Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer hebben over een sleutelkast voor algemene en facilitaire ruimtes.

Praktijkvoorbeeld:
De beveiliger heeft een dienst in de portiersloge van het stadion en daarbij het beheer over alle sleutels van het gebouw, inclusief de facilitaire ruimtes. Een extern bedrijf komt de periodieke keuring van de sprinklerinstallatie uitvoeren en moet daarvoor naar de sprinklerruimte. De beveiliger geeft de sleutel en noteert naam, bedrijf en omschrijving van de sleutel. Keuring is klaar, sleutel ingeleverd en in Secusoft software systeem is hij weer als retour geregistreerd.

Met de module sleutelregistratie kan de beveiliger noteren aan wie een bepaalde sleutel is uitgegeven en waarom. Datum en tijdstip van uitgifte en retour worden genoteerd en ook de afdeling of bedrijfsnaam (in geval van externe personen). Met één klik op de knop kan een sleutel weer als retour worden geregistreerd. De handige functie is dat een sleutelregistratie de volgende keer met één klik kan worden gekopieerd als dezelfde persoon later nogmaals voor dezelfde sleutel komt. Alle gegevens staan dan al ingevuld en de datum en tijdstip uitgifte worden automatisch aangepast. Snel en efficiënt zodat niemand hoeft te wachten.

De module "Sleutelregistratie" is gekoppeld aan het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Voordelen:

  • Accuraat het beheren van sleutels door de dienstdoende beveiliger
  • In een makkelijk overzicht te zien welke sleutels er nog niet ingeleverd zijn
  • Snel en efficiënt: kopiëren van eerdere sleuteluitgifte aan dezelfde persoon
  • Met één klik is de sleutel als retour geregistreerd

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

15 februari 2024 - Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.