Offertesysteem

Offertesysteem SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

SecuSoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee u eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien van uw logo en ruimte voor tekenen voor akkoord, printklaar om te versturen naar de (potentiële) klant.

Bent u op zoek naar een goed backofficesysteem of voldoet uw huidige programma niet meer? Dan bent u bij SecuSoft aan het juiste adres! SecuSoft Security Software is hét alles-in-éénsysteem waarmee u eenvoudig roosterplanning, communicatie, rapportage, offertes én facturering regelt.

Voor en door beveiligers
SecuSoft Security Software is speciaal ontwikkeld voor gebruikers in de beveiligingsbranche. Hebt u zelf wensen betreffende het systeem, of tips om deze gebruiksvriendelijker te maken? Bel dan met Leo Hoogma, ontwerper en eigenaar van SecuSoft op 085-1300760 of 06-45466932 (ook WhatsApp), of mail naar info@secusoft.nl.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND - SecuSoft Software Beveiligingsbedrijven

WELKOM BIJ SECUSOFT: M&F - SECURITY HOOGEZAND

Welkom bij SecuSoft: M&F - Security uit Hoogezand! Opnieuw hebben wij van SecuSoft online backoffice systeem een nieuwe klant mogen verwelkomen. Beveiligingsbedrijf M&F Security uit Hoogezand... lees verder »

Secusoft veilig en integer in omgang met uw gegevens

Wat doet SecuSoft voor de veiligheid van uw gegevens? Om te beginnen leggen we zaken zoals geheimhouding, technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met onze klanten vast in een SaaS-overeenkomst (Software as a Service) en in een verwerkersovereenkomst. SSL- certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding waardoor de gebruikers van uw backofficesysteem kunnen inloggen en werken middels een beveiligde verbinding. Daar zorgen wij van SecuSoft voor. Het SSL-certificaat zorgt ervoor dat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.