Type calamiteiten, contracten, onkosten en rondes

Met de 'type' lijstjes in Secusoft heb je een adequaat en actueel overzicht van alle voorkomende soorten calamiteiten, contracten (arbeidsovereenkomsten), onkosten en rondes.

Deze lijsten stel je zelf samen. Wanneer je dan een nieuw item toevoegt, zoals een calamiteitenrapport, dan kun je deze direct onderverdelen in een bepaald type calamiteit. Er is standaard al een aantal calamiteitentypes aangemaakt, en je kunt deze lijst indien gewenst zelf verder nog uitbreiden.

Voeg je bijvoorbeeld een nieuwe medewerker toe, dan wil je het type contract kunnen koppelen. Omdat aan de hand van het type contract de toeslagen worden bepaald. De type contracten die je hier maakt kun je zelf toewijzen aan een toeslag. Ook hier heeft Secusoft de meest voorkomende contracttypes al voor je aangemaakt, maar wens je hieraan zelf nog een contractsoort toe te voegen, dan is ook dat mogelijk.

Zo is het ook mogelijk verschillende types onkosten en rondes te bepalen. Secusoft heeft de meest voorkomende types alvast voor je in de software gezet, zodat je in principe direct kunt beginnen.

De voordelen:

  • Makkelijk zelf in te delen en onderhouden lijstjes
  • Overzichtelijk en efficiënt om mee te werken
  • De verschillende types zijn per module handig te filteren

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.