Algemene voorwaarden

Op het gebruik van de diensten van Secusoft en op het gebruik van de website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Wij tekenen met klanten die een Secusoft abonnement hebben een aparte SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en een Verwerkersovereenkomst. In deze 2 overeenkomsten staan alle voorwaarden beschreven. Ook ondertekenen we de afspraken op het gebied van technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen en de geheimhouding.

Indien je nieuwsgierig bent naar de overeenkomsten en de afspraken die voor de abonnementen gelden, neem dan contact met ons op. We sturen je graag een concept overeenkomst ter inzage.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: algemene-voorwaarden-secusoft.pdf

Ook qua energievoorziening laten wij niets aan toeval over - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ook qua energievoorziening laten wij niets aan toeval over

8 december 2022 - We denken graag vooruit. Daarom ondernemen wij bij Secusoft sinds jaar en dag energiebewust, en zorgen wij ervoor dat onze investeringen en uitbreidingen op duurza... lees verder »

Nieuw: Registratie van uitgifte en retour bedrijfsmiddelen met NFC - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuw: Registratie van uitgifte en retour bedrijfsmiddelen met NFC

17 november 2022 - Voor het uitvoeren van de beveiligingstaken heb je in de meeste gevallen bepaalde bedrijfsmiddelen nodig. Die items, zoals telefoons, oortjes en zaklampen, regist... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.