Interne berichten naar medewerkers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je niet altijd iedereen spreken.

Wanneer je met Secusoft werkt, is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld als planner een bericht te sturen naar alle beveiligers om hen op de hoogte te brengen van de roosterwijzigingen. Of als daar de rechten voor zijn, kun je met collega's onderling berichten naar elkaar sturen over bepaalde belangrijke of afwijkende situaties. Er kan zelfs een bericht gemaakt worden dat naar iedereen gestuurd wordt, of alleen naar een vooraf ingestelde groep ontvangers. Dit bericht komt op de startpagina van Secusoft te staan en je kunt het lezen zodra je bent ingelogd.

"Je hebt een nieuw bericht in jouw Secusoftaccount"
Elk bericht wordt naar het mailadres van de ontvanger gestuurd, daarnaast kan er dankzij de API-koppeling met MessageBird een sms worden verzonden dat er een bericht klaarstaat. Tevens heeft Secusoft een koppeling met Twilio, waardoor de melding van een nieuw bericht in het Secusoftaccount kan worden verzonden per WhatsApp.

Leesbevestiging
Als verzender van het bericht kun je precies zien wie het bericht heeft gelezen en wie niet. Uiteraard is het mogelijk om via de gebruikersrechten in te stellen welke medewerker berichten mag versturen en welke niet. Omwille van de veiligheid kan je bepalen dat het bericht en de bijlagen pas inzichtelijk zijn na inloggen in Secusoft. Zo worden jouw gevoelige bedrijfsgegevens niet over de de mail verstuurd maar blijven ze op je server.

Ideaal om zo de lijntjes kort te houden en de goede communicatie tussen jou en je collega's in stand te houden. Het management heeft direct inzicht in alle berichten die via Secusoft zijn verstuurd, van alle medewerkers.

Voordelen:

  • Intypen mailadressen is niet nodig, eenvoudig aanklikken in de lijst
  • Er kunnen foto's of documenten worden meegestuurd, die zijn alleen online te zien (na login/geldige link)
  • Er kan een melding per mail, sms en WhatsApp worden gestuurd, het daadwerkelijke bericht is pas zichtbaar na inloggen
  • Leesbevestiging, ook in het logboek
  • Bericht kan gekoppeld worden aan object/opdrachtgever

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag: Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk

28 april 2024 - Vandaag, op 28 april 2024, wordt wereldwijd de Werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk gevierd, dit is een initiatief van de Internationale Arbeidsorganisatie (IAO). Beveiligingsbedrijven... lees verder »

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Duurzame software: 0 zakelijke km's voor Secusoft in 2023!

22 april 2024 - Bij Secusoft zijn we ons zeer bewust van onze ecologische voetafdruk. Wij houden ons bezig met verduurzaming, o.a. door het aantal zakelijke kilometers zoveel mogelijk te minimaliseren. En met... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.