Dienstverband en uurtarief per medewerker

Dienstverband en uurtarief per medewerker SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wanneer u bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van SecuSoft is het natuurlijk handig als u per medewerker ziet wat deze per uur kost, vooral wanneer u deze extern inhuurt als zzp'er. Vanaf nu is dit inzichtelijk bij SecuSoft!

Om een goede inschatting te kunnen maken van welk bedrag op een factuur moet komen, maakt het nogal een verschil of ingeplande werknemers werkzaam zijn voor een bedrag van 20 of van 30 euro per uur. Ook vinden veel werkgevers het prettig te kunnen zien of dienstdoende beveiligers in vaste loondienst zijn, of zijn ingehuurd als zzp'er of via een payroll- of uitzendbureau. Dat is de reden dat wij deze variabelen hebben toegevoegd aan het planningssysteem van SecuSoft.

Overzicht
Zo heeft u een beter zicht op wat u kwijt bent bij het inzetten van uw beveiligingsmedewerkers. Wilt u SecuSoft gaan gebruiken voor de backoffice van uw beveiligingsbedrijf maar weet u nog niet precies hoe het werkt? Neem dan contact met ons op of test het systeem gratis uit via https://testbedrijf.secusoft.nl/testaccount-maken.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom SecuSoft beveiligingssoftware. Het antwoord op uw probleem dat planning heet.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.