Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een goed administratief systeem voor de beveiligers erkent de noodzaak van secure registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om het in kaart te brengen van wie zich in het gebouw of op het bewaakt terrein bevinden.

SecuSoft heeft recentelijk een nieuw update van het systeem gelanceerd: onze klanten zullen gebaat zijn bij de nieuwe module "Bezoekersregistratie" waarmee er vooraf bezoekers aangemeld kunnen worden en met een klik als "aanwezig" geregistreerd worden. Zaken zoals de uitgifte van badges of bezoekershoedjes/kleding kunnen worden ingevuld.

De module "Bezoekersregistratie" is gekoppeld een het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor de medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor de medewerkers en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.