Mogelijkheden en functionaliteiten

SecuSoft zit vol met mogelijkheden en functionaliteiten. Het is een zeer uitgebreid systeem speciaal gemaakt voor de beveiligingsbranche. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, we kunnen het systeem aanpassen naar uw wensen. Ons doel is om uw beveiligingsbedrijf zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te laten werken met SecuSoft.

Ervaar het zelf!

Hieronder ziet u een aantal van de mogelijkheden met daarbij een korte uitleg. Meer weten? Bel of mail ons!
085-1300760
info@secusoft.nl

Volg ons op Facebook en u bent als eerste op de hoogte van de nieuwste SecuSoftfuncties!

1 2 3 > »
Sleutelontvangst - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Sleutelontvangst

SecuSoft administratiesysteem is wederom uitgebreid met een nieuwe module "Sleutelontvangst". Deze module is vooral bedoeld voor beveiligingsbedrijve... lees verder »

Bezoekersregistratie - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Bezoekersregistratie

Een goed administratief systeem voor de beveiligers erkent de noodzaak van secure registratie van de bezoekers. Het is immers noodzakelijk om het in k... lees verder »

Automatische toeslagen - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Automatische toeslagen

Wij hebben goed neuws voor alle planners. Met SecuSoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende CA... lees verder »

Dienstverband en uurtarief per medewerker - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Dienstverband en uurtarief per medewerker

Wanneer u bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van SecuSoft is het natuurlijk handig als u per medewerker ziet wat dez... lees verder »

Rapport direct mailen naar opdrachtgever - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Met SecuSoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de kla... lees verder »

Extra ruimte voor personeelsgegevens - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Extra ruimte voor personeelsgegevens

Kledingmaten, datum waarop de beveiligingspas of een ander belangrijk certificaat verkoopt, behaalde diploma's, een pasfoto, kopie van het legitimatie... lees verder »

Offertesysteem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Offertesysteem

SecuSoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee u eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien ... lees verder »

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Voortgangsrapportage Beveiliger in opleiding

Aangezien het aantal beveiligers, en daarmee het aantal beveiligers in opleiding, nog steeds toeneemt, komt SecuSoft met een nieuwe, unieke mogelijkhe... lees verder »

Factuursysteem - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Factuursysteem

SecuSoft heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk factuursysteem ingebouwd waarmee u eenvoudig en snel facturen opstelt. Zo hebt u altijd een o... lees verder »

Praktijkopleiding (POL) Rapport - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Praktijkopleiding (POL) Rapport

'POL Rapport' is één van de nieuwste mogelijkheden in het SecuSoftsysteem. Het resultaat? Een duidelijk, printklaar overzicht voor de praktijkbegele... lees verder »

1 2 3 > »
WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.