Classificaties en indeling in groepen medewerkers

Dankzij een slimme module genaamd Classificaties is het met Secusoft mogelijk om medewerkers onder te verdelen in verschillende groepen. Deze groepen noemen we classificaties en je kunt ze helemaal zelf inrichten en aanmaken. Hierdoor wordt het plannen en het maken van het rooster een stuk makkelijker.

De module is flexibel en op meerdere manieren toe te passen. Je kunt medewerkers indelen in een voor jezelf handige classificatie naam of je kunt classificaties maken aan de hand van opleiding, speciale screening. In het rooster kun je hierdoor snel de medewerkers selecteren die bijvoorbeeld op een bepaald object ingewerkt zijn, of bijvoorbeeld de medewerkers die VCA hebben. Ook zijn indelingen mogelijk aan de hand van het type beveiliger. De ene beveiliger is een echte horecaportier en de andere een zeer ervaren winkelsurveillant. Dankzij de classificaties kun je snel een selectie maken zoals jij dat wilt.

Voordelen:

  • Snel een selectie maken van medewerkers zoals jij dat graag wilt zien
  • Geheel zelf naar eigen wens in te stellen
  • Selecties op basis van bijvoorbeeld opleiding, type beveiliger, ingewerkt, screening etc.
  • Meerdere classificaties voor één medewerkers mogelijk

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.