Veiligheid online = veiligheid offline

Veiligheid online is veiligheid offline

Secusoft houdt al je gegevens veilig door o.a. 2-staps login en password encryptie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wij begrijpen dat veiligheid jouw prioriteit heeft. Wij nemen daarin onze verantwoordelijkheid. Offline en online veiligheid versterken elkaar immers. Jij wilt dat je klant-, personeels- en bedrijfsgegevens alleen inzichtelijk zijn voor jou en de beveiligers of toezichthouders. Met Secusoft werk je in een beveiligde omgeving en is jouw account maximaal beschermd met bijvoorbeeld de mogelijkheid om een 2-staps login te activeren. Verder zijn zaken zoals automatisch uitloggen bij geen activiteit, gebruik van sterke wachtwoorden, password encryptie etc. allemaal aanwezig. In combinatie met je eigen beveiligingsmaatregelen (geheim houden/opslaan van je login, uitloggen als je bij de computer/tablet wegloopt etc.) kun je rekenen op een uiterst veilige online werkomgeving.

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 gecertificeerd - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft voldoet aan alle gestelde eisen omtrent informatiebeveiliging en mag zich daarmee houder van het ISO 27001 certificaat noemen! Dit certificaat is het hoogst haalbare veiligheidscertificaat dat een bedrijf kan behalen. Voor de beveiliging van je bedrijfs-, klant- en personeelsgegevens vertrouw jij op Secusoft en dat is niet voor niks. Met het behalen van het ISO 27001 certificaat bewijzen wij dat wij beveiliging meer dan serieus nemen, en dat je bij ons aan het juiste adres bent voor de personeelsplanning, rapportages én communicatie van jouw beveiligingsbedrijf. Bekijk ons ISO 27001 certificaat.

Secusoft, al uw gegevens online veilig (encrypted) opgeslagen - Secusoft, dé software voor beveiligers

PCI DSS compliant

Gegevens zoals wachtwoorden en klantgegevens worden encrypted (versleuteld) opgeslagen en ons systeem wordt maandelijks gescand door Forus-P. Maar wij doen meer om online de veiligheid van uw bedrijf te garanderen, zo is onze server PCI DSS compliant.

Integriteit en beveiligingsmaatregelen

Vanzelfsprekend kunt u vertrouwen op 100% integriteit betrouwbaarheid. Zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen en andere wederzijdse verplichtingen leggen wij met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst.

Daarnaast nemen wij de volgende beveiligingsmaatregelen:

Ons communicatieprotocol - Secusoft, dé software voor beveiligers

Ons communicatieprotocol

Wij delen geen bedrijfsspecifieke informatie met medewerkers, tenzij anders aangegeven door de bij ons bekende contactpersoon van het bedrijf. Het is ... lees verder »

Actuele status van onze software - Secusoft, dé software voor beveiligers

Actuele status van onze software

Op de statuspagina Secusoft.status.io vind je in real time de actuele status van alle onderdelen van onze software. In geval van een storing of gepla... lees verder »

GPS policy - Secusoft, dé software voor beveiligers

GPS policy

Wij zijn heel strikt in het gebruik van gps-locatie. Download hier onze gps-policy voor onze volledige verklaring omtrent gps gebruik in Secusoft.... lees verder »

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding - Secusoft, dé software voor beveiligers

SSL-certificaat zorgt voor beveiligde verbinding

Natuurlijk wil je dat de gebruikers van jouw backofficesysteem, de werknemers, kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorge... lees verder »

Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien - Secusoft, dé software voor beveiligers

Rechten: zelf instellen wie wat kan doen en zien

Binnen Secusoft zijn de rechten van de medewerkers nauwkeurig in te stellen. Zo heb je als eigenaar of HR manager van het beveiligingsbedrijf controle... lees verder »

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Wij zijn alert op DDoS-aanvallen

Het beveiligen van een website vertoont overeenkomsten met het beveiligen van een object of persoon. Zo zijn wij bij Secusoft, zelfs na onze werkzame ... lees verder »

Eigenaar behoudt het overzicht logboek - Secusoft, dé software voor beveiligers

Eigenaar behoudt het overzicht logboek

Als eigenaar van een particulier beveiligingsbedrijf behoud alleen jij het overzicht op wat er gebeurt binnen de Secusoft backoffice van jouw bedrijf.... lees verder »

Al onze gebruikers een eigen database - Secusoft, dé software voor beveiligers

Al onze gebruikers een eigen database

Het klantenbestand van Secusoft is groeiende, en wat betreft veiligheid nemen wij onze verantwoordelijkheid. Elk bedrijf dat klant bij ons wordt krijg... lees verder »

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alleen sterke wachtwoorden mogelijk

Bij Secusoft kun je uitsluitend een account aanmaken met een sterk wachtwoord. Dat houdt in dat er minstens één hoofdletter, één teken, één cijf... lees verder »

Maandelijkse Forus-P veiligheidsscan - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maandelijkse Forus-P veiligheidsscan

Minstens één keer per maand wordt het gehele Secusoftsysteem gescand door Forus-P. Dit internetbeveiligingsbedrijf test onze server, website en on... lees verder »

High Performance server voor Secusoft - Secusoft, dé software voor beveiligers

High Performance server voor Secusoft

Wij maken gebruik van een High Performance server die PCI DSS-compliant is. Voor jou als gebruiker van Secusoft betekent dit dat je snel én binnen ee... lees verder »

Extra veilig inloggen met 2-stapsverificatie - Secusoft, dé software voor beveiligers

Extra veilig inloggen met 2-stapsverificatie

Speciaal voor de veiligheid van onze klanten in de beveiligingsbranche en ter bescherming van hun backoffice in Secusoft, en privacygevoelige informat... lees verder »

Secusoft integreert premies voor statische bewaking - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft integreert premies voor statische bewaking

18 november 2021 - Dat Secusoft al een poos niet alleen in Nederland wordt gebruikt, wist je waarschijnlijk al. Wij hebben klanten in Curaçao, Suriname en België. De regels zijn v... lees verder »

Goed voorbereid het nieuwe jaar in - Secusoft, dé software voor beveiligers

Goed voorbereid het nieuwe jaar in

11 november 2021 - Het loopt tegen het einde van 2021 en dat betekent dat veel ondernemers de balans opmaken. Wat ging er afgelopen jaar goed, wat kan beter? De kans is groot dat ji... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.