Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Aangezien het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt SecuSoft met een nieuwe, unieke mogelijkheid: Voortgangsrapportage beveiliger in opleiding, mét statusbalk.

Hier ziet de praktijkopleider in één overzicht hoeveel procent van de praktijkopleiding door de cursist al voltooid is, en wat deze nog moet doen om op de volle 100% te komen. Alle door het opleidingsinstituut gestelde eisen voor de praktijkervaring komen hier aan bod.

POL Rapport
Deze nieuwe functie in het SecuSoftsysteem is een unieke aanvulling op het bestaande POL Rapport, waar praktijkbegeleiders gemaakte afspraken, al of niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden van de student bijhouden. De beveiligingsstudent kan hiermee aan het eind van de praktijkopleiding aantonen de stage met succes te hebben doorlopen.

Bespaar met ons complete systeem
De functies POL Rapport en Voortgangsrapport schelen een hoop (papieren) rompslomp voor de trajectbegeleiders(s) binnen uw beveiligingsbedrijf. Daardoor houden ze tijd over voor andere werkzaamheden. Twijfelt u of SecuSoft iets voor uw bedrijf is? Maak dan eens een gratis testaccount aan en ervaar de vele voordelen van een alles-in-éénsysteem voor de backoffice zelf. We horen graag wat u ervan vindt!

Over SecuSoft
SecuSoft is ontwikkeld door programmeur en voormalig beveiliger Leo Hoogma. Dankzij zijn ruime ervaring als beveiliger weet Leo hoe essentieel informatieverstrekking is in de beveiligingsbranche, en hoe onmisbaar een goed rapportagesysteem. SecuSoft blijft zich voortdurend verder ontwikkelen, omdat u als gebruiker ook wat te zeggen hebt over de functies van het systeem. Zo hebben wij na advies van onze gebruikers al de mogelijkheden Factuursysteem, Offertesysteem en rooster aangepast, én zijn wij op dit bezig met ontwikkelen van onze eigen app. SecuSoft is volledig geschikt voor gebruik op uw mobiele telefoon, tablet én computer.

Hebt u vragen over SecuSoft of wilt u SecuSoft gebruiken voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Leo Hoogma op 085-1300760 of 06-45466932 (ook via WhatsApp) of mail naar info@secusoft.nl. Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van al het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom SecuSoft.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.