Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding

Gezien het feit dat het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke mogelijkheid: Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding, mét statusbalk. De functies POL Rapport en Voortgangsrapport schelen een hoop (papieren) rompslomp voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw beveiligingsbedrijf. Daardoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden.

De praktijkopleider ziet hier in één overzicht hoeveel procent van de praktijkopleiding door de cursist al voltooid is, en wat deze nog moet doen om op de volle 100% te komen. Alle door het opleidingsinstituut gestelde eisen en competenties voor de praktijkervaring komen hier aan bod, zowel voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) en de beroepsbegeleidende leerweg (BBL), als voor de opleiding Event Security Officer (ESO).

POL Rapport
Deze nieuwe functie in Secusoft is een unieke aanvulling op het bestaande POL Rapport, waar praktijkbegeleiders gemaakte afspraken, al dan niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden van de student bijhouden. De beveiligingsstudent kan hiermee aan het eind van de praktijkopleiding aantonen de stage met succes te hebben doorlopen.

Re-integratie- en omscholingstrajecten
Het voortgangsrapport wordt door onze klanten in de meeste gevallen gebruikt voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten in samenwerking met gemeenten of re-integratiebureau's. Het voortgangsrapport is hierbij een efficiënte manier om snel en overzichtelijk in te zien waar een cursist zich in het traject bevindt en wat er nog moet gebeuren om tot een succesvol resultaat te komen.

Voordelen:

  • Speciaal voor omscholingstrajecten en re-integratietrajecten
  • Handige statusbalk die bij 100% een voltooid traject weergeeft
  • Duidelijk en snel de voortgang communiceren naar gemeenten of re-integratiebureau's
  • Tijdbesparend

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.