Veiligheid online is veiligheid offline

Veiligheid online is veiligheid offline

Secusoft houdt al je gegevens veilig door o.a. 2-staps login en password encryptie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wij begrijpen dat veiligheid jouw prioriteit heeft. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Offline en online veiligheid versterken elkaar immers. Jij wilt dat je klant-, personeels- en bedrijfsgegevens alleen inzichtelijk zijn voor jou en de beveiligers of toezichthouders. Met Secusoft werk je in een beveiligde omgeving en is jouw account maximaal beschermd met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een 2-staps login te activeren. Verder zijn zaken zoals automatisch uitloggen bij geen activiteit, gebruik van sterke wachtwoorden, password encryptie etc. allemaal aanwezig. In combinatie met je eigen beveiligingsmaatregelen (geheim houden/opslaan van je login, uitloggen als je bij de computer/tablet wegloopt etc.) kun je rekenen op een uiterst veilige online werkomgeving.

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerd - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging en mag zich daarmee houder van het ISO 27001 certificaat noemen! Dit certificaat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat een bedrijf kan behalen. Voor de beveiliging van je bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens vertrouw jij op Secusoft en dat is niet voor niks. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat bewijzen wij dat wij beveiliging meer dan serieus nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de personeelsplanning, rapportages én communicatie van jouw beveiligingsbedrijf. Bekijk ons ISO 27001 certificaat.

Secusoft, al uw gegevens online veilig (encrypted) opgeslagen - Secusoft, dé software voor beveiligers

PCI DSS compliant

Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden encrypted (versleuteld) opgeslagen en ons systeem wordt maandelijks gescand door Crashtest Security. Maar wij doen meer om online de veiligheid van uw bedrijf te garanderen, zo zijn onze servers PCI DSS compliant.

Integriteit en beveiligingsmaatregelen

Vanzelfsprekend kunt u vertrouwen op 100% integriteit en betrouwbaarheid. Zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen en andere wederzijdse verplichtingen leggen wij met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst.

Daarnaast nemen wij de volgende beveiligingsmaatregelen:

Ons communicatieprotocol - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ons communicatieprotocol

Wij delen geen bedrijfsspecifieke informatie met medewerkers, tenzij anders aangegeven door de bij ons bekende contactpersoon van het bedrijf. Het is... lees verder »

Actuele status van onze software - Secusoft, dé software voor beveiligers

Actuele status van onze software

Op de statuspagina Secusoft.status.io vind je in real time de actuele status van alle onderdelen van onze software. In geval van een storing of... lees verder »

GPS policy - Secusoft, dé software voor beveiligers

GPS policy

Wij zijn heel strikt in het gebruik van gps-locatie. Download hier onze gps-policy voor onze volledige verklaring omtrent gps gebruik in... lees verder »

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding - Secusoft, dé software voor beveiligers

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding

Natuurlijk wil je dat de gebruikers van jouw backofficesysteem, de werknemers, kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar... lees verder »

Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien

Binnen Secusoft zijn de rechten van de medewerkers nauwkeurig in te stellen. Zo heb je als eigenaar of HR-manager van het beveiligingsbedrijf... lees verder »

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen

Het beveiligen van een website vertoont overeenkomsten met het beveiligen van een object of persoon. Zo zijn wij bij Secusoft, zelfs na onze werkzame... lees verder »

Eigenaar behoudt het overzicht logboek - Secusoft, dé software voor beveiligers

Eigenaar behoudt het overzicht logboek

Als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf behoud alleen jij het overzicht op wat er gebeurt binnen de Secusoft backoffice van jouw... lees verder »

Al onze gebruikers een eigen database - Secusoft, dé software voor beveiligers

Al onze gebruikers een eigen database

Het klantenbestand van Secusoft is groeiende, en wat betreft veiligheid nemen wij onze verantwoordelijkheid. Elk bedrijf dat klant bij ons wordt... lees verder »

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk

Bij Secusoft kun je uitsluitend een account aanmaken met een sterk wachtwoord. Dat houdt in dat er minstens één hoofdletter, één teken, één... lees verder »

Maandelijkse Crashtest Security veiligheidsscan - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maandelijkse Crashtest Security veiligheidsscan

Minstens één keer per maand wordt het gehele Secusoftsysteem gescand door Crashtest Security. Dit internetbeveiligingsbedrijf test onze servers,... lees verder »

High Performance servers voor Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

High Performance servers voor Secusoft

Wij maken gebruik van High Performance servers die PCI DSS-compliant zijn. Voor jou als gebruiker van Secusoft betekent dit dat je snel én binnen... lees verder »

Extra veilig inloggen met 2-stapsverificatie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Extra veilig inloggen met 2-stapsverificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche, en ter bescherming van bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens in Secusoft... lees verder »

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Beveiliger met dyslexie? Secusoft helpt!

8 september 2023 - Kan jij niet snel lezen of schrijven? Vandaag is het Wereldalfabetiseringsdag. Dat is speciaal voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Als beveiliger moet je rapportages schrijven.... lees verder »

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

Mogelijkheden kunststof aan- en afmeldbordje met NFC van Secusoft

4 september 2023 - Wij helpen ondernemers met het stroomlijnen van hun werkzaamheden door middel van praktische en efficiënte software. Daarom ontwikkelden wij Secusoft. Maar we gaan graag nog een stapje verder. Zo... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.