Mogelijkheden en functionaliteiten

Compleet, veilig én betaalbaar

Secusoft zit vol met mogelijkheden en functionaliteiten. Het is een zeer uitgebreid systeem speciaal gemaakt voor de beveiligingsbranche. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, we kunnen het systeem aanpassen naar uw wensen. Ons doel is om uw beveiligingsbedrijf zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te laten werken met Secusoft.


Hieronder ziet u een aantal van de mogelijkheden met daarbij een korte uitleg. Meer weten? Bel of mail ons voor een online demo!
085-1300760
info@secusoft.nl

1 2 3 > »
Sleutelontvangst - Secusoft, dé software voor beveiligers

Sleutelontvangst

Secusoft administratiesysteem is wederom uitgebreid met een nieuwe module "Sleutelontvangst". Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijve... lees verder »

Bezoekersregistratie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bezoekersregistratie

Een goed administratief systeem voor de beveiligers erkent de noodzaak van secure registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om in kaart... lees verder »

Automatische toeslagen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Automatische toeslagen

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met Secusoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende C... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - Secusoft, dé software voor beveiligers

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer u bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als u per medewerker ziet wat dez... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de kla... lees verder »

Bijlagen bij rapport toevoegen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Bijlagen bij rapport toevoegen

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan... lees verder »

Extra ruimte voor personeelsgegevens - Secusoft, dé software voor beveiligers

Extra ruimte voor personeelsgegevens

Kledingmaten, datum waarop de beveiligingspas of een ander belangrijk certificaat verloopt, behaalde diploma's, een pasfoto, kopie van het legitimatie... lees verder »

Offertesysteem - Secusoft, dé software voor beveiligers

Offertesysteem

Secusoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee u eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien ... lees verder »

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding - Secusoft, dé software voor beveiligers

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding

Aangezien het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt Secusoft met een nieuwe unieke mogelijkhei... lees verder »

Factuursysteem - Secusoft, dé software voor beveiligers

Factuursysteem

Secusoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuursysteem ingebouwd waarmee u eenvoudig en snel facturen opstelt. Zo hebt u altijd een o... lees verder »

1 2 3 > »
Vandaag is het internationale linkshandigendag - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag is het internationale linkshandigendag

Al sinds 1976 staat de linkshandigendag in teken van even stilstaan bij de honderden ongemakken die linkshandigen in het dagelijks leven ervaren. De meeste zaken die eenvoudig en vanzelfsprekend zijn ... lees verder »

Secusoft vernieuwd en uitgebreid - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft, dé software voor beveiligers, vernieuwd en uitgebreid. Secusoft: meer dan een planning systeem alleen. Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.