Automatische toeslagen

Automatische toeslagen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij hebben goed nieuws voor alle planners. Met SecuSoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende CAO. Dus alle feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslagen, krijgt u direct te zien. Deze instellingen zijn flexibel en geheel naar uw eigen wensen in te rechten.

Automatische berekening
Rekent u nog handmatig uit welke toeslagen u uw medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Wanneer u overstapt op SecuSoft doet het systeem dat voor u! Dit scheelt een hoop tijd en ergernis.

Voorbeeld 1
Wanneer u een beveiliger inplant voor een evenement, bijvoorbeeld een festival, dan voert u bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en ziet u direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent eventuele feestdagen.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld in het pinksterweekend van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens het CAO Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (35%). Het totaal aantal gewerkte uren is 11.

Voorbeeld 2
Wanneer u een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal gewerkte uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit ziet u direct in uw planning.

Standaardinstellingen personaliseren
Bovenaan de pagina 'Mijn instellingen' staan links naar de nieuwe pagina's waar u zelf toeslagen kunt aanmaken en bestaande toeslagen aan of uit kunt zetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor u ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de nieuwe instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens bepaalde regels en waardes die u zelf kunt instellen. De CAO Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen CAO kunt u allemaal toepassen. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp! - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & Research Ureterp!

Welkom bij SecuSoft: Libertas Security & ResearchUreterp! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf Libertas uit Ureterp is ... lees verder »

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer) - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Het ND Nummer (Nederlandse Dienstnummer)

Het is niet voor iedereen weggelegd om een beveiligingsbedrijf of een recherchebureau te beginnen. In Nederland moet elk beveiligingsbedrijf beschikken over een vergunning die afgegeven is door het Mi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.