Praktijkopleiding (POL) Rapport

Speciaal voor beveiligingsbedrijven die mensen opleiden hebben we het POL Rapport ontwikkeld. Dit is een rapportage die de praktijkopleider invult tijdens het bezoek aan de beveiliger in opleiding. Dit rapport wordt door de beoordelings- en certificeringinstantie ingezien en geeft zo een duidelijke, printklare informatie over de voortgang van de cursist. Informatie over de behaalde opdrachten voor bedrijfsoriëntatie, de 1e en 2e beoordeling voor praktijkonderwerpen en de voorgang van het werkboek worden hierin vastgelegd.

Er is ruimte voor gemaakte afspraken en al of niet behaalde deadlines, en competenties en vaardigheden kunnen eenvoudig worden aangevinkt indien behaald. Secusoft biedt hiermee een overzicht waarmee de student aan het eind van de praktijkopleiding kan aantonen zijn stage met succes te hebben doorlopen. Het POL Rapport scheelt een hoop (papieren) rompslomp, en dus ook tijd, voor de trajectbegeleiders(s) binnen jouw bedrijf!

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure. - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ondernemer van de maand: ZSecurity Joure.

30 november 2019 - ZSecurity, een professioneel beveiligingsbedrijf, gevestigd aan het centraal gelegen industrieterrein aan de Nipkowweg in Joure, is onder de leiding van eigenaar ... lees verder »

Een NFC digitaal kloksysteem oftewel een mobiele prikklok. - Secusoft, dé software voor beveiligers

Een NFC digitaal kloksysteem oftewel een mobiele prikklok.

30 november 2019 - Secusoft maakt het voor de beveiligingsbranche mogelijk om te werken met NFC-transponders. Wilt u beschikken over exacte tijdsregistratie (gewerkte uren) van uw ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.