Checkpointregistratiesoftware

Checkpointregistratiesoftware Secusoft, dé software voor beveiligers

Kom jij als beveiliger op veel verschillende locaties, en is het wenselijk dat je kunt aantonen waar je bent geweest? Met Secusoft registratiesoftware koppel je eenvoudig NFC-tags aan diverse locaties of objecten. Door de tags op bepaalde plekken op te hangen of te bevestigen, creëer je een controlelijst met locaties of afdelingen die moeten worden bezocht.

De tags kunnen eenvoudig worden gescand met een mobiele telefoon. Zijn alle controlepunten gescand, dan lees je in de software eenvoudig alle registraties uit. Ook voor je opdrachtgever is dit een nette manier van communiceren, die onduidelijkheden voorkomt. De NFC-tags voor checkpointregistratie zijn o.a. verkrijgbaar in stevige borden en in tiewrap, wat je eenvoudig bestelt bij Secusoft als je gebruik maakt van onze software.

Waar wordt checkpointregistratie voor gebruikt?

In de beveiligingswereld is het gebruikelijk om met behulp van NFC-tags controlepunten te voorzien van een scanpunt. In jouw registratiesoftware lees je vervolgens diverse gegevens uit, zoals:

  • Datum en tijdstip van registratie
  • Exacte gps-locatie
  • Koppeling locatie/object
  • Koppeling medewerker die de scan uitvoert


Op deze manier heb jij als werkgever altijd inzichtelijk waar je medewerkers zijn geweest. Tevens toon jij door middel van checkpointregistratie aan bij de opdrachtgever dat alle afgesproken controlepunten zijn aangedaan. Dit voorkomt discussie en schept duidelijkheid voor beide kanten.

Checkpointregistratie biedt op tal van locaties een uitkomst, zoals in de volgende gevallen:

  • In grote faciliteiten of gebouwen waar systematische controle van verschillende zones plaatsvindt
  • Bij mobiele surveillance waar door het bijhouden van checkpoints eenvoudig kan worden gecontroleerd of alle gebieden zijn geïnspecteerd
  • Bij de (collectieve beveiliging) van industrieterreinen
  • Wanneer het gaat om het beheer van productielijnen of logistieke operaties kunnen controlepunten worden gebruikt om de voortgang van materialen of producten te volgen
  • Overal waar diverse locaties of objecten (controlepunten) moeten worden aangedaan

Secusoft checkpointregistratie gebruiken voor jouw bedrijf?
Wil jij meer weten over de mogelijkheden van Secusoft checkpointregistratie? Wij laten je graag een paar voorbeelden zien van borden en tiewraps met NFC die wij aan onze klanten hebben mogen leveren, en onze software mag je twee weken gratis en vrijblijvend uitproberen alvorens je besluit klant te worden. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen met 085-1300760, te mailen naar support@secusoft.nl, of stuur een whatsappbericht.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.