ISO 9001 gecertificeerd

Certificaat ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement

Certificaat ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement - Secusoft, dé software voor beveiligers

Het bieden van de beste kwaliteit vinden wij bij Secusoft zeer belangrijk. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een continue procesbenadering. Het monitoren van prestaties en analyseren van mogelijke kwaliteitsrisico's valt hieronder, evenals het onderhouden van een nauwgezet kwaliteitsmanagementsysteem, waarin wij beschrijven hoe wij aan de behoeften van onze klanten voldoen. Zo zetten wij ons in om prestaties te blijven verbeteren.

Kiezen voor Secusoft is kiezen voor kwaliteit

Wanneer jij gebruik maakt van Secusoft weet je dat je werkt in een veilige, gecertificeerde omgeving. De tevredenheid van onze gebruikers is ons leidraad, en wij houden ervaringen zorgvuldig bij, o.a. door met regelmaat klantevaluaties uit te voeren. Met het behalen van het ISO 9001 certificaat laten wij zien kwaliteitsmanagement zeer serieus te nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het efficiënt stroomlijnen van de gehele backoffice van jouw bedrijf.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: iso-9001-c603431-1-nl-nl-20231010-20231010081115.pdf

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.