Routelijsten en rapportage voor mobiele surveillance

Routelijsten en rapportage voor mobiele surveillance SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Speciaal voor de mobiele surveillance hebben we verschillende handige functionaliteiten in SecuSoft gebouwd.

Zo kunt u per dag een standaard routelijst aanmaken met daarop de tijdstippen en objecten die in die avond/nacht bezocht moeten worden. Denk aan vaste tijden voor begeleiding bij sluiting van banken en tankstations en vaste controlerondes die niet vergeten mogen worden.

De surveillant maakt bij aanvang dienst het surveillancerapport aan waarbij hij/zij de routelijst voor die dag van de week kan inladen. Gedurende zijn dienst kunnen de rondetijden en bijzonderheden worden ingevuld.

Per surveillancerapport vult de beveiliger de beginstand en eindstand van de kilometerteller in en SecuSoft berekent het aantal gereden kilometers tijdens die dienst. Verder zijn er velden om schade aan de dienstauto te melden en melding te maken van een incompleet inventaris (denk aan ontbrekende Maglites, diensttelefoons, brandblusser of verbanddoos).

Wilt u zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.