ISO 9001 gecertificeerd

Certificaat ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement

Certificaat ISO 9001 voor kwaliteitsmanagement - Secusoft, dé software voor beveiligers

Het bieden van de beste kwaliteit vinden wij bij Secusoft zeer belangrijk. Om dit te realiseren maken wij gebruik van een continue procesbenadering. Het monitoren van prestaties en analyseren van mogelijke kwaliteitsrisico's valt hieronder, evenals het onderhouden van een nauwgezet kwaliteitsmanagementsysteem, waarin wij beschrijven hoe wij aan de behoeften van onze klanten voldoen. Zo zetten wij ons in om prestaties te blijven verbeteren.

Kiezen voor Secusoft is kiezen voor kwaliteit

Wanneer jij gebruik maakt van Secusoft weet je dat je werkt in een veilige, gecertificeerde omgeving. De tevredenheid van onze gebruikers is ons leidraad, en wij houden ervaringen zorgvuldig bij, o.a. door met regelmaat klantevaluaties uit te voeren. Met het behalen van het ISO 9001 certificaat laten wij zien kwaliteitsmanagement zeer serieus te nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor het efficiënt stroomlijnen van de gehele backoffice van jouw bedrijf.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: iso-9001-c603431-1-nl-nl-20231010-20231010081115.pdf

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.