Checklist aan rapportages toevoegen

Er zijn maar weinig mensen die níet van lijstjes houden. Het gebruiken van een checklist is efficiënt, nauwkeurig, werkt snel(ler) en zorgt ervoor dat er niets wordt vergeten. Daarom kun je in Secusoft zelf een checklist toevoegen met eigen checklistitems, aan diverse rapportages. Zo krijgen medewerkers direct alle relevante vragen te zien die tijdens de dienst beantwoord dienen te worden.

Koppelen aan de juiste opdracht of opdrachtgever
Je maakt in Secusoft allereerst de verschillende checklistitems aan. Deze voeg je één voor één toe, waarbij je de keus hebt uit een item dat met ja of nee beantwoord moet worden, en uit items waarbij iets moet worden ingevuld, bijvoorbeeld een getal. Ook kan je hier aangeven of het om een verplicht item gaat of niet.

Heb je alle relevante items toegevoegd? Dan creëer je daarmee een checklist, die je koppelt aan een bepaald object (opdracht of opdrachtgever), en aan een bepaald dienstrapport. De checklist kan worden toegevoegd aan de volgende rapportages:

  • Dienstrapporten eenvoudig
  • Dienstrapporten front desk
  • Dienstrapporten specifiek
  • Dienstrapporten uitgebreid

Direct meer overzicht dankzij de checklist in de rapportage

Wanneer de medewerker een nieuwe rapportage aanmaakt, ziet deze de checklist direct verschijnen. De medewerker kan het rapport tussentijds opslaan, als dan nog niet alle verplichte checklistitems zijn beantwoord komt er een opvallende rode melding te staan. Daardoor wordt de kans nog kleiner dat er belangrijke dingen over het hoofd worden gezien, of vergeten.

In het rapportageoverzicht zie jij als leidinggevende direct of alle verplichte checklistitems zijn beantwoord, of dat er nog antwoorden ontbreken.
Zo behoud je met Secusoft wederom het overzicht en de controle, en zorgen wij er met z'n allen voor dat de tijd op de werkvloer zo efficiënt mogelijk kan worden benut.

De voordelen:

  • Snel checklists maken a.d.h.v. eigen checklistitems
  • Checklists toevoegen aan rapportages
  • Checklistitems zijn telkens opnieuw te gebruiken voor verschillende checklijsten
  • Kleinere kans op vergeten door relevante en overzichtelijke checklists
  • Voor diverse rapportages te gebruiken

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.