Mobiele surveillance rapporten

Een rapportage wordt in de beveiligingsbranche opgemaakt om voorvallen en bijzonderheden te registreren. Dat is in de wereld van de mobiele surveillance niet anders. Het mobiele surveillancerapport van Secusoft is een geavanceerde tool met vele mogelijkheden, die is gebouwd om de mobiele surveillant alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten uitvoeren.

Taken van een mobiele surveillant

Werken in de mobiele surveillance is een job met de meest uiteenlopende taken in de beveiligingsbranche. Dat vraagt om een gestructureerde manier van rapporteren. Op een mobiele surveillancerapport kan de eigenaar van een beveiligingsbedrijf in één oogopslag zien welke controles de medewerker heeft uitgevoerd, op welke objecten en op welke tijdstippen. Aandachts- en actiepunten kunnen zeer uiteenlopend zijn.

Om te beginnen worden alle taken die de coördinator in de rijlijst (template) heeft gezet op chronologische volgorde getoond. Ook wordt er bij elke taak de huidige status getoond; `Nog doen` of `Afgehandeld`. Wanneer er alarmmeldingen of ad hoc-klussen tussendoor komen, dan kunnen deze eenvoudig worden toegevoegd door de coördinator of de surveillant zelf.

Surveillancetaak doorschuiven naar collega

Mocht de surveillant niet meer aan een bepaalde taak toekomen, dan kan hij of zij die taak doorzetten naar een collega. De collega kan de taak vervolgens accepteren of afwijzen. Een mobiele surveillant kan zijn/haar dienst pas afsluiten als alle taken zijn afgehandeld of doorgezet naar een collega.

Acties of aandachtspunten staan bij elke taak in het overzicht. Zo heb je altijd alle belangrijke gegevens om je werkzaamheden goed uit te voeren bij de hand. Wanneer er een actie is vereist, zoals het aanmaken van een ronderapport, dan staat er een link naar het aanmaken van een ronderapport bij de taak, zodat je direct de gevraagde actie kunt ondernemen.

De voordelen:

  • Rapportage van verloop van dienst in één overzicht
  • Statusbalk toont aan hoe ver dienst gevorderd is
  • Aanmelden en afmelden met één druk op de knop
  • Taken kunnen eventueel worden verplaatst naar collega
  • Afmelden nadat de laatste taak is afgehandeld of doorgeschoven
  • (Ronde)rapporten met één muisklik aangemaakt
  • Ad hoc klussen kunnen worden toegevoegd
  • Alle taken van één dienst overzichtelijk onder elkaar
  • Alle taken in chronologische volgorde

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.