Actuele status van onze software

Actuele status van onze software Secusoft, dé software voor beveiligers

Op de statuspagina Secusoft.status.io vind je in real time de actuele status van alle onderdelen van onze software.

In geval van een storing of gepland onderhoud wordt dit hier getoond. De statuspagina wordt extern gehost, zodat mocht er onverhoopt een serverprobleem zijn, deze pagina altijd bereikbaar blijft. Ons advies is om de statuspagina in je favorieten te zetten.

De statuspagina is vooral interessant voor de contactpersoon bij jouw bedrijf. Ook planners, managers en andere medewerkers met een belangrijke functie kunnen zich aanmelden om bij incidenten automatisch een melding te ontvangen. Zo weten zij direct wat er aan de hand is en wanneer dit naar verwachting zal zijn opgelost. Je kunt je aanmelden voor de mailinglijst door te mailen naar support@secusoft.nl.

Tip: Zet deze pagina in je favorieten

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Veiligheid.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.