Actuele status van onze software

Actuele status van onze software Secusoft, dé software voor beveiligers

Op de statuspagina Secusoft.status.io vind je in real time de actuele status van alle onderdelen van onze software.

In geval van een storing of gepland onderhoud wordt dit hier getoond. De statuspagina wordt extern gehost, zodat mocht er onverhoopt een serverprobleem zijn, deze pagina altijd bereikbaar blijft. Ons advies is om de statuspagina in je favorieten te zetten.

De statuspagina is vooral interessant voor de contactpersoon bij jouw bedrijf. Ook planners, managers en andere medewerkers met een belangrijke functie kunnen zich aanmelden om bij incidenten automatisch een melding te ontvangen. Zo weten zij direct wat er aan de hand is en wanneer dit naar verwachting zal zijn opgelost. Je kunt je aanmelden voor de mailinglijst door te mailen naar support@secusoft.nl.

Tip: Zet deze pagina in je favorieten

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Partner van VBe NL? Secusoft kent de cao - Secusoft, dé software voor beveiligers

Partner van VBe NL? Secusoft kent de cao

11 mei 2023 - Bij Secusoft maakt het niet uit met welke cao je werkt. Wij vinden dat de software voor jou moet werken, in plaats van andersom. Daarom besparen wij jou de tijd en moeite van het handmatig overnemen... lees verder »

Wat is het belang van een goede rapportage? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is het belang van een goede rapportage?

20 april 2023 - Het belang van het maken van een goede rapportage mag niet worden onderschat. Of het nu gaat om rapportage naar aanleiding van een incident, zoals een specifiek rapport, of een ronderapport waarin je... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.