Veiligheid

Veiligheid online = veiligheid offline

Veiligheid online = veiligheid offline - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij begrijpen dat veiligheid jouw prioriteit heeft. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Offline en online veiligheid versterken elkaar immers. Jij wilt dat je klant-, personeels- en bedrijfsgegevens alleen inzichtelijk zijn voor jou en de beveiligers. Wij zorgen ervoor dat je in een beveiligde omgeving kunt werken.

Beveiligingsmaatregelen
Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden encrypted (versleuteld) opgeslagen en ons systeem wordt maandelijks gescand door ForusP. Maar wij doen meer om online de veiligheid van jouw bedrijf te garanderen, zo is onze server PCI DSS compliant. Bekijk hier welke beveiligingsmaatregelen wij verder allemaal nemen:

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding

Je wilt natuurlijk dat de gebruikers van jouw backofficesysteem, de werknemers, kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorg... lees verder »

Jij beslist wie wat kan zien - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Jij beslist wie wat kan zien

Als eigenaar van jouw beveiligingsbedrijf heb jij toegang tot het zogenoemde Master account. Dat houdt in dat alleen jij bepaalt wie een inlog krijgt,... lees verder »

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen

Het beveiligen van een website vertoont overeenkomsten met het beveiligen van een object of persoon. Zo zijn wij bij SecuSoft, zelfs na onze werkzame ... lees verder »

Eigenaar behoudt het overzicht logboek - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Eigenaar behoudt het overzicht logboek

Als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf behoud enkel jij het overzicht op wat er gebeurt binnen de SecuSoft backoffice van jouw bedrijf. ... lees verder »

Al onze gebruikers een eigen database - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Al onze gebruikers een eigen database

Het klantenbestand van SecuSoft is groeiende, en wat betreft veiligheid nemen wij onze verantwoordelijkheid. Elk bedrijf dat klant bij ons wordt krijg... lees verder »

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk

Bij SecuSoft kun je uitsluitend een account aanmaken met een sterk wachtwoord. Dat houdt in dat er minstens één hoofdletter, één teken, één cijf... lees verder »

Maandelijkse Forus P veiligheidsscan - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Maandelijkse Forus P veiligheidsscan

Minstens één keer per maand wordt het gehele SecuSoftsysteem gescand door ForusP. Dit bedrijf test onze server, website en backofficesysteem op me... lees verder »

High Performance server voor SecuSoft - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

High Performance server voor SecuSoft

Wij maken gebruik van High Performance server die PCI DSS-compliant is. Voor jou als gebruiker van SecSoft betekent dit dat je snel én binnen een zee... lees verder »

Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Extra veilig inloggen met 2-staps verificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche en ter bescherming van hun backoffice in SecuSoft, en privacygevoelige informat... lees verder »

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten? - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Wat dient het specifiek rapport (HSR) te bevatten?

Wanneer je als beveiliger een bijzondere situatie aantreft, of iets ziet wat je niet vertrouwt, dien je een specifiek rapport over het betreffende voorval op te maken. Dit lijkt aan het begin misschie... lees verder »

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Professioneel backofficesysteem voor élk bedrijf

Bij woorden als backofficesysteem, online portaal en "in de cloud" denk je misschien aan grote beveiligingsbedrijven, met 100 medewerkers of meer. Maar SecuSoft is er voor álle particuliere beveiligi... lees verder »