Automatische toeslagen

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met Secusoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens de voor die werknemer geldende cao. Dus alle feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslagen, krijg je direct te zien. Deze instellingen zijn flexibel en geheel naar je eigen wensen in te richten.

Automatische berekening
Reken je nog handmatig uit welke toeslagen je de medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Wanneer je overstapt op Secusoft doet de software dat voor jou! Dit scheelt een hoop tijd en ergernis.

Voorbeeld 1
Wanneer je een beveiliger inplant voor een evenement, bijvoorbeeld een festival, dan voer je bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en zie je direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent eventuele feestdagen.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld in het pinksterweekend van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens de cao Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (35%). Het totaal aantal gewerkte uren is 11.

Voorbeeld 2
Wanneer je een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal gewerkte uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit zie je direct in jouw planning.

Standaardinstellingen personaliseren
In de menugroep Instellingen zie je de links de module "Toeslagen". Hier kun je zelf toeslagen aanmaken en bestaande toeslagen aan- of uitzetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor je ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de nieuwe instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens bepaalde regels en waardes die je zelf kunt instellen. De cao Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen cao kun je allemaal toepassen. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!

Voordelen:

  • Zelf in te stellen toeslagensysteem
  • Automatisch 3 soorten onregelmatigheidstoeslag en 2 soorten feestdagen toeslag
  • Verschuivingstoeslag en overwerktoeslag handmatig toe te kennen per dienst
  • Automatische herkenning van feestdagen
  • Automatische herkenning van vast- of oproepcontract

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.