Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een goed administratief systeem voor de beveiligers erkent de noodzaak van secure registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om in kaart te brengen wie zich in het gebouw of op het bewaakte terrein bevinden.

SecuSoft heeft recentelijk een nieuwe update van het systeem gelanceerd: onze klanten zullen gebaat zijn bij de nieuwe module "Bezoekersregistratie" waarmee er vooraf bezoekers aangemeld kunnen worden en met een klik als "aanwezig" geregistreerd worden. Zaken zoals de uitgifte van badges of bezoekershoedjes/kleding kunnen worden ingevuld.

De module "Bezoekersregistratie" is gekoppeld aan het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor alle medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor alle medewerkers via het tabblad "rechten" en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.