Meerdere opdrachten voor een opdrachtgever

Het efficiënt werken begint met een goed georganiseerde indeling van jouw klanten en opdrachten. Binnen Secusoft kun je dit geheel naar wens inrichten, zoals jij dit makkelijk vindt werken.

Er zijn twee modules beschikbaar: Opdrachtgevers en Opdrachten. Stel dat je meerdere klussen of locaties hebt voor één opdrachtgever dan kun je al deze klussen apart toevoegen aan deze opdrachtgever. Hierdoor kun je in het rooster handige overzichten maken met alle uren en locaties voor elke opdrachtgever. Ook hou je zo één factuuradres in de software waar deze opdrachten onder vallen.

Praktijkvoorbeeld 1:
Je hebt de gemeente als klant. Die voeg je in Secusoft toe als opdrachtgever met het bijhorende factuuradres, contactpersoon etc.
Voor de gemeente verzorg je de beveiliging van het gemeentehuis, het sportcomplex en hou je toezicht in het centrum. Deze 3 taken voeg je dan toe als 3 losse opdrachten met als opdrachtgever de gemeente.

Praktijkvoorbeeld 2:
Je werkt veel voor een ander beveiligingsbedrijf die je inhuurt voor een aantal vaste klussen. Dit beveiligingsbedrijf, de hoofdaannemer, voeg je toe als opdrachtgever en dat is ook jouw factuuradres. Alle (vaste) klussen die je voor het bedrijf uitvoert voeg je toe als losse opdrachten.

Bij het plannen van de diensten selecteer je vervolgens het tabblad Opdrachten en daar zie je alle afzonderlijke klussen in een lijst.

Handige werkinstructies:
Bij elke opdracht kan er veel extra informatie worden ingevuld en hiermee kun je een complete werkinstructie maken. Informatie zoals waar de beveiliger zich moet melden en bij wie, de locatie van de klus op de kaart, type inzet, kledingvoorschriften, pauzeregelingen, afgesproken tarieven en nog veel meer. Bovendien kun je ook 5 foto's of documenten toevoegen.

Voordelen:

  • Handige indeling van de klussen (opdrachten) van een hoofdaannemer (opdrachtgever)
  • Uitgebreide werkinstructies, direct vanuit het rooster zichtbaar voor de beveiliger
  • Werklocatie met GoogleMaps zichtbaar in de werkinstructies
  • Afspraken over prijzen en tarieven in te vullen waarbij deze zichtbaar zijn als je een factuur maakt

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team? - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wat is de meest gestelde vraag aan het Secusoft support team?

10 maart 2023 - Secusoft is dé software voor je planning, facturatie, rapportage en verwerking klant- en personeelsgegevens. Met Secusoft werk jij in een streng beveiligde, ISO 27001-gecertificeerde omgeving. Bij... lees verder »

Handige roosterupdates voor planners! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Handige roosterupdates voor planners!

2 februari 2023 - We hebben weer 2 mooie updates voor het rooster te melden. Namelijk nieuwe, compacte lay-outs en de mogelijkheid tot het verslepen van diensten! We vertellen je er graag meer over, dan weet je gelijk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.