Bezoekersregistratie goed geregeld

Een goed administratief systeem voor beveiligers met een portiers- of receptiefunctie is onmisbaar voor de accurate registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om in kaart te brengen wie zich in het gebouw of op het bewaakte terrein bevinden, en met welk doel de bezoeker er is. Toegangscontrole wordt compleet met Secusoft.

Gebruik jij nu nog verschillende programma's voor jouw bezoekersregistraties, zoals Excel? Met Secusoft regel je alles centraal op één plek, onze bezoekersregistratiesoftware is daar een mooi voorbeeld van. Met deze module worden bezoekers eenvoudig vooraf aangemeld, en met één muisklik als aanwezig geregistreerd. Zaken zoals de uitgifte van visitorbadges, pasjes, sleutels, bezoekershesjes of kleding kunnen hier tevens worden ingevuld. Ook is er ruimte voor het telefoonnummer waarop de bezoeker te bereiken is, wat handig is als je contact met de de bezoeker wenst.

Module geeft uitsluitend inzage tijdens het uitvoeren van de dienst
De module "Bezoekersregistratie" is gekoppeld aan het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Voordelen:

  • Aangemelde bezoekers kunnen met één klik op aanwezig worden gezet
  • Snel en eenvoudig, dit voorkomt wachtende bezoekers bij de balie
  • Duidelijk overzicht wie er in het pand is
  • Interne contactpersoon in het overzicht
  • Handige bezoekerslijst per opdrachtgever op een printbaar overzicht

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.