Uren import Excel

Met "Uren import Excel" kun je een Excel urenlijst importeren. Dit kun je gebruiken ter controle of alle diensten al in het rooster staan, of je kunt alle diensten in één keer in het rooster zetten.

Op deze manier upload je eenvoudig de dienstroosters die moeten worden ingevuld. Wanneer je een leeg rooster hebt ontvangen van de opdrachtgever, zet Secusoft deze diensten voor jou in het systeem. Je hoeft dan zelf nog enkel de openstaande diensten toe te wijzen aan een medewerker.

Het werkt zo: Upload een nieuw Excelbestand (klik op het plusteken naast "Uren import Excel"). Geef de kolommen de juiste waarde (datum, eindtijd, personeelsnummer, voornaam, achternaam etc.) en match direct vanuit het overzicht met jouw rooster om te zien welke diensten nog moeten worden ingevuld. Of gebruik deze functie ter controle dat alle diensten reeds in het rooster staan.

Voordelen van deze functie:

  • Dienstroosters snel en eenvoudig importeren
  • Alle diensten van een nieuwe opdracht hoeven niet per stuk te worden toegevoegd
  • In één oogopslag duidelijk of alle diensten zijn ingevuld door te `matchen` met je rooster

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.