Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Een goed administratief systeem voor de beveiligers erkent de noodzaak van secure registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om het in kaart te brengen van wie zich in het gebouw of op het bewaakt terrein bevinden.

SecuSoft heeft recentelijk een nieuw update van het systeem gelanceerd: onze klanten zullen gebaat zijn bij de nieuwe module "Bezoekersregistratie" waarmee er vooraf bezoekers aangemeld kunnen worden en met een klik als "aanwezig" geregistreerd worden. Zaken zoals de uitgifte van badges of bezoekershoedjes/kleding kunnen worden ingevuld.

De module "Bezoekersregistratie" is gekoppeld een het rooster. Een beveiliger ziet standaard alleen de items voor het object waar hij op dat moment aan het werk is.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor de medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor de medewerkers en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.