de communicatie en rapportage binnen een beveiligingsorganisatie te verbeteren en de werkzaamheden efficiënter en accurater te laten verlopen.

Met SecuSoft beschikt de beveiliger altijd over de meest actuele gegevens doordat alle informatie "in de cloud" wordt opgeslagen. De eigenaar/bedrijfsleider van het beveiligingsbedrijf beschikt tevens real-time over alle informatie die de werknemers invoeren tijdens hun dienst. Het systeem leidt tot een betere en meer accurate dienstverlening en tot een betere controle op de werkzaamheden. Het systeem beschikt o.a. over handige overzichten, logboeken, rapportages en een berichtensysteem.

Tablets
Onze klanten maken gebruik van tablets met een mobiel internetabonnement, of smartphones (Android of iPhone). De beveiligers in de surveillanceauto's kunnen op deze manier waar dan ook inloggen op het systeem en hun rapportage bijwerken. Alarmbonnen worden elektronisch aangemaakt en automatisch verstuurd naar de klant.

Beveiliging van het systeem
Wij zijn ons er zeer van bewust dat beveiligingsbedrijven over gevoelige en geheime gegevens beschikken. De opslag en overdracht van deze informatie worden dan ook met de hoogste online beveiliging verwerkt. Een aantal van onze beveiligingsmaatregelen ter bescherming van uw gegevens zijn:

  • Overdracht via een SSL-verbinding met 256 bit-versleuteling
  • Dubbele wachtwoordbeveiliging, één master login en een login per gebruiker
  • Aparte afgeschermde database per beveiligingsbedrijf
  • High-Tech servers met 24/7 monitoring en hardware firewalls, in een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland
  • Wachtwoorden en andere gevoelige informatie worden versleuteld opgeslagen in de database
  • Geavanceerd loginsysteem
  • Scriptbeveiligingen tegen MySQL-injecties
  • Handig logboek waarin alle handelingen worden opgeslagen
  • Uitgebreide configuratie van gebruikersrechten (wie mag wat zien en doen?)


Volg ons op Social Media!
Facebook | Linkedin | Twitter | Instagram | Google+

SecuSoft nu ook mobiel beschikbaar - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft nu ook mobiel beschikbaar

We hebben goed nieuws voor alle gebruikers van SecuSoft. Vanaf nu is het systeem namelijk ook te raadplegen én te gebruiken vanaf je mobiele telefoon! Werknemersvoordeel Voor de medewerkers van het ... lees verder »

Nieuwe klant: RSS Security - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Nieuwe klant: RSS Security

Wij zijn blij RSS Security te mogen verwelkomen als nieuwe klant bij SecuSoft! RSS Security in Emmen biedt sinds 2004 beveiliging op maat voor particulieren en bedrijven op landelijk niveau. Maar di... lees verder »