Rapport direct mailen naar opdrachtgever

Rapport direct mailen naar opdrachtgever Secusoft, dé software voor beveiligers

Met Secusoft kunnen verschillende soorten rapporten gemaakt worden waarbij de datum, aanvang en einde dienst worden ingevuld en ook de naam van de klant/opdrachtgever. Al deze rapporten kunnen nu ook direct naar de klant/opdrachtgever worden gemaild. Denk hierbij aan de volgende rapporten:

Specifiek rapport

Dienstrapportage waarbij in verschillende kolommen de tijdstippen en rapportage/bijzonderheden naast elkaar komen te staan.
Meer informatie

Calamiteitenrapport/verdachte situatie

Extra rapport waarbij een ongewone of verdachte situatie gemeld wordt. Denk aan ruitschade, opengeknipt hekwerk, waterschade, stormschade of andere calamiteiten. Tijdstip aankomst en vertrek en namen van aanwezige personen kunnen worden ingevuld.

Ronderapport

Eenvoudig rapport die per controle/sluitronde kan worden ingevuld en naar de klant kan worden gemaild. Tijdstip aankomst en tijdstip vertrek worden zo voor de klant inzichtelijk. Het type ronde kan worden ingevuld zoals begeleiding sluiting, brand- en sluitronde, opening pand, binnen-/buitenronde etc.

Surveillancerapport

Speciaal voor de mobiele surveillance heeft Secusoft de mogelijkheid om nauwkeurig de tijdstippen en bijzonderheden van de mobiele surveillanten bij te houden. Vaste routelijsten/objectlijsten kunnen automatisch worden ingeladen. Zaken zoals aantal gereden kilometers, kilometerstanden, schade aan dienstauto en incomplete inventaris kan worden gerapporteerd.

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.