Offertesysteem

Offertesysteem SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee u eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien van uw logo en ruimte voor tekenen voor akkoord, printklaar om te versturen naar de (potentiële) klant.

Bent u op zoek naar een goed backofficesysteem of voldoet uw huidige programma niet meer? Dan bent u bij SecuSoft aan het juiste adres! SecuSoft Security Software is hét alles-in-éénsysteem waarmee u eenvoudig roosterplanning, communicatie, rapportage, offertes én facturering regelt.

Voor en door beveiligers
SecuSoft Security Software is speciaal ontwikkeld voor gebruikers in de beveiligingsbranche. Hebt u zelf wensen betreffende het systeem, of tips om deze gebruiksvriendelijker te maken? Bel dan met Leo Hoogma, ontwerper en eigenaar van SecuSoft op 085-1300760 of 06-45466932 (ook WhatsApp), of mail naar info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Amsterdam Security Expo 2019 - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Amsterdam Security Expo 2019

Het lijkt misschien nog wat vroeg, maar nu al belangrijk om in de gaten te houden: Amsterdam Security Expo, voorheen bekend als Safety Security Amsterdam (SSA), de grootste vakbeurs voor beveiligings... lees verder »

Particuliere Alarm Centrale - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

Particuliere Alarm Centrale

De Particuliere Alarm Centrale (PAC) is een meldkamer voor het afhandelen van alarmmeldingen zoals brand- en overvalmeldingen, maar ook het uitvallen van apparatuur en storingen bij mechanische proces... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.