Offertesysteem

Offertesysteem Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft heeft een ingebouwd offertesysteem waarmee u eenvoudig en snel offertes opstelt. Kort en bondig, met een duidelijke prijsopgave én voorzien van uw logo en ruimte voor tekenen voor akkoord, printklaar om te versturen naar de (potentiële) klant.

Bent u op zoek naar een goed backofficesysteem of voldoet uw huidige programma niet meer? Dan bent u bij Secusoft aan het juiste adres! Secusoft Security Software is hét alles-in-één systeem waarmee u eenvoudig roosterplanning, communicatie, rapportage, offertes én facturering regelt.

Voor en door beveiligers
Secusoft Security Software is speciaal ontwikkeld voor gebruikers in de beveiligingsbranche. Hebt u zelf wensen betreffende het systeem, of tips om deze gebruiksvriendelijker te maken? Laat het ons dan weten!

Gratis testaccount

Wilt u zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?
Maak een gratis testaccount aan via deze pagina of bel of e-mail ons.
085-1300760
info@secusoft.nl

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Functies.

Vandaag is het internationale linkshandigendag - Secusoft, dé software voor beveiligers

Vandaag is het internationale linkshandigendag

Al sinds 1976 staat de linkshandigendag in teken van even stilstaan bij de honderden ongemakken die linkshandigen in het dagelijks leven ervaren. De meeste zaken die eenvoudig en vanzelfsprekend zijn ... lees verder »

Secusoft vernieuwd en uitgebreid - Secusoft, dé software voor beveiligers

Secusoft vernieuwd en uitgebreid

Secusoft, dé software voor beveiligers, vernieuwd en uitgebreid. Secusoft: meer dan een planning systeem alleen. Secusoft, ruim acht jaar geleden opgericht vanuit de praktijk, heeft een nieuwe fase ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.