Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Aangezien het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt SecuSoft met een nieuwe unieke mogelijkheid: Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding, mét statusbalk.

Hier ziet de praktijkopleider in één overzicht hoeveel procent van de praktijkopleiding door de cursist al voltooid is, en wat deze nog moet doen om op de volle 100% te komen. Alle door het opleidingsinstituut gestelde eisen voor de praktijkervaring komen hier aan bod.

POL Rapport
Deze nieuwe functie in het SecuSoftsysteem is een unieke aanvulling op het bestaande POL Rapport, waar praktijkbegeleiders gemaakte afspraken, al dan niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden van de student bijhouden. De beveiligingsstudent kan hiermee aan het eind van de praktijkopleiding aantonen de stage met succes te hebben doorlopen.

Bespaar met ons complete systeem
De functies POL Rapport en Voortgangsrapport schelen een hoop (papieren) rompslomp voor de trajectbegeleiders(s) binnen uw beveiligingsbedrijf. Daardoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden. Twijfelt u of SecuSoft iets voor uw bedrijf is? Maak dan eens een gratis testaccount aan en ervaar de vele voordelen van een alles-in-één systeem voor de backoffice zelf. We horen graag wat u ervan vindt!

Over SecuSoft
SecuSoft is ontwikkeld door programmeur en voormalig beveiliger Leo Hoogma. Dankzij zijn ruime ervaring als beveiliger weet Leo hoe essentieel informatieverstrekking is in de beveiligingsbranche, en hoe onmisbaar een goed rapportagesysteem. SecuSoft blijft zich voortdurend verder ontwikkelen, omdat u als gebruiker ook wat te zeggen hebt over de functies van het systeem. Zo hebben wij na advies van onze gebruikers al de mogelijkheden Factuursysteem, Offertesysteem en rooster aangepast, én zijn wij op dit bezig met ontwikkelen van onze eigen app. SecuSoft is volledig geschikt voor gebruik op uw mobiele telefoon, tablet én computer.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.