Registratie van uitgifte sleutels

Dit is een handige module voor de beveiligers op een vast object met een portiersfunctie, conciërgefunctie of receptiedienst die daarbij het beheer hebben over een sleutelkast voor algemene en facilitaire ruimtes.

Praktijkvoorbeeld:
De beveiliger heeft een dienst in de portiersloge van het stadion en daarbij het beheer over alle sleutels van het gebouw, inclusief de facilitaire ruimtes. Een extern bedrijf komt de periodieke keuring van de sprinklerinstallatie uitvoeren en moet daarvoor naar de sprinklerruimte. De beveiliger geeft de sleutel en noteert naam, bedrijf en omschrijving van de sleutel. Keuring is klaar, sleutel ingeleverd en in Secusoft software systeem is hij weer als retour geregistreerd.

Met de module sleutelregistratie kan de beveiliger noteren aan wie een bepaalde sleutel is uitgegeven en waarom. Datum en tijdstip van uitgifte en retour worden genoteerd en ook de afdeling of bedrijfsnaam (in geval van externe personen). Met één klik op de knop kan een sleutel weer als retour worden geregistreerd. De handige functie is dat een sleutelregistratie de volgende keer met één klik kan worden gekopieerd als dezelfde persoon later nogmaals voor dezelfde sleutel komt. Alle gegevens staan dan al ingevuld en de datum en tijdstip uitgifte worden automatisch aangepast. Snel en efficiënt zodat niemand hoeft te wachten.

De module "Sleutelregistratie" is gekoppeld aan het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Voordelen:

  • Accuraat het beheren van sleutels door de dienstdoende beveiliger
  • In een makkelijk overzicht te zien welke sleutels er nog niet ingeleverd zijn
  • Snel en efficiënt: kopiëren van eerdere sleuteluitgifte aan dezelfde persoon
  • Met één klik is de sleutel als retour geregistreerd

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.