Sleutelontvangst

Sleutelontvangst SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft administratiesysteem is wederom uitgebreid met een nieuwe module "Sleutelontvangst".

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten.

Deze module maakt het mogelijk om bijhouden welke sleutels u heeft ontvangen, wanneer en van wie u die in ontvangst heeft genomen. Ook kunt u noteren of deze zijn teruggegeven aan de klant.

U kunt gegevens invullen zoals sleutelnummers, merk, aantal en omschrijving. De sleutelnummers worden met een unieke encryptie opgeslagen in de database.

De gegevens die u hier invoert kunnen de surveillanten uiteraard gebruiken voor het opzoeken van de juiste sleutels bij het opvolgen van een alarmmelding.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor alle medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor alle medewerkers via het tabblad "rechten" en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.