Bijlagen bij rapport toevoegen

Bijlagen bij rapport toevoegen SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden. Soms kom je als beveiliger dingen tegen die je wel kunt beschrijven, maar die je ook graag wilt laten zien. Aan je werkgever bijvoorbeeld, of aan de opdrachtgever van de beveiligingsopdracht. Het is dan prettig dat je een gemaakte foto direct kunt toevoegen aan het ronderapport. Die mogelijkheid is er bij SecuSoft Security Software.

Bijlagen toevoegen
Of je hebt iets geconstateerd waarvan het belangrijk is dat het bij het ronde- of surveillancerapport gesloten wordt. Ook dan is het fijn dat je (maximaal 3) bestanden/foto's kunt toevoegen per rapport. Bij SecuSoft lever je dus niet alleen netjes de volgende rapporten aan, ook eventuele bijlagen zitten er direct bij opgeslagen. Dit is mogelijk bij alle:

- Surveillancerapporten
- Ronderapporten
- Dienstrapporten
- Alarmbonnen
- Calamtiteitenrapporten

Ontdek de voordelen van SecuSoft
Ervaar SecuSoft zelf en maak gratis een testaccount aan. Heb je vragen of wil je direct met je beveiligingsbedrijf gebruik maken van dit handige alles-in-eensysteem? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-1300760 of mail naar info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.