Dienstverband en uurtarief per medewerker

Dienstverband en uurtarief per medewerker SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wanneer u bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van SecuSoft is het natuurlijk handig als u per medewerker ziet wat deze per uur kost, vooral wanneer u deze extern inhuurt als zzp'er. Vanaf nu is dit inzichtelijk bij SecuSoft!

Om een goede inschatting te kunnen maken van welk bedrag op een factuur moet komen, maakt het nogal een verschil of ingeplande werknemers werkzaam zijn voor een bedrag van 20 of van 30 euro per uur. Ook vinden veel werkgevers het prettig te kunnen zien of dienstdoende beveiligers in vaste loondienst zijn, of zijn ingehuurd als zzp'er of via een payroll- of uitzendbureau. Dat is de reden dat wij deze variabelen hebben toegevoegd aan het planningssysteem van SecuSoft.

Overzicht
Zo heeft u een beter zicht op wat u kwijt bent bij het inzetten van uw beveiligingsmedewerkers. Wilt u SecuSoft gaan gebruiken voor de backoffice van uw beveiligingsbedrijf maar weet u nog niet precies hoe het werkt? Neem dan contact met ons op of test het systeem gratis uit via https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom SecuSoft beveiligingssoftware. Het antwoord op uw probleem dat planning heet.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.