Webformulieren maken en verzenden

Met Secusoft wordt het steeds eenvoudiger te voldoen aan de plichten die worden gesteld als je houder bent, of wilt worden, van een certificaat zoals ISO. Ook als je werkt met een keurmerk zoals dat van de VEB heb je aan Secusoft een goede. Het aanbieden van webformulieren is één van die handigheden, waarmee eenvoudig en op veilige wijze snel meerdere personen tegelijk bereikt.

Webformulieren voor medewerkersurveys of klantenevaluatie
Is het in jouw branche van belang dat jij de tevredenheid van je medewerkers meet? Of moet jij in het kader van ISO 9001 klantenevaluaties uitvoeren? Dan ben je vast al bezig geweest met formulieren en liep je tegen hetzelfde probleem aan als veel collega-ondernemers: hoe bereik je snel en efficiënt je delgroep, en houd je inzichtelijk wie een bepaald formulier heeft ingevuld?
Het antwoord op deze vraagt luidt eenvoudigweg: Secusoft. Met de module Webformulieren kun je diverse formulieren opstellen, verzenden en ingevuld terugkrijgen.

Webformuliervelden aanmaken
Om te beginnen maak je in Secusoft eenvoudig invulvelden aan. Dat kan zijn voor tekst, langere tekst, mailadres of checkboxes. Ook een stukje tekst zonder invulveld kan worden toegevoegd.

Vervolgens maak je een webformulier aan. Hierbij is ruimte voor een inleidende tekst. Selecteer vervolgens de gewenste openbaarheid, waarbij je kunt kiezen uit:

  • Openbaar, dus voor iedereen met de link in te zien, in te vullen en te verzenden
  • Inzien, invullen en verzenden voor ingelogde medewerkers
  • Inzien, invullen en verzenden voor via het klantenportaal ingelogde klanten
  • Inzien, invullen en verzenden voor personen die een link hebben ontvangen

Vervolgens kan je alle gewenste invulvelden in volgorde toevoegen. Er is ruimte voor maar liefst 50 velden. Geef aan op welk e-mailadres je alle ingevulde formulieren wilt ontvangen.

Webformulieren gebruiken voor klachtenregistratie en meer
Zoals je ziet is deze module bij tal van doeleinden toepasbaar. Zo stel je eenvoudig webformulieren op voor bijvoorbeeld tevredenheidsonderzoeken, klachtenregistratie, kennisgeving informatie voor zzp`er of opdrachtgever, et cetera.

De voordelen:

  • Voor tal van doeleinden toepasbaar
  • Webformulier snel en veilig bij de juiste persoon
  • Ingevulde formulieren komen direct binnen op het gewenste mailadres
  • Diverse invulmogelijkheden zoals tekstveld, pulldown lijst, checkbox, radio button en meer

Gratis uitproberen

Wil je zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.