Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de beveiliger van jouw bedrijf.

Het kassaldo en de naam overdracht worden in het dienstrapport genoteerd, en je kunt afvinken of de checklist is afgewerkt. Dit is vooral belangrijk voor (nacht)portiersdiensten in hotels. Het object/opdrachtgever wordt automatisch geselecteerd als er een dienst voor jou in het rooster staat voor deze opdrachtgever en dag/tijd.

Voorkom dat deze belangrijke onderdelen worden vergeten en maak bij receptieoverdracht gebruik van deze rapportage die speciaal gemaakt is voor onder andere nachtportiers en receptiediensten bij hotels.

`Whitelabel` is mogelijk
Op de printbare versie kun je op je logo klikken. Jouw bedrijfsgegevens en logo verdwijnen dan, waardoor je het rapport als `whitelabel` kunt opslaan. Dit is handig als je ingehuurd wordt door een ander beveiligingsbedrijf en niet onder je eigen naam mag werken.

Voordelen van het Front desk dienstrapport:

  • Informatie overdracht kassa/saldo
  • Rapport mailen naar de klant
  • 3 foto's toevoegen
  • Gemak: Object automatisch geselecteerd

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.