Dienstverband en uurtarief per medewerker

Dienstverband en uurtarief per medewerker Secusoft, dé software voor beveiligers

Wanneer je bezig bent met het inplannen van werknemers met de planningssoftware van Secusoft is het natuurlijk handig als je per medewerker ziet wat deze per uur kost, vooral wanneer je deze extern inhuurt als zzp`er. Vanaf nu is dit inzichtelijk bij Secusoft!

Om een goede inschatting te kunnen maken welk bedrag op een factuur moet komen, maakt het nogal een verschil of ingeplande werknemers werkzaam zijn voor een bedrag van 20 of van 30 euro per uur. Ook vinden veel werkgevers het prettig te kunnen zien of dienstdoende beveiligers in vaste loondienst zijn, of zijn ingehuurd als zzp`er of via een payroll- of uitzendbureau. Dat is de reden dat wij deze variabelen hebben toegevoegd aan het planningssysteem van Secusoft.

Overzicht
Zo krijg je een beter zicht op wat je kwijt bent bij het inzetten van je beveiligingsmedewerkers. Wilt je Secusoft gaan gebruiken voor de backoffice van je beveiligingsbedrijf maar weet je nog niet precies hoe het werkt? Neem dan contact met ons op of test het systeem gratis uit via deze pagina.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom Secusoft beveiligingssoftware. Via YouTube geven we je praktische tips door middel van instructievideo's over het gebruik van Secusoft voor je planning, rapportage, registratie, facturatie en meer.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.