Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging

Planningsprogramma voor evenementenbeveiliging SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Met SecuSoft kunt u de planning van het te beveiligen evenement nauwkeurig beheersen. Zo kunt u alle gegevens van het evenement invoeren, zoals contactgegevens, opdrachtgever, datum en aanvang eerste dienst en laatste dienst.

Daarna selecteert u het totale aantal diensten dat moet worden ingevuld.

Per dienst kan worden ingevuld wat voor soort dienst het is (beveiliging, EHBO, gastheer/gastvrouw, verkeersregelaar of brandwacht). U kunt de naam van de medewerker selecteren en aanvullende informatie per dienst invullen zoals de post (podium, vip, ingang, nooduitgang, etc.) en andere opmerkingen. Verder vult u de tijd van aanvang en einde in en het systeem berekent automatisch het aantal gewerkte uren.

Handig: In een mooi printbaar overzicht kunt u alle gegevens inzien en ook precies zien welke diensten er nog open staan.

Wilt u zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.