Mobiele surveillance taken

In Secusoft werken we allang niet meer met carbon-doordrukbriefjes of met mappen vol instructies. Hier heb je alle informatie en benodigdheden voor het uitvoeren van je werkzaamheden op één plek. Ook de rijlijst voor de mobiele surveillance houden we eenvoudig, met het aantal uit te voeren taken overzichtelijk op een rij.

De taken dienen allemaal apart te worden toegevoegd, waarbij aangegeven kan worden of het een eenmalige of een terugkerende taak betreft. Heb je alle taken, zoals begeleiding sluiten, controlerondes buiten of binnen, en brand- en sluitrondes toegevoegd? Dan zet je deze eenvoudig in een routelijst (template) voor de mobiele surveillant.

Er is bij elke taak ruimte voor aandachtspunten, en voor actiepunten. Geef je bijvoorbeeld aan dat er een rapportage dient te worden opgemaakt, dan komt er direct een link bij te staan zodat de beveiligingsmedewerker met één klik op de juiste pagina terechtkomt. Snel en efficiënt werken, dat is ons belangrijkste doel.

Voordelen:

  • Alle taken per stuk toegevoegd dus ruimte voor specifieke aandachtspunten
  • De mobiele surveillance taken zijn gemakkelijk in een routelijst te zetten
  • Alle taken voor de mobiele surveillant op een rij
  • Mogelijkheid om aandachts- of actiepunten toe te voegen
  • Directe koppeling met `aanmaken rapport` wanneer dit een actiepunt is


Gratis uitproberen
Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.