Automatische toeslagen

Automatische toeslagen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij hebben goed neuws voor alle planners. Met SecuSoft worden toeslagen automatisch berekend. Per minuut en volgens het voor die werknemer geldende CAO. Dus alle feestdagen-, avond-, nacht- en weekendtoeslag, krijgt u direct te zien.

Automatische berekening
Rekent u nog handmatig uit welke toeslagen u uw medewerkers moet betalen, en voor hoeveel uur per dienst? Wanneer u overstapt op SecuSoft doet het systeem dat voor u! Dit scheelt een hoop tijd en ergernis.

Voorbeeld 1
Wanneer u een beveiliger inplant voor een evenement, bijvoorbeeld een festival, dan voert u bij de planningssoftware (rooster) simpelweg de start- en eindtijd en datum van de dienst in, en ziet u direct op hoeveel toeslag de medewerker recht heeft. Het systeem herkent eventuele feestdagen.
Werkt deze werknemer bijvoorbeeld in het pinksterweekend van zaterdag 15.00 tot zondag 02.00 uur, dan geldt vanaf de aanvangstijd weekendtoeslag van 35% volgens het CAO Particuliere Beveiliging, en vanaf 0.00 uur feestdagentoeslag (35%). Het totaal gewerkte uren is 11.

Voorbeeld 2
Wanneer u een medewerker inroostert voor een doordeweekse dienst van 16.00 tot 02.00 uur, dan heeft deze recht op 6 uur avond- en 2 uur nachttoeslag. Het totaal aantal uren is 10, dus voor 2 uren geldt er geen toeslag.
Ook dit ziet u direct in uw planning.

Standaardinstellingen personaliseren
Bovenaan de pagina 'Mijn instellingen' staan links naar de nieuwe pagina's waar u zelf toeslagen kunt aanmaken en bestaande toeslagen aan of uit kunt zetten. De standaardtoeslagen voor de beveiligingsbranche hebben wij er al voor u ingezet.
Let op: Zorg dat er bij de medewerker het juiste contract is ingesteld en dat de nieuwe instellingen (vinkjes) goed staan want de feestdagentoeslag voor vaste medewerkers is anders dan voor oproepkrachten.

Het systeem kan toeslagen berekenen volgens het CAO Particuliere Beveiliging, Evenementen en Horecabeveiliging (VBE) of een eigen CAO. Een echte uitkomst bij beveiligingsopdrachten in de horeca- en evenementenbranche, maar ook voor nachtdiensten!
Onze unieke beveiligingssoftware gratis testen? Dat kan! Het is vrijblijvend en biedt u een unieke kans om het systeem uit te proberen. Ga naar de testpagina en probeer het zelf!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.