Alarmopvolging en alarmbonnen

Alarmopvolging en alarmbonnen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

De papieren alarmbonnen zijn verleden tijd met de online software van SecuSoft! Zodra de beveiliger van de meldkamer/alarmcentrale een melding van inbraakalarm krijgt kan hij/zij eenvoudig de klantgegevens opzoeken met daarbij alle gegevens die nodig zijn voor een zorgvuldige betreding van het pand.

Heeft de beveiliger een tablet? Dan kan hij/zij met één klik het adres openen in GoogleMaps en de navigatie starten.

Alle denkbare gegevens zijn direct inzichtelijk, zoals alarmcodes, betreding pand, afspraken over het overbruggen van het alarmsysteem, plattegrond van het pand of andere bestanden etc.

Digitale alarmbon maken

De beveiliger kan direct online de alarmbon maken en alle bevindingen vermelden zoals braakschade, type alarm (inbraak, geen inschakeling, stroomuitval, brandalarm, sabotage, storing BMC, verboden uitschakeling etc.). Ook zijn er velden voor het invullen van de namen van eventuele aanwezigen zoals de WA, politie etc.

Nadat de alarmbon is opgeslagen kan deze direct gemaild worden naar de klant. Een kopie wordt altijd naar het beveiligingsbedrijf gestuurd. De klant krijgt een mooi overzicht op een printbare pagina met de rapportage van de alarmopvolging.

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.