Informatie over SecuSoft

Ervaren programmeur en voormalig beveiliger

Ervaren programmeur en voormalig beveiliger - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Mijn naam is Leo Hoogma, IT-ondernemer sinds 2003. Ik ben de bedenker en ontwikkelaar van SecuSoft; het online platform voor particuliere beveiligingsbedrijven dat alles kan!

Mijn zeer brede werkervaring in de beveiligingsbranche (zowel de evenementen- en horeca- als objectbeveiliging), de portiersdiensten en mobiele surveillances, maar ook de werkzaamheden op managementniveau die ik met veel plezier heb gedaan, zijn een inspiratiebron geweest om in 2011 te starten met de ontwikkeling van SecuSoft.

Ondanks dat ik slechts in loondienst als beveiliger heb gewerkt en nooit mijn eigen beveiligingsbedrijf heb gehad, heb ik begin 2012 besloten om geheel te stoppen met beveiligingswerkzaamheden om belangenverstrengeling te voorkomen en 100% integriteit te kunnen geven aan mijn klanten.

De ervaring met alle soorten beveiligingswerk is mijns inziens de grootste kracht van SecuSoft. Als geen ander weet ik, ontwikkelaar van het platform, hoe essentieel informatieverstrekking in de beveiligingsbranche is, en hoe onmisbaar een goed rapportagesysteem is.

Deze ervaring in combinatie met mijn programmeerkennis heeft geresulteerd in SecuSoft. Samen met de beveiligingsbedrijven wordt SecuSoft continu doorontwikkeld. Nieuwe functies en extra mogelijkheden worden naar wens van het beveiligingsbedrijf toegevoegd en beschikbaar gesteld aan de andere gebruikers van SecuSoft.

Doel en achtergrondinformatie

Doel en achtergrondinformatie - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het doel is om de communicatie en rapportage binnen een beveiligingsorganisatie te verbeteren en de werkzaamheden efficiënter en accurater te laten verlopen.

Met SecuSoft beschikt de beveiliger altijd over de meest actuele gegevens doordat alle informatie "in de cloud" wordt opgeslagen. De eigenaar/bedrijfsleider van het beveiligingsbedrijf beschikt tevens real-time over alle informatie die de werknemers invoeren tijdens hun dienst. Het systeem leidt tot een betere en meer accurate dienstverlening en tot een betere controle op de werkzaamheden. Het systeem beschikt o.a. over handige overzichten, logboeken, rapportages en een berichtensysteem.

Tablets
Onze klanten maken gebruik van tablets met een mobiel internetabonnement, of smartphones (Android of iPhone). De beveiligers in de surveillanceauto's kunnen op deze manier waar dan ook inloggen op het systeem en hun rapportage bijwerken. Alarmbonnen worden elektronisch aangemaakt en automatisch verstuurd naar de klant.

Beveiliging van het systeem
Wij zijn ons er zeer van bewust dat beveiligingsbedrijven over gevoelige en geheime gegevens beschikken. De opslag en overdracht van deze informatie worden dan ook met de hoogste online beveiliging verwerkt. Een aantal van onze beveiligingsmaatregelen ter bescherming van uw gegevens zijn:

  • Overdracht via een SSL-verbinding met 256 bit-versleuteling
  • Dubbele wachtwoordbeveiliging, één master login en een login per gebruiker
  • Aparte afgeschermde database per beveiligingsbedrijf
  • High-Tech servers met 24/7 monitoring en hardware firewalls, in een zwaar beveiligd datacentrum binnen Nederland
  • Wachtwoorden en andere gevoelige informatie worden versleuteld opgeslagen in de database
  • Geavanceerd loginsysteem
  • Scriptbeveiligingen tegen MySQL-injecties
  • Handig logboek waarin alle handelingen worden opgeslagen
  • Uitgebreide configuratie van gebruikersrechten (wie mag wat zien en doen?)


Volg ons op Social Media!
Facebook | Linkedin | Twitter | Instagram | Google+

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.