Mijn bedrijven splitst jouw bv's

De module `Mijn bedrijven` maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om meerdere bv's in jouw Secusoft account te beheren. In de beveiligingsbranche is het immers gebruikelijk dat je verschillende bv's hebt, wanneer je diensten levert onder verschillende cao's.

Zoals bijvoorbeeld:

 • Beveiligingsdiensten
 • Evenementen
 • Traffic/Verkeersregelaars
 • Facilities/Services


Je kunt een nieuwe bv zelf eenvoudig toevoegen. Wij van Secusoft regelen de bv's vervolgens voor jou in, zodat de bedrijfsgegevens en logo's op de juiste plek worden getoond. Je betaalt hiervoor een extra bedrag van € 75,- per bv per maand. Per extra bv kan je tot 50 nieuwe medewerkers toevoegen.

Voordelen:
De module `Mijn bedrijven` heeft verschillende voordelen voor jou als ondernemer. Als eerste heb je alles op één plek, terwijl je voor elke bv werkt met de gebruiksvriendelijke en zeer complete software van Secusoft. Maar er is meer:

  • De uitdraai voor de loonadministratie is goed in te delen met verschillende cao's.
  • Het rooster is op te splitsen zodat je alleen het rooster van een bepaalde bv ziet.
  • Je stuurt facturen vanuit jouw verschillende bv's, met bedrijfseigen logo, mailadres, rekeningnummer en contact- en bedrijfsgegevens. Je krijgt hierdoor verschillende factuurreeksen.
  • Alle rapporten en alarmbonnen worden opgesplitst. Of het nou een dienstrapport betreft of een evenement, het wordt aan de juiste bv gekoppeld.
  • Elk evenement, elke medewerker, opdracht en opdrachtgever is te filteren en direct te koppelen aan de juiste bv.


  Bepaling
  Voorwaarde voor gebruikmaking van de module Mijn bedrijven is dat de extra bedrijven uitsluitend aan het hoofdaccount gelieerde dochterondernemingen moeten zijn, met dezelfde directie/bestuur. Compleet willekeurige bedrijven toevoegen of combineren van beveiligingsbedrijven is niet toegestaan.

  Ook is dit systeem is niet bedoeld om met één Secusoftaccount meerdere verschillende collega-bedrijven te combineren.

  Informeer bij ons naar de mogelijkheden als je specifieke wensen hebt, wij denken graag met jouw bedrijf mee! Bekijk ook eens onze instructievideo over het splitsen van je bv's in Secusoft.

  Gratis uitproberen

  Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

  Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen - Secusoft, dé software voor beveiligers

Alle rechten in één keer resetten naar standaardinstellingen

3 maart 2024 - Met Secusoft sta jij als ondernemer altijd aan het roer. Je bepaalt als houder van het master account (ID1) wie wat mag zien en doen binnen de software. Hiervoor zijn er de standaardinstellingen,... lees verder »

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Hallo beveiliger, ben je wakker? Nieuwe functie voorkomt onverwachte no show!

26 februari 2024 - Niets is zo vervelend als een medewerker die zich verslaapt voor zijn dienst. De post onbemand, en zie op korte termijn maar eens een vervanger te vinden. Ook als een medewerker zonder reden niet... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.