Automatische toeslagen

Automatische toeslagen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij hebben goed neuws voor alle planners. Met SecuSoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende CAO. Dus alle feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag, krijgt u direct te zien.

Automatische berekening
Rekent u nog handmatig uit welke toeslagen u uw medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Wanneer u overstapt op SecuSoft doet het systeem dat voor u! Dit scheelt een hoop tijd en ergernis.

Voorbeeld 1
Wanneer u een beveiliger inplant voor een evenement, bijvoorbeeld een festival, dan voert u bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en ziet u direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent eventuele feestdagen.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld in het pinksterweekend van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens het CAO Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (35%). Het totaal gewerkte uren is 11.

Voorbeeld 2
Wanneer u een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit ziet u direct in uw planning.

Standaardinstellingen personaliseren
Bovenaan de pagina 'Mijn instellingen' staan links naar de nieuwe pagina's waar u zelf toeslagen kunt aanmaken en bestaande toeslagen aan of uit kunt zetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor u ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de nieuwe instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens het CAO Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen CAO. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!
Onze unieke beveiligingssoftware gratis testen? Dat kan! Het is vrijblijvend en biedt u een unieke kans om het systeem uit te proberen. Ga naar de testpagina en probeer het zelf!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.