ISO 27701 gecertificeerd

Wat is ISO 27701?

Wat is ISO 27701? - Secusoft, dé software voor beveiligers

In navolging van het behalen van het ISO 27001 informatiebeveiligingscertificaat hebben wij ons toegelegd op het behalen van een tweede ISO-certificaat, namelijk ISO 27701. Dit richt zich specifiek op de vereisten omtrent normen het veilig verwerken van privacygegevens. Als verwerker van gevoelige data en privacygegevens willen wij er bij Secusoft zeker van zijn dat alle handelingen binnen ons bedrijf procesmatig en op de juiste wijze verlopen. Want alleen dan kunnen wij optimale bescherming en beveiliging van gevoelige (privacy)gegevens garanderen.

Met Secusoft maak je een veilige keuze

Bij ons staat de het privé houden van de privacy van zowel je klanten als medewerkers op nummer 1. Het ISO 27701 certificaat toont aan dat wij onze taak hierin zeer serieus nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de veilige online dataverwerking van alle informatiestromen binnen jouw bedrijf.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: iso27701-secusoftbv.pdf

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ontzegging voor winkelcentrum is met Secusoft goed geregeld

15 februari 2024 - Wanneer een winkeldief of andere onruststoker voor problemen zorgt bij een van de winkels in een winkelcentrum, kan deze een ontzegging krijgen voor het hele gebied. Recent was in het nieuws dat... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.