Mijn bedrijven splitst jouw bv's

De module `Mijn bedrijven` maakt het voor jou als ondernemer mogelijk om meerdere bv's in jouw Secusoft account te beheren. In de beveiligingsbranche is het immers gebruikelijk dat je verschillende bv's hebt, wanneer je diensten levert onder verschillende cao's.

Zoals bijvoorbeeld:

 • Beveiligingsdiensten
 • Evenementen
 • Traffic/Verkeersregelaars
 • Facilities/Services


Je kunt een nieuwe bv zelf eenvoudig toevoegen. Wij van Secusoft regelen de bv's vervolgens voor jou in, zodat de bedrijfsgegevens en logo's op de juiste plek worden getoond. Je betaalt hiervoor een extra bedrag van € 75,- per bv per maand. Per extra bv kan je tot 50 nieuwe medewerkers toevoegen.

Voordelen:
De module `Mijn bedrijven` heeft verschillende voordelen voor jou als ondernemer. Als eerste heb je alles op één plek, terwijl je voor elke bv werkt met de gebruiksvriendelijke en zeer complete software van Secusoft. Maar er is meer:

  • De uitdraai voor de loonadministratie is goed in te delen met verschillende cao's.
  • Het rooster is op te splitsen zodat je alleen het rooster van een bepaalde bv ziet.
  • Je stuurt facturen vanuit jouw verschillende bv's, met bedrijfseigen logo, mailadres, rekeningnummer en contact- en bedrijfsgegevens. Je krijgt hierdoor verschillende factuurreeksen.
  • Alle rapporten en alarmbonnen worden opgesplitst. Of het nou een dienstrapport betreft of een evenement, het wordt aan de juiste bv gekoppeld.
  • Elk evenement, elke medewerker, opdracht en opdrachtgever is te filteren en direct te koppelen aan de juiste bv.


  Bepaling
  Voorwaarde voor gebruikmaking van de module Mijn bedrijven is dat de extra bedrijven uitsluitend aan het hoofdaccount gelieerde dochterondernemingen moeten zijn, met dezelfde directie/bestuur. Compleet willekeurige bedrijven toevoegen of combineren van beveiligingsbedrijven is niet toegestaan.

  Ook is dit systeem is niet bedoeld om met één Secusoftaccount meerdere verschillende collega-bedrijven te combineren.

  Informeer bij ons naar de mogelijkheden als je specifieke wensen hebt, wij denken graag met jouw bedrijf mee! Bekijk ook eens onze instructievideo over het splitsen van je bv's in Secusoft.

  Gratis uitproberen

  Wil jij zelf eens zien hoe ons online softwarepakket werkt?

  Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Alle functies.

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701! - Secusoft, dé software voor beveiligers

Maar liefst 2 nieuwe ISO certificaten voor Secusoft: ISO 9001 en ISO 27701!

19 oktober 2023 - Na maanden van voorbereiding en controles, kunnen wij - met gepaste trots - onze twee nieuwe ISO certificaten met jullie delen; ISO 9001 en ISO 27701. Tezamen met ons reeds behaalde ISO 27001... lees verder »

Nieuwe module: Dagrapport - Secusoft, dé software voor beveiligers

Nieuwe module: Dagrapport

5 oktober 2023 - Ben jij ondernemer in de beveiliging of logistiek en wil je graag dat jouw opdrachtgever de rapportages van je medewerkers ontvangt? Dat is met behulp van Secusoft eenvoudig geregeld. Met één druk... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.