Online rooster en planningsprogramma voor de beveiliging

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het online rooster zetten en alvast vooruit plannen. Er is direct inzichtelijk welke diensten er nog ingevuld moeten worden en je kunt in het rooster zoeken op keyword, datum, naam beveiliger, classificatie of klant.

Automatisch berekenen van onregelmatigheidstoeslagen
De onregelmatigheidstoeslag (ORT) in de beveiligingsbranche is een complexe materie. Het planningsprogramma van Secusoft maak het leven van een planner in de beveiliging makkelijker. Elk account leveren wij standaard op met de basisregels die er gelden en dit is helemaal zelf aan te passen. Avondtoeslag, nachttoeslag, weekendtoeslag en feestdagentoeslag worden automatisch berekend. Secusoft kijkt naar het type contract van de medewerker.

Automatisch berekenen van kilometers en reiskosten
Secusoft berekent automatisch de reiskosten en het aantal kilometers tussen de opdracht en medewerker aan de hand van een API koppeling met het TriOpSys reiskostenprogramma zoals de cao dat voorschrijft, of er kan gebruikt gemaakt worden van de GoogleMaps API voor de reisafstand. De reiskosten en reisafstand komt in het overzicht te staan die je naar de loonadministratie kunt sturen. Ga naar de pagina informatie over reiskosten.

Zoveel mensen, zoveel wensen
De één vindt het handiger het rooster op medewerker/datum te zien, de ander heeft de planning liever op opdrachtgever gesorteerd. Kies zelf welke van onze 3 layouts het beste bij je past! Ook andere instellingen zijn mogelijk zoals de hoogte van de blokken in je rooster en andere voorkeuren zoals het tonen van alleen de ingeroosterde medewerkers.

Rooster vrijgeven
Je kunt het rooster beperkt inzichtelijk maken. Als je de planning voor de volgende periode nog niet dicht hebt, dan is het handig dat je beveiligers dit nog niet kunnen zien. Dat scheelt een hoop verwarring! Pas als je de planning voor de periode helemaal rond hebt, dan geef je het vrij en stuur je via Secusoft een bericht naar de beveiligers. Het rooster is altijd online en wordt i.v.m. veiligheid niet in een mail of bijlage meegestuurd.

Meer voordelen van Secusoft's planningsprogramma:

  • Automatisch berekenen van toeslagen
  • Automatisch berekenen van kilometers
  • Automatisch berekenen van reiskosten
  • Kleuren in te stellen per medewerker en per opdrachtgever
  • Rooster vrijgeven/publiceren wanneer jij dat wilt
  • Notificatie sturen over roosterwijzigingen
  • Overzichten in periodes, maanden, weken
  • Overzichten van uren per medewerker, per opdrachtgever, opdracht en evenement
  • Overzicht van de feestdagen

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.