Type alarmen, calamiteiten, contracten, onkosten en rondes

Met de 'type` lijstjes in Secusoft heb je een adequaat en actueel overzicht van alle voorkomende soorten alarmen, calamiteiten, contracten (arbeidsovereenkomsten), onkosten en rondes.

Deze lijsten stel je zelf samen. Wanneer je dan een nieuw item toevoegt, zoals een calamiteitenrapport, dan kun je deze direct onderverdelen in een bepaald type calamiteit. Standaard zie je al een aantal calamiteitentypes, je kunt deze lijst indien gewenst zelf verder nog uitbreiden.

De module is geheel naar wens in te richten
Voeg je bijvoorbeeld een nieuwe medewerker toe, dan wil je het type contract kunnen koppelen. Omdat aan de hand van het type contract de toeslagen worden bepaald. De type contracten die je hier maakt kun je zelf toewijzen aan een toeslag. Ook hier heeft Secusoft de meest voorkomende contracttypes al voor je aangemaakt, maar wens je hieraan zelf nog een contractsoort toe te voegen, dan is ook dat mogelijk.

Zo is het ook mogelijk verschillende types onkosten en rondes te bepalen. Secusoft heeft de meest voorkomende types alvast voor je in de software gezet, zodat je in principe direct kunt beginnen.

De voordelen:

  • Makkelijk zelf in te delen en onderhouden lijstjes
  • Overzichtelijk en efficiënt om mee te werken
  • De verschillende types zijn per module handig te filteren

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.