Type alarmen, calamiteiten, contracten, onkosten en rondes

Met de 'type` lijstjes in Secusoft heb je een adequaat en actueel overzicht van alle voorkomende soorten alarmen, calamiteiten, contracten (arbeidsovereenkomsten), onkosten en rondes.

Deze lijsten stel je zelf samen. Wanneer je dan een nieuw item toevoegt, zoals een calamiteitenrapport, dan kun je deze direct onderverdelen in een bepaald type calamiteit. Standaard zie je al een aantal calamiteitentypes, je kunt deze lijst indien gewenst zelf verder nog uitbreiden.

De module is geheel naar wens in te richten
Voeg je bijvoorbeeld een nieuwe medewerker toe, dan wil je het type contract kunnen koppelen. Omdat aan de hand van het type contract de toeslagen worden bepaald. De type contracten die je hier maakt kun je zelf toewijzen aan een toeslag. Ook hier heeft Secusoft de meest voorkomende contracttypes al voor je aangemaakt, maar wens je hieraan zelf nog een contractsoort toe te voegen, dan is ook dat mogelijk.

Zo is het ook mogelijk verschillende types onkosten en rondes te bepalen. Secusoft heeft de meest voorkomende types alvast voor je in de software gezet, zodat je in principe direct kunt beginnen.

De voordelen:

  • Makkelijk zelf in te delen en onderhouden lijstjes
  • Overzichtelijk en efficiënt om mee te werken
  • De verschillende types zijn per module handig te filteren

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.