Interne berichten naar medewerkers

Goede communicatie tussen beveiligers is essentieel! En in de praktijk blijkt dat dit niet altijd eenvoudig is. Door de wisselende diensten kun je niet altijd iedereen spreken.

Wanneer je met Secusoft werkt, is het heel eenvoudig om bijvoorbeeld als planner een bericht te sturen naar alle beveiligers om hen op de hoogte te brengen van de roosterwijzigingen. Of als daar de rechten voor zijn, kun je met collega's onderling berichten naar elkaar sturen over bepaalde belangrijke of afwijkende situaties. Er kan zelfs een bericht gemaakt worden dat naar iedereen gestuurd wordt. Dit bericht komt op de startpagina van Secusoft te staan en je kunt het lezen zodra je bent ingelogd. Tevens wordt het bericht per mail gestuurd en kan er dankzij de API-koppeling met MessageBird een sms worden verzonden dat er een bericht klaarstaat.

Als verzender van het bericht kun je precies zien wie het bericht heeft gelezen en wie niet. Uiteraard is het mogelijk om via de gebruikersrechten in te stellen welke medewerker berichten mag versturen en welke niet. Omwille van de veiligheid kan je bepalen dat het bericht en de bijlagen pas inzichtelijk zijn na inloggen in Secusoft. Zo worden jouw gevoelige bedrijfsgegevens niet over de de mail verstuurd maar blijven ze op je server.

Ideaal om zo de lijntjes kort te houden en de goede communicatie tussen jou en je collega's in stand te houden. Het management heeft direct inzicht in alle berichten die via Secusoft zijn verstuurd, van alle medewerkers.

Voordelen:

  • Intypen mailadressen is niet nodig, eenvoudig aanklikken in de lijst
  • Er kunnen 20 foto's of documenten worden meegestuurd, die zijn alleen online te zien (na login/geldige link)
  • Er kan alleen een melding gestuurd worden en dan is het echte bericht is pas zichtbaar na inloggen
  • Leesbevestiging, ook in het logboek
  • Bericht kan gekoppeld worden aan object/opdrachtgever

Gratis uitproberen

Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.