Bezoekersregistratie goed geregeld

Een goed administratief systeem voor beveiligers met een portiers- of receptiefunctie is onmisbaar voor de accurate registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om in kaart te brengen wie zich in het gebouw of op het bewaakte terrein bevinden, en met welk doel de bezoeker er is. Toegangscontrole wordt compleet met Secusoft.

Gebruik jij nu nog verschillende programma's voor jouw bezoekersregistraties, zoals Excel? Met Secusoft regel je alles centraal op één plek, onze bezoekersregistratiesoftware is daar een mooi voorbeeld van. Met deze module worden bezoekers eenvoudig vooraf aangemeld, en met één muisklik als aanwezig geregistreerd. Zaken zoals de uitgifte van visitorbadges, pasjes, sleutels, bezoekershesjes of kleding kunnen hier tevens worden ingevuld. Ook is er ruimte voor het telefoonnummer waarop de bezoeker te bereiken is, wat handig is als je contact met de de bezoeker wenst.

Module geeft uitsluitend inzage tijdens het uitvoeren van de dienst
De module "Bezoekersregistratie" is gekoppeld aan het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Voordelen:

  • Aangemelde bezoekers kunnen met één klik op aanwezig worden gezet
  • Snel en eenvoudig, dit voorkomt wachtende bezoekers bij de balie
  • Duidelijk overzicht wie er in het pand is
  • Interne contactpersoon in het overzicht
  • Handige bezoekerslijst per opdrachtgever op een printbaar overzicht

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.