Mobiele surveillance auto's

Met de module "Mobiele surveillance auto's" heb je in Secusoft al jouw bedrijfswagens op één plek, in een helder overzicht.

Elke auto voeg je apart toe, en je hebt daarbij de mogelijkheid om inventaris toe te voegen, zoals Maglites, EHBO-koffer en pilonnen die in de wagen aanwezig zijn. Ook kan je hier - optioneel - de auto linken aan een beveiliger, wanneer de auto door één van jouw beveiligingsmedewerkers vast wordt gebruikt.

Ook kan er bij elke auto een `actiedatum` worden aangegeven. Wanneer je hier bijvoorbeeld de datum voor de Apk invult, zie je in je auto's-overzicht in een opvallende rode kleur die actiedatum staan. Zo wordt het dankzij Secusoft moeilijker om iets te vergeten, dan om het te onthouden.

Wij groeien met onze klanten mee
Omdat Secusoft de meest gangbare bedrijfswagens al heeft toegevoegd, kun je gemakkelijk jouw type bedrijfswagen aanklikken. Maar wij zijn voortdurend in beweging. Mocht je dus jouw model surveillancewagen er niet bij zien staan, neem dan zeker even contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat dit model wordt toegevoegd aan deze module in onze software.

Voordelen:

  • Alle bedrijfswagens mobiele surveillance op één plek
  • Actiedatums zoals Apk-datum of nakijken brandblusser/uitrusting per auto opvallend in het overzicht
  • Direct inzicht in wie de auto mee heeft
  • Koppeling met templates (routes) mobiele surveillanten

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.