Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke mogelijkheid: Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding, mét statusbalk. De functies POL Rapport en Voortgangsrapport schelen een hoop (papieren) rompslomp voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw beveiligingsbedrijf. Daardoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden.

De praktijkopleider ziet hier in één overzicht hoeveel procent van de praktijkopleiding door de cursist al voltooid is, en wat deze nog moet doen om op de volle 100% te komen. Alle door het opleidingsinstituut gestelde eisen en competenties voor de praktijkervaring komen hier aan bod, zowel voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), als voor de opleiding Event Security Officer (ESO).

POL Rapport
Deze nieuwe functie in Secusoft is een unieke aanvulling op het bestaande POL Rapport, waar praktijkbegeleiders gemaakte afspraken, al dan niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden van de student bijhouden. De beveiligingsstudent kan hiermee aan het eind van de praktijkopleiding aantonen de stage met succes te hebben doorlopen.

Re-integratie- en omscholingstrajecten
Het voortgangsrapport wordt door onze klanten in de meeste gevallen gebruikt voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten in samenwerking met gemeenten of re-integratiebureau's. Het voortgangsrapport is hierbij een efficiënte manier om snel en overzichtelijk in te zien waar een cursist zich in het traject bevindt en wat er nog moet gebeuren om tot een succesvol resultaat te komen.

Voordelen:

  • Speciaal voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten
  • Handige statusbalk die bij 100% een voltooid traject weergeeft
  • Duidelijk en snel de voortgang communiceren naar gemeenten of re-integratiebureau's
  • Tijdbesparend

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.