Front desk dienstrapport hotel/receptie

Is de kas opgemaakt, en zo ja, wat was het saldo? Dat kan gemakkelijk worden ingevoerd, alsook de naam van de medewerker én natuurlijk die van de beveiliger van jouw bedrijf.

Het kassaldo en de naam overdracht worden in het dienstrapport genoteerd, en je kunt afvinken of de checklist is afgewerkt. Dit is vooral belangrijk voor (nacht)portiersdiensten in hotels. Het object/opdrachtgever wordt automatisch geselecteerd als er een dienst voor jou in het rooster staat voor deze opdrachtgever en dag/tijd.

Voorkom dat deze belangrijke onderdelen worden vergeten en maak bij receptieoverdracht gebruik van deze rapportage die speciaal gemaakt is voor onder andere nachtportiers en receptiediensten bij hotels.

`Whitelabel` is mogelijk
Op de printbare versie kun je op je logo klikken. Jouw bedrijfsgegevens en logo verdwijnen dan, waardoor je het rapport als `whitelabel` kunt opslaan. Dit is handig als je ingehuurd wordt door een ander beveiligingsbedrijf en niet onder je eigen naam mag werken.

Voordelen van het Front desk dienstrapport:

  • Informatie overdracht kassa/saldo
  • Rapport mailen naar de klant
  • 3 foto's toevoegen
  • Gemak: Object automatisch geselecteerd

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.