Online rooster en planningsprogramma

Online rooster en planningsprogramma SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

De personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf maakt de online software SecuSoft makkelijk en inzichtelijk!

U kunt diensten in het rooster zetten en alvast vooruit plannen. Er is direct inzichtelijk welke diensten er nog ingevuld moeten worden en u kunt in het rooster zoeken op keyword, datum, naam beveiliger of klant.

Zoveel mensen, zoveel wensen
De één vindt het handiger het rooster op datum te zien, de ander heeft de planning liever op opdrachtgever gesorteerd. Kies zelf welke van onze 3 layouts het beste bij u past!

Meer voordelen van SecuSoft's planningsprogramma:

  • U kunt elke medewerker/beveiliger een eigen kleur geven zodat het rooster overzichtelijk blijft.
  • De beheerder/planner kan zelf instellen tot welke datum het rooster is vrijgegeven om zo verwarring bij de medewerkers te voorkomen. Zodra de planning voor de betreffende periode rond is kan je het rooster vrijgeven voor de medewerkers.
  • Zodra er een dienst gewijzigd wordt kan je met een paar klikken een notificatie mailen naar de betreffende beveiligers om ze tijdig te informeren over de wijzigingen in het dienstrooster.
  • Het rooster is standaard ingesteld op periodes van 4 weken maar via een eenvoudige selectie kan je ook het overzicht van de hele maand zien. Bovendien ziet u in één oogopslag het totale aantal uren per medewerker én per klant en kunt u zien wie er voor de geselecteerde periode nog niet is ingepland.
  • Onze SecuSoft planningssoftware rekent toeslagen automatisch voor u uit wanneer een (deel van een) dienst valt in een avond, nacht, weekend of op een feestdag. De betreffende toeslag is direct inzichtelijk in het rooster.


Ontdek de voordelen van SecuSoft GRATIS
Zelf eens zien hoe dat werkt? Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.