Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de beveiliger van jouw bedrijf.

Het kassaldo en de naam overdracht worden in het dienstrapport genoteerd, en je kunt afvinken of de checklist is afgewerkt. Dit is vooral belangrijk voor (nacht)portiersdiensten in hotels. Het object/opdrachtgever wordt automatisch geselecteerd als er een dienst voor jou in het rooster staat voor deze opdrachtgever en dag/tijd.

Voorkom dat deze belangrijke onderdelen worden vergeten en maak bij receptieoverdracht gebruik van deze rapportage die speciaal gemaakt is voor onder andere nachtportiers en receptiediensten bij hotels.

`Whitelabel` is mogelijk
Op de printbare versie kun je op je logo klikken. Jouw bedrijfsgegevens en logo verdwijnen dan, waardoor je het rapport als `whitelabel` kunt opslaan. Dit is handig als je ingehuurd wordt door een ander beveiligingsbedrijf en niet onder je eigen naam mag werken.

Voordelen van het Front desk dienstrapport:

  • Informatie overdracht kassa/saldo
  • Rapport mailen naar de klant
  • 3 foto's toevoegen
  • Gemak: Object automatisch geselecteerd

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.