Webbased software zonder installeren

Het gebruiken van Secusoft is heel eenvoudig. Installatie van programma's is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een webbrowser of de app. Dankzij ons webbased ontwerp, dat uitvoerig getest is op allerlei verschillende soorten browsers, werkt Secusoft vanaf elk modern apparaat met een internetverbinding en een browser.

Secusoft is getest op Windows, Apple/iOS, iPhone en Android, en op diverse browsers zoals o.a. de zeer veilige en snelle Brave, Firefox, Chrome, Safari en Edge.

Het dataverbruik van Secusoft is zeer laag dankzij geavanceerde caching-technieken. Er zijn geen speciale scripts of browserinstellingen nodig.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.