Mobiele surveillance auto's

Met de module "Mobiele surveillance auto's" heb je in Secusoft al jouw bedrijfswagens op één plek, in een helder overzicht.

Elke auto voeg je apart toe, en je hebt daarbij de mogelijkheid om inventaris toe te voegen, zoals Maglites, EHBO-koffer en pilonnen die in de wagen aanwezig zijn. Ook kan je hier - optioneel - de auto linken aan een beveiliger, wanneer de auto door één van jouw beveiligingsmedewerkers vast wordt gebruikt.

Ook kan er bij elke auto een `actiedatum` worden aangegeven. Wanneer je hier bijvoorbeeld de datum voor de Apk invult, zie je in je auto's-overzicht in een opvallende rode kleur die actiedatum staan. Zo wordt het dankzij Secusoft moeilijker om iets te vergeten, dan om het te onthouden.

Wij groeien met onze klanten mee
Omdat Secusoft de meest gangbare bedrijfswagens al heeft toegevoegd, kun je gemakkelijk jouw type bedrijfswagen aanklikken. Maar wij zijn voortdurend in beweging. Mocht je dus jouw model surveillancewagen er niet bij zien staan, neem dan zeker even contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat dit model wordt toegevoegd aan deze module in onze software.

Voordelen:

  • Alle bedrijfswagens mobiele surveillance op één plek
  • Actiedatums zoals Apk-datum of nakijken brandblusser/uitrusting per auto opvallend in het overzicht
  • Direct inzicht in wie de auto mee heeft
  • Koppeling met templates (routes) mobiele surveillanten

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.