Klantenportaal

Binnen Secusoft heb je de mogelijkheid om jouw klanten inzage te geven in de opdrachten die je voor hen uitvoert. Maak eenvoudig een klantenportaal aan, en de klant kan na inloggen meekijken met de volgende zaken:

  • Rapportages en alarmbonnen
  • Registraties (ook QR en NFC)
  • Rooster/planning
  • Offertes en facturen


Login voor klanten
Maak voor elke opdrachtgever afzonderlijk een loginnaam en wachtwoord aan, en geef de klant toegang tot het eigen portaal binnen jouw Secusoft. Uiteraard kan de klant nooit jouw andere opdrachtgevers, of gegevens van een andere opdrachtgever, zien.

Rechten toezijen binnen klantenportaal

Wat mag eene klant zien in het klantenportaal? Per klantlogin kun je instellen wat deze persoon mag zien. Bijvoorbeeld of de klant "klantinstructies" kan toevoegen, welke direct aan de medewerker worden getoond. Als jij deze functie voor de klant ontgrendelt, kun je het tevens zo instellen dat jij per mail een notificatie ontvangt wanneer een klant nieuwe instructies heeft toegevoegd.

Wat ziet de klant na inloggen op het klantenportaal?

Om jouw klanten de eg te wijzen binnen het klantenportaal hebben wij een handleiding geschreven. Hierin staat stap voor stap beschreven hoe de klant kan inloggen, en waar deze rapportages, rooster en andere functies binnen het klantenportaal vindt. Ook leggen we hierin uit hoe de klant zelf klantinstructies kan toevoegen. Je vindt deze handleiding op onze downloads-pagina.

Voordelen van het klantenportaal:

  • Elke klant een eigen login met door jou ingestelde rechten
  • De klant (opdrachtgever) kan aangemaakte rapportages, alarmbonnen, facturen en offertes bekijken en eventueel uitprinten
  • Specifieke instructies voor een bepaald object of werklocatie kunnen hier door de klant zelf worden toegevoegd

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Meer informatie op: https://www.secusoft.nl/handleiding-klantenportaal

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.