Sleutelontvangst

Sleutelontvangst SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft administratiesysteem is wederom uitgebreid met een nieuwe module "Sleutelontvangst".

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten.

Deze module maakt het mogelijk om bijhouden welke sleutels u heeft ontvangen, wanneer en van wie u die in ontvangst heeft genomen. Ook kunt u noteren of deze zijn teruggegeven aan de klant.

U kunt gegevens invullen zoals sleutelnummers, merk, aantal en omschrijving. De sleutelnummers worden met een unieke encryptie opgeslagen in de database.

De gegevens die u hier invoert kunnen de surveillanten uiteraard gebruiken voor het opzoeken van de juiste sleutels bij het opvolgen van een alarmmelding.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor alle medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor alle medewerkers via het tabblad "rechten" en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.