Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke mogelijkheid: Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding, mét statusbalk. De functies POL Rapport en Voortgangsrapport schelen een hoop (papieren) rompslomp voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw beveiligingsbedrijf. Daardoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden.

De praktijkopleider ziet hier in één overzicht hoeveel procent van de praktijkopleiding door de cursist al voltooid is, en wat deze nog moet doen om op de volle 100% te komen. Alle door het opleidingsinstituut gestelde eisen en competenties voor de praktijkervaring komen hier aan bod, zowel voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), als voor de opleiding Event Security Officer (ESO).

POL Rapport
Deze nieuwe functie in Secusoft is een unieke aanvulling op het bestaande POL Rapport, waar praktijkbegeleiders gemaakte afspraken, al dan niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden van de student bijhouden. De beveiligingsstudent kan hiermee aan het eind van de praktijkopleiding aantonen de stage met succes te hebben doorlopen.

Re-integratie- en omscholingstrajecten
Het voortgangsrapport wordt door onze klanten in de meeste gevallen gebruikt voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten in samenwerking met gemeenten of re-integratiebureau's. Het voortgangsrapport is hierbij een efficiënte manier om snel en overzichtelijk in te zien waar een cursist zich in het traject bevindt en wat er nog moet gebeuren om tot een succesvol resultaat te komen.

Voordelen:

  • Speciaal voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten
  • Handige statusbalk die bij 100% een voltooid traject weergeeft
  • Duidelijk en snel de voortgang communiceren naar gemeenten of re-integratiebureau's
  • Tijdbesparend

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.