ISO 27701 gecertificeerd

Wat is ISO 27701?

Wat is ISO 27701? - Secusoft, dé software voor beveiligers

In navolging van het behalen van het ISO 27001 informatiebeveiligingscertificaat hebben wij ons toegelegd op het behalen van een tweede ISO-certificaat, namelijk ISO 27701. Dit richt zich specifiek op de vereisten omtrent normen het veilig verwerken van privacygegevens. Als verwerker van gevoelige data en privacygegevens willen wij er bij Secusoft zeker van zijn dat alle handelingen binnen ons bedrijf procesmatig en op de juiste wijze verlopen. Want alleen dan kunnen wij optimale bescherming en beveiliging van gevoelige (privacy)gegevens garanderen.

Met Secusoft maak je een veilige keuze

Bij ons staat de het privé houden van de privacy van zowel je klanten als medewerkers op nummer 1. Het ISO 27701 certificaat toont aan dat wij onze taak hierin zeer serieus nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de veilige online dataverwerking van alle informatiestromen binnen jouw bedrijf.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: iso27701-secusoftbv.pdf

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.