Online rooster en planningsprogramma voor de beveiliging

Secusoft maakt de personeelsplanning voor je beveiligingsbedrijf makkelijk en inzichtelijk! Je kunt diensten in het online rooster zetten en alvast vooruit plannen. Er is direct inzichtelijk welke diensten er nog ingevuld moeten worden en je kunt in het rooster zoeken op keyword, datum, naam beveiliger, classificatie of klant.

Automatisch berekenen van onregelmatigheidstoeslagen
De onregelmatigheidstoeslag (ORT) in de beveiligingsbranche is een complexe materie. Het planningsprogramma van Secusoft maakt het leven van een planner in de beveiliging makkelijker. Elk account leveren wij standaard op met de basisregels die er gelden en dit is helemaal zelf aan te passen. Avondtoeslag, nachttoeslag, weekendtoeslag en feestdagentoeslag worden automatisch berekend. Secusoft kijkt naar het type contract van de medewerker.

Automatisch berekenen van kilometers en reiskosten

Secusoft berekent automatisch de reiskosten en het aantal kilometers tussen de opdracht en medewerker aan de hand van een API koppeling met het TriOpSys reiskostenprogramma zoals de cao dat voorschrijft, of er kan gebruikt gemaakt worden van de GoogleMaps API voor de reisafstand. De reiskosten en reisafstand komt in het overzicht te staan die je naar de loonadministratie kunt sturen. Ga naar de pagina informatie over reiskosten.

Zoveel mensen, zoveel wensen
De één vindt het handiger het rooster op medewerker/datum te zien, de ander heeft de planning liever op opdrachtgever gesorteerd. Kies zelf welke van onze 3 lay-outs het beste bij je past! Ook andere instellingen zijn mogelijk zoals de hoogte van de blokken in je rooster en andere voorkeuren zoals het tonen van alleen de ingeroosterde medewerkers.

Rooster vrijgeven
Je kunt het rooster beperkt inzichtelijk maken. Als je de planning voor de volgende periode nog niet dicht hebt, dan is het handig dat je beveiligers dit nog niet kunnen zien. Dat scheelt een hoop verwarring! Pas als je de planning voor de periode helemaal rond hebt, dan geef je het vrij en stuur je via Secusoft een bericht naar de beveiligers. Houd er hierbij wel rekening mee dat je volgens de cao particuliere beveiliging het rooster op de vrijdag voor de komende vier weken dient te publiceren. Het vrijgegeven rooster wordt om veiligheidsredenen niet in de mail of als bijlage meegestuurd, de medewerker kan het rooster online inzien na te hebben ingelogd op zijn Secusoft account.

Zelfroosteren, doorgeven beschikbaarheid en roosterwensen

Bij een bedrijf met meerdere medewerkers in dienst is het fijn als de communicatie soepel verloopt, en Secusoft helpt daarbij. Onze geavanceerde roostermodule bevat daarom nog een aantal handige, tijdbesparende tools:
- Zelfroosteren, diensten worden door de planner als `open` in het rooster gezet. Medewerkers met toestemming (via de Rechten) kunnen zich vervolgens inschrijven voor een dienst. De planner kan dit accorderen en bevestigen, of afwijzen.
- Medewerkers kunnen hun gewenste beschikbaarheid doorgegeven. Zo kunnen zij aangeven een dag of dagdeel wel of niet beschikbaar te zijn voor werk. Tevens kan er aangegeven worden wat de reden is voor dit verzoek. De planning krijgt dit te zien, en kan hierop reageren en de gewenste beschikbaarheid goed- of afkeuren.
- In geval van specifieke roosterwensen, zoals niet werken op bepaalde dagen i.v.m. zorg voor kinderen, of geen nachtdiensten om gezondheidsredenen, kan dit per medewerker worden toegevoegd. De planner krijgt deze wensen te zien tijdens het plannen en kan hier vervolgens rekening mee houden.

Meer voordelen van Secusoft's planningsprogramma:

  • Automatisch berekenen van toeslagen
  • Automatisch berekenen van kilometers
  • Automatisch berekenen van reiskosten
  • Kleuren in te stellen per medewerker en per opdrachtgever
  • Rooster vrijgeven/publiceren wanneer jij dat wilt
  • Notificatie sturen over roosterwijzigingen
  • Overzichten in periodes, maanden, weken
  • Overzichten van uren per medewerker, per opdrachtgever, opdracht en evenement
  • Overzicht van de feestdagen

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.