Werkzaamheden aanmelden bij politie

Het aanmelden van jouw beveiligingswerkzaamheden bij het team Korpscheftaken van de betreffende politie-eenheid kan flink wat extra papierwerk met zich meebrengen. Om dit efficiënter en vooral tijdbesparender te maken, hebben wij de functie `Aanmelden politie` in Secusoft gebouwd. Hiermee vul je snel en gemakkelijk een aanmeldformulier in, voorzien van de gevraagde informatie. De contactgegevens van de politie-eenheden staan al in het systeem, zo komt jouw aanmelding direct op de juiste plek terecht.

Hoe werkt het?
Het werkt heel eenvoudig. Om een nieuwe aanmelding te doen, klik je op het plusteken bij de module. Je selecteert de politie-eenheid en type werkzaamheden, en geeft aan om welke datum en welk object het gaat. Je zult zien dat de locatie direct wordt aangevuld door Secusoft.

Jouw contactgegevens zijn al voor je ingevuld, en je kunt er tevens voor kiezen om gebruik te maken van een standaardtekst voor jouw aanmelding. Zo bespaar je nog meer tijd door niet steeds hetzelfde te hoeven typen.

Direct naar de juiste persoon gemaild
De e-mailadressen die door de politie worden gebruikt voor deze aanmeldingen zijn in Secusoft opgenomen, waardoor je met één druk op de knop jouw aanmeldingsformulier naar de juiste politie-eenheid stuurt. De e-mailadressen en namen van contactpersonen vind je onder `Eenheden politie/brigades` in het rode deel van het menu. Deze zijn eventueel handmatig aan te passen in Secusoft.

Er wordt altijd een kopie naar jouw beveiligingsbedrijf gestuurd. Zo houd je een mooi overzicht en zie je direct in jouw historie of je al jouw werkzaamheden hebt aangemeld. De aanmeldingen werkzaamheden voor de politie worden verzonden in pdf, en kun je zelf ook in pdf downloaden vanuit je overzicht.

Inzetlijst of diensten invoegen
Werk je met on-geüniformeerde beveiligers, dan wil de politie ook een inzetlijst hebben. Met bijvoorbeeld namen van de medewerkers en hun pasnummers, of een lijst met diensten inclusief aanvang- en eindtijd. Dit voeg je eenvoudig toe in Secusoft.

De voordelen:

  • Snel en eenvoudig beveiligingswerkzaamheden aanmelden
  • Aanmelding direct gemaild naar de juiste politie-eenheid
  • E-mailadressen politie zijn handmatig aanpasbaar
  • Tijd besparen dankzij automatische aanvulling door Secusoft
  • Aanmeldformulieren in pdf voor je eigen administratie

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.