Webbased software zonder installeren

Het gebruiken van Secusoft is heel eenvoudig. Installatie van programma's is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een webbrowser of de app. Dankzij ons webbased ontwerp, dat uitvoerig getest is op allerlei verschillende soorten browsers, werkt Secusoft vanaf elk modern apparaat met een internetverbinding en een browser.

Secusoft is getest op Windows, Apple/iOS, iPhone en Android, en op diverse browsers zoals o.a. de zeer veilige en snelle Brave, Firefox, Chrome, Safari en Edge.

Het dataverbruik van Secusoft is zeer laag dankzij geavanceerde caching-technieken. Er zijn geen speciale scripts of browserinstellingen nodig.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.