Bijlagen bij rapport toevoegen

Bijlagen bij rapport toevoegen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan je werkgever bijvoorbeeld, of aan de opdrachtgever van de beveiligingsopdracht. Het is dan prettig dat je een gemaakte foto direct kunt toevoegen aan het ronderapport. Die mogelijkheid is er bij SecuSoft Security Software.

Bijlagen toevoegen
Of je hebt iets geconstateerd waarvan het belangrijk is dat het bij het ronde- of surveillancerapport gesloten wordt. Ook dan is het fijn dat je (maximaal 3) bestanden/foto's kunt toevoegen per rapport. Bij SecuSoft lever je dus niet alleen netjes de volgende rapporten aan, ook eventuele bijlagen zitten er direct bij opgeslagen. Dit is mogelijk bij alle:

- Surveillancerapporten
- Ronderapporten
- Dienstrapporten
- Alarmbonnen
- Calamtiteitenrapporten

Ontdek de voordelen van SecuSoft
Ervaar SecuSoft zelf en maak gratis een testaccount aan. Heb je vragen of wil je direct met je beveiligingsbedrijf gebruik maken van dit handige alles-in-eensysteem? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-1300760 of mail naar info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.