Sleutelontvangst

Sleutelontvangst SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft administratiesysteem is wederom uitgebreid met een nieuwe module "Sleutelontvangst".

Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijven die alarmopvolging en surveillancediensten uitvoeren voor hun klanten.

Deze module maakt het mogelijk om bij te houden welke sleutels u heeft ontvangen, wanneer en van wie u die in ontvangst heeft genomen. Ook kunt u noteren of deze zijn teruggegeven aan de klant.

U kunt gegevens invullen zoals sleutelnummers, merk, aantal en omschrijving. De sleutelnummers worden met een unieke encryptie opgeslagen in de database.

De gegevens die u hier invoert kunnen de surveillanten uiteraard gebruiken voor het opzoeken van de juiste sleutels bij het opvolgen van een alarmmelding.

Deze nieuwe functie staat standaard uit voor alle medewerkers en is alleen met een master account zichtbaar. Men kan zelf de module aanzetten voor alle medewerkers via het tabblad "rechten" en ook de standaardrechten aangeven bij "instellingen" (tandwieltje linksonder).

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.